Crest bielenie zubov - výsledky
Po kolkych dnoch ste videli vysledky? Davam si pasiky stvrty den. Zuby su krasne leskle, ciste. Ale biele nie. Dasna mi akoby viac odhalili zuby. Stretli ste sa s tym? Neviem, ci mam pokracovat v bieleni. Moze to mat vplyv na kojenie? Predpokladam, ze nie
@wikisara Mozu uplne bez problemov. Ziadne bielenie zubov vam nevybieli zuby navzdy, to sa neda. Takze aj ja tieto pasiky pouzivam tak raz za rok alebo rok a pol. Ale poznam ludi, ktori ich pouzivaju aj castejsie, ale aj menej casto. Kazdy mame ine zuby a inu stravu alebo genetiku, takze je to u kazdeho ine ako dlho to vydrzi. Ale citala som, ze sa mozu pouzit kludne aj po dvoch alebo troch mesiacoch ak nemate citlive zuby. Ale myslim ze tak casto to ani netreba, zuby drzia biele dlho.
@ivanatim síce trošku neskôr reagujem ale nebola som tu dlhší čas ale aj tak ďakujem za odpoveď. Uvidím že čo mi ešte povie moja zubná lekárka že či mi vôbec odporúča používanie niečoho takéhoto lebo predsa len som mala trošku problémy so zubami. Ale ak povie že v poriadku môžem, tak to vyskúšam