Cysta na pečeni
Ahojte máte niekto cystu na pečeni? Aj je možné, že to zmizne, časom?
@zuzap33 jej ďakujem za odpoveď,aj mne doktor povedal, že si z toho nemám nič robiť, že to má veľa ľudí,ale aj tak mi to trošku vŕta v hlave
Môjmu synovi zistili že má cystu ešte keď bol v bruchu.. odvtedy sa len sem tam sleduje cez sono či nerastie alebo sa nemení, ale tiež mi viacerí lekári povedali, že sa to môže časom vstrebať. Dobre bude (:
@lucijalucy ano aj mne povedal, že o pol roka mám prísť na kontrolu, že s tým sa nič nerobí,len sleduje
@zuzana1986111 prosim vas, chodite na kontrolu..mne ju zistili este v roku 2021 a mala som mat kontrolu, lenze som sa tam doteraz neobjednala..
@laurikagab bola som na kontrole ešte potom,ale teraz už 2 roky som nebola a ani neplánujem sa objednávať. Práve aj môjmu bratovi zistili náhodne treaz a ani mu nehovorili, že treba kontrola. To má asi každý človek podľa mňa.
@zuzana1986111 dakujwm za odpoved
ahoj mas castu na peceni?
@zuzana1986111 ahoj mas cystu na peceni?

@zuzana1986111 ahoj mám dve. Zistené náhodne pred dvoma rokmi. Pred pol rokom mi povedali, že jedna ostala rovnaká, druhá sa zväčšila a vôbec to nemám riešiť. Má to skoro každý človek