icon

Cysta a prípravky na jej zmiznutie

mitka85
11. apr 2012

Ahojte.Viete mi prosim poradit? Pred dvoma mesiacmi mi neprasklo vajicko a z toho sa mi vytvorila cysta.neexistuje nejaky pripravok ktory by pomohol aby mi cysta sama zmizla a nemusela som ist na operaciu?

Strana
z6
nuroska
30. nov 2017

Výborné skúsenosti mám ja osobne s reishim od firmy LR health and beauthy, cisty mi zmizli....a od vtedy užívam pravidelne a všetko poriadku....

hornakovie_ivka
Odpoveď bola odstránená
jpkm1608
26. sep 2019

@jasmika Dobrý den, snažila som sa tie náplaste nájsť na internete, ale nič sa mi nepodarilo. Vedeli by ste mi poslať link? Ten, čo je uvedený nižšie už nie je aktívny. Ďakujem

jasmika
26. sep 2019

@jpkm1608 vraaj to prestali vyrábať. Skúste si preštudovať enzým serapeptaza

babyttcirl
1. nov 2019

@bazulienka22 ahoj, mna by to zaujimalo.. raj mo prosim vediet!

susily
Odpoveď bola odstránená
0902153548
26. máj 2020

Doby ja mam cistu vulvi a veľmi sa bojím mam malú 0.5c

0902153548
2. jún 2020

Cista vulvy

nikca_123
11. jún 2020

@chrumka Ahoj; prosim ta riesila si tie bolesti? Ako to dopadlo, ja mam teraz 3.mesiac to, co ty opisujes, nasli mi cystu, ale dr. to neriesi. Pritom ma boli a picha akoby vo vajecniku 3 tyzdne vkuse, podbrusko mam akoby som bola v 5 mesiaci, cez mrchu bolesti nemam.

scurkova
2. jan 2021

Je nejaký liek na odstránenie cisty na peceny

adka707
19. jan 2021

@nuroska je to účinné aj na cisty v prsniku

zuwa78
7. apr 2021

Cysta v hrdle

nuroska
13. apr 2021

@adka707 zdravím prepacte ze vám odpovedám príliš neskoro. Môžem 100% potvrdiť ze mi zmizli cisty, robím pravidelne trojmesačné kúry. Môžte mi napísať súkromnú správu ak by ste chceli vedieť viac info.

janie7
24. jún 2021

@nuroska Ahoj, vieš prosím poradiť aj niečo ako prevenciu proti cystám na vaječníkoch? Mám pred stimuláciou a PCOS, ale musím zaklopať už pár mesiacov som bez cýst len teraz nechcem nič opomenúť.

zuwa78
5. júl 2021

@janie7 Ahoj,indonal forte je top....

janie7
5. júl 2021

@zuwa78 Ďakujem krásne za info, bola som na kontrole u môjho nového gynekológa pred stimulkou, po cystách ani stopy, dokonca mi tvrdil, že PCOS nemám, no ale minimálne tam podľa mňa sklon k PCOS bude pri mojom AMH 4.2😉

zuwa78
6. júl 2021

@janie7 tak to je fakt super sprava...drzim palce nech sa to uz nevrati

vecickyprevsetkych
14. okt 2021

Ahojte, pred rokom a pol mi našli cystu v ľavom prsníku vo veľkosti 10x6,8 mm… pred týždňom som bola na kontrolu, avšak cysta je stále tam, povedali, že pokial nebude rásť, netreba nič robiť….avšak rada by som nejako dopomohla k tomu, aby sa vstrebala, pretože začínam byť z toho zúfalá. …počula som aj o enzýme serapeptáza, ktorý som brala po dobu dvoch mesiacov, avšak žiadne zmeny nenastali…. Vedeli by ste mi niekto niečo odporučiť? …vopred srdečne ďakujem za všetky nápady

nuroska
6. nov 2021

@vecickyprevsetkych, dlhodobo užívajte Reishi od firmy LR, moje cisty v prsníku zmyzli.

nell77
6. nov 2021

Wobenzym je to enzym,bezpecny a osvedceny na cysty vsade v tele...

nuroska
6. nov 2021

@nell77 wobenzym ma vedlajsie učinky, osobne s tým nemame dobre skusenosti

majik66
29. dec 2021

@luciahromadkova ahoj. Zaujalo ma, že si písala,že ti ju prepichli. Prosím ťa čo to bol za zákrok? Bola si v anesteze? Dakujem

milluska
11. apr 2022

Ahojte, ja som zacala brat tri tyzdne dozadu Indol 3C forte kvoli zlemu nalezu na krcu, HPV a myomom. Uz po tyzdni som sla na kontrolne usg krcka a krcok ako novy, zapal ziaden (dala som si 3x Macmiror tablety) a co ma najviac sokovalo, vajecnik, ktory mi zrejme vdaka cystam roky nefungoval, zrazu ovulacia na nom! Cize cysty sa bud zmensili alebo zmizli... uvidime co bufe casom, ale pevne verim ze aj myomy sa zmensia...

denisse1311
7. sep 2022

@tekvicka17 ahoj ako si na tom s cystami? Infolinka pomohol? Dakujem

renata60
28. jan 2024
Strana
z6