Cysta a prípravky na jej zmiznutie
Ahojte.Viete mi prosim poradit? Pred dvoma mesiacmi mi neprasklo vajicko a z toho sa mi vytvorila cysta.neexistuje nejaky pripravok ktory by pomohol aby mi cysta sama zmizla a nemusela som ist na operaciu?
@bazulienka22 ahoj, mna by to zaujimalo.. raj mo prosim vediet!
Doby ja mam cistu vulvi a veľmi sa bojím mam malú 0.5c
Cista vulvy
Je nejaký liek na odstránenie cisty na peceny
Cysta v hrdle
Ahojte, pred rokom a pol mi našli cystu v ľavom prsníku vo veľkosti 10x6,8 mm… pred týždňom som bola na kontrolu, avšak cysta je stále tam, povedali, že pokial nebude rásť, netreba nič robiť….avšak rada by som nejako dopomohla k tomu, aby sa vstrebala, pretože začínam byť z toho zúfalá. …počula som aj o enzýme serapeptáza, ktorý som brala po dobu dvoch mesiacov, avšak žiadne zmeny nenastali…. Vedeli by ste mi niekto niečo odporučiť? …vopred srdečne ďakujem za všetky nápady
@vecickyprevsetkych, dlhodobo užívajte Reishi od firmy LR, moje cisty v prsníku zmyzli.
Wobenzym je to enzym,bezpecny a osvedceny na cysty vsade v tele...
@luciahromadkova ahoj. Zaujalo ma, že si písala,že ti ju prepichli. Prosím ťa čo to bol za zákrok? Bola si v anesteze? Dakujem
Ahojte, ja som zacala brat tri tyzdne dozadu Indol 3C forte kvoli zlemu nalezu na krcu, HPV a myomom. Uz po tyzdni som sla na kontrolne usg krcka a krcok ako novy, zapal ziaden (dala som si 3x Macmiror tablety) a co ma najviac sokovalo, vajecnik, ktory mi zrejme vdaka cystam roky nefungoval, zrazu ovulacia na nom! Cize cysty sa bud zmensili alebo zmizli... uvidime co bufe casom, ale pevne verim ze aj myomy sa zmensia...
@tekvicka17 ahoj ako si na tom s cystami? Infolinka pomohol? Dakujem

Výborné skúsenosti mám ja osobne s reishim od firmy LR health and beauthy, cisty mi zmizli....a od vtedy užívam pravidelne a všetko poriadku....