Cysta na vaječníku
Ahojte mamulky ..
V decembri mi našiel cystu na vajceniku dosť ma bolelo v podbrusku. Teraz tam pocitujem taký tlak ako pulzovanie na vajecniku aj vy to také mate ? Alebo to hádam rastie?
Ďakujem za vaše rady
@gaaaa ajaj... to sme dopadli... ja uz ms posledne dva mesiace som mala len taku slabu... a uz by mi bolo aj jedno, aj by som pretrpela tu moju brutalnu bolavu ms keby mi ta cysta hnusna chcela s nou odist... takto mam este aj hormony rozhodene... ale ak je naozaj endometriozna tak si asi len tak neodide.
@luluka Neboj všetko dobre dopadne.Strach je normálny ja to len čítam a už mám krče v bruchu od strachu.Jasné že su aj zložitejšie zákroky ale záleží od dr.Mne už známa sestrička hovorila aby som skusila ísť do Ba.Takto sa nedá donekonečna fungovať zrasty vedia spraviť veľku neplechu mi povedali a ešte k tomu zamotaná cysta ☹ Nebude mi vôbec chýbať prinesiem ti celé brucho osobne 😀
@gaaaa no to ano. Nenormalne by bolo keby som sa nebala. Ja mam strasne spomienky na tie dve operacie slepaku. Mala som 10 rokov, horucky, tyzden som bola na are a celkovo mesiac v nemocnici... no ved to ze tie zrasty nie su velmi dobre a do toho este cysta... a mne ak sa potvrdi este aj ta endometrioza tak to bude uz naozaj velmi zaujimave... v BA by to mohli podla mna zoperovat ak by si trvala na tom ze to chces riesit operacne...
@gaaaa fuuuha vidim ze si si uz aj ty zazila s cystami... 😕 mna najviac stvu tie bolesti... neviem ani nic robit len sa tu motkam alebo lezim... je to take frustrujuce... neskutocne je to aj na psychiku... a este ked si predstavim ze sa potvrdi endometrioza... co je dost mozne kedze som mavala vzdy bolestivu ms...uz ani neviem co viac dodat k tomuto... ciste psycho... 😕 chcem byt chlap. 😁
@luluka no presne ja mam take pocity,len nervozna som,kde ma co pichne....dnes napr.ma zacal zrazu boliet cely bok ,a zle od zaludka mi bolo az do poobedia,no jasne ze hotova som.bola ze co to zase je....no uz to preslo...uz som aj jedla,akurat citim zaludok stale....a cudny vytok mam dost..co som mala mat ms tu som mala len tri dni a dnes na piaty ten silny vytok..uz som na nervy...
@jasminam hej hej presne aj ja tak... dakedy ma boli bok, niekedy zas take rezanie v podbrusku, inokedy zas krize a ten zaludok mam aj ja taky. Ale som zistila ze je mi praveze lepsie ked sa najem aj ked mi nechuti. No ten vytok mam aj ja, co ja som pred tym nevedela co je vytok. Ja som mala ms 1 a pol dna a potom som spinila niekolko dni a prakticky od ms mam vkuse nejaky vytok. Aku velku mas cystu?
@luluka Neboj moja všetko dobre dopadne.My nie sme také šťasteny ako@jasminam.nás sa držia ako kliešte ☹
@luluka, @gaaa joj asi mi praskla pred,jak ma pichlo v nedelu, tak mi bolo dva dni zle..a potom som mala ms a to sa zo mna lialo dva dni,cize mi musela prasknut vtedy...aj doktorka povedala ze preto bola ta ms taka lebo ze z tej cysty..pila shatawari,bekomplex,thiamin,a potom ricinovy olej na obklady na vajecniky...neviem ci by praskla aj bez toho..aj vsetky vysledky dobre,markery,aj cytologia... baby verim ze aj vy sa ich zbavite a nebudete musiet ist na op.
@jasminam
@luluka Baby ja som skušala za tie 4r.možné aj nemožné a nič ☹ mne jju neustia tie zrasty je celá omotaná v nich ☹ koľko krát mi je na figu pichanie bolesti tak si myslím hádam už nebde idem na gyndu a kamoška moja je tam.ja sa toho zbavím len operáciou.len asi sa sama budem musieť odoperovať.
@gaaaa ja som za to skusila tu bb lebo ze tam sa orientuju na tieto zrasty tak hadam vedia do coho idu... vravel dr ze robia aj komplikovanejsie operacie tak sa snazim verit ze ak aj bude operacia nevyhnutna tak vsetko dobre dopadne. Mne uz je jedno co mi zoberu len nech nemusim zas pod noz za par mesiacov. Strasny mam strach. A este mam aj astmu...

@luluka To sme na tom rovnako.ani mne sa nedá spávať.a blíži sa menzes a už aj ja trochu cítim.