Cysta na vaječníku
Ahojte mamulky ..
V decembri mi našiel cystu na vajceniku dosť ma bolelo v podbrusku. Teraz tam pocitujem taký tlak ako pulzovanie na vajecniku aj vy to také mate ? Alebo to hádam rastie?
Ďakujem za vaše rady
@gaaaa hm no super... nikto nic nepovie a ked pride uz clovek s problemom tak vraj kde ste boli doteraz? Tak som si myslela ze je vsetko ok tak reku co furt budem po doktoroch behat... ked som riesila pred rokmi ze sa nam nedari tak zrasty nikto nebral do uvahy... ani to nikoho netrapilo ze uz v 16tich som mala velku cystu... ani to ze neustale sa mi robili cysty na lavom vajecniku... ach skoda reci... podla mna ma uz v 16tich mohli upozornit na to ze ked mam nabeh na cysty tak skusit hormonalnu antikoncepciu by nebolo odveci. Ach skoda reci. No ja tiez pomaly 20 rokov po tom slepaku som... a tiez sa da povedat ze tazka operacia nakolko som mala zapal pobrusnice... a museli ma otvarat 2 krat.
@luluka Mne o zrastoch povedali dávnejšie ale nerobili problémy len ako mi zistili cystu.Ja som tiež cystový typ.Ja mám všade kde sa len dá.Na obidvoch prsníkoch na vaječníkoch,najnovšie pod zubami dve.Ked mi na stomatochirurgii povedal dr.že čo mi bude robiť ani kľučku na dverách som nemohla níjsť hned som bola vonku a viac som tam nebola.Na druhý týžden idem na mamografiu a aj sono prsníkov tak sa až bojím čo bude.
@gaaaa joj ja zas nastastie v prsnikoch nemavam... aj ked neviem. Priznam sa ze som davno nebola... ale posledne bolo vsetko ok. A ani nemavam dake problemy... aj ked posledne ma aj tam dako popichava... fuuu tak na stomatochirurgii ani nechcem vediet co ti chceli robit... to je tiez silna kava...
@gaaaa no to verim... ja nastastie nemavam taketo problemy... ale radsej si poklopem... len to brucho mi dako nechce normalne fungovat... 😞 som minule vravela sestre ze ja radsej k zubarovi ako na gyndu... proste mna tam vsetko boli... nemozem si pomoct. @jasminam aha... dakujem za info... aspon viem co mozem cakat ak nahodou by sa toto moje telo umudrilo... ja som mala totalne slabucku minuly mesiac... tak som zvedava ze co to bude teraz. Ci to vobec pride... ja uz v decembri som mala nejaku slabu a uplne bez bolesti co je u mna velmi divne... a som sa tesila ze ako dobre... no keby som vedela co mi to robi... 😕 tak by som nebola teda vobec vytesena...
@gaaaa ahoj. Mam uz novy termin 25.3 ale neviem ci to bude realne kedze este stale som sa uplne nevyhrabala z tej chripky... 5 dni som mala teploty, potom este asi tyzden bolesti svalov, slabost a teraz sa mi dako zacala este aj astma hlasit ci co sa mi to robi... ale mala som ms... a tie bolesti cysty uz tak nepocitujem. Neviem ci je este tam...
@gaaaa @jasminam no tie bolesti sa uz znova zacali ozyvat nechapem či sa mi to spravilo znovu. V noci som sa zobudila na bolesti v podbrusku a este aj svrbenie tam dole. Ja uz nechapem co mi stale je. Nikdy som nemala taketo problemy. A to svrbenie uz vobec nechapem. A to nemam prvy krat od kedy mam cystu, stale cca tyzden pred ms sa to ozve. Myslela som ze len daka infekcia, lebo mi zistil dr. naposledy zlateho stafylokoka ale vybrala som aj macmiror a zas je to tu. Nechapem to uz.
@luluka ahoj, ako to, že ťa neposielali na operáciu? Ja mám na ľavom vaječníku a lekári to veľmi ženu na operáciu čo najrýchlejšie, lebo vraj nie je vodová. A ja mám ale aj zvýšené onkomarkery.

@gaaaa dakujem este raz. 😊 ja som zase dako pred tym ani nevedela o zrastoch... ani ma na to ziadny gynekolog neupozornil... a zrazu zrasty, cysta, mozno endometrioza... vsetko sa na mna sype. No bodaj by si mala pravdu. 😊 @jasminam este dobre ze sa ti jej podarilo tak rychlo zbavit. Posli aj mne dake liecive bacily nech odide tato svinucha.