Cytoforte - zápaly močového mechúra
ahojte..pozna niekto tieto lieky? Daju sa kupit na par strankach ktore nevyzeraju moc doveryhodne a dodavka je zo zahranicia..nikde sa vsak neviem dopatrat k nejakym recenziam..lieky su pomorne drahe ale slubuju vyliecenie z chronickej cystycidy..trochu sa vsak obavam ci to nie je podvod a ci ozaj to obsahuje co ma..najradsej by som si to objednala no ale neviem..casto mam zapaly mechura a uz som zufala a neviem co stym :(
@pikuli nie nenasla som ziadne recenzie na to
@kawasakier6n ahoj pomohli ti niečo?
Ka ss s cystidou trápim uz skoro rok bola som na cystoskopii zvacsovali mi mocovu rúru a ak to nepomôže čaká ma kysel.hyaluronova priamo do močového mechúra, aj keď sa toho dosť obávam hľadám všetky môže lieky, čaje ale už som skúsila asi všetko tak skúšam hľadať ľudí, ktorí to mali/majú a co im pomohlo dakujem za odpoveď 🙏
@lusiandela ahoj..no mne nepomohlo takmer nic ziadna chemia a xx produktov co som predtym skusila..vsetky vysetrenia porobene..nenasli nic take a nevedeli preco sa to opakuje..vzdy sa to vratilo..takze cista zufalost..tak si vravim ze uz ma nebavi takyto zivot a ze skusim si opat sama pomoct a ze skusim opat prirodu..strava je alfa omega..na odporucanie inych bab som skusila kombinaciu sipkova tinktura + kapucinka tinktura od jednej pani( na FB to najdes "Bylinky z Jankinej zahradky"), potom namiesany sypany caj praslicka + alchymilka+rumancek, Prenatal 1x tabletku denne..ma v sebe vsetko..vitaminy,mineraly a podobne..ma velmi dobre zlozenie..no a gynekologicke problemy fakt uzko suvisia aj s urologickymi tak na zenske veci mi najviac pomohol vaginalny gel Hydrofemin Plus..za mna uplna topka...je uplne skvely..kukni na nete..prestalo takmer chronicke palenie okolo posvy a vzdy aj pred sexom si ho dam na zvlhcenie aziadne svrbenie a palenie..klop..klop....
ak som niekedy citila to horsie tak som si dala vitagyn C ktory posobi aj na e.coli bakterie..aj sama som vzdy citila ulavu.pijem teda iba caje a cistu vodu, alebo s citronom..obmedzila som sladke, pecivo celozrnne len 2x do tyzdna a znizila aj sacharidy..nenosim uz vobec intimky a umyvam sa cistou vodou..ked mam menstruaciu tak pouzivam len anionove vlozky...no nechcem to zakryknut ale daco zafungovalo pretoze konecne po dlhej dobe citim sa dobre a nemam kazdy mesiac ATB🙏🙏🙏 ono treba tu kuru aspon 3-6 mesiacov...potom dat pauzu mesiac a potom asi este zopakujem..uvidime..drzim palce poznam tento hrozny boj 😊
@kawasakier6n ďakujem ved pekne za odpoveď ja už som zúfalá mam ist na liečbu 6 tyzdnovu podavanu priamo do močového mechura kys.hyaluronova po cystoskopii zvacsoval mi mocovu rúru a mam tam akoby na jednom mieste zmeny pozapalove, neboli ani ma nepali po moceni len ten pocit stále ze niečo nie je ako predtým, ze pocit akoby sa mechúr nevypradnil, alebo také trochu nutkanie ani sama uz neviem ze co všetky možné lieky od úrovňou po blokurimu všetky čaje repkový kúpele špeciálne vlozky napustene bylinami a furt to nie je ok...bojím sa ísť ma tu liečbu cystoskopia ma veľmi bolela a dávam sa po nej dokopy doteraz, ja som už zo seba fakt zúfalá, neviem čím to je ze to stále cítim, robím všetko pre to aby to bolo lepšie citim sa jak hypochonder stále mi beru moc a krv a ké to v poriadku....ďakujem veľmi pekne za pomoc🙏🤍snáď to raz prejde
@lusiandela inak to neustale nutkanie akoby stale mas pocit ze si nevycikana som mala velakrat..viem presne o com vravis..ked sme nieksm cestovali vycikala som sa a za 10 minut akoby som zasa chcela cikat 😃 proste nervy 😭..urolog mi vysvetlil ze to sposobuje tie sliznicne zmeny od zapalov..niekedy to moze sposobovat strava, kava, pikantne koreniny, sladke a ine..na to mi tiez ale velmi pomohol hydrofemin gel..dala som si ho aj do posvy niekedy aj v priebehu dna ked som to necitila ok..aj som si natierala vonkajsie pysky az po mechur..treba umyt rumy samozrejme predtym 😊😊no a velakrat do pol hodky to preslo no a pouzivala som ho aj 2x denne ten gel..ked som sa citila dobre tak len 1x pred spanim..potom mi ns tie narusene sliznice pomaha aj harmancekovy caj..on lieci tie sliznice..aj si vzdy nasadim potom citronovu stavu a pijem vela..no mne tiez kedysi davali tu kyselinu do mechura..na cca rok pomohlo ale aj tak sa to vratilo neskor...no uvidime..ale presne viem ako sa citis..ja som s tym bojovala 8 rokov a nie este som uplne vonku z toho ale zlepsilo sa to urcite 😊

@kawasakier6n ahoj už si si aj objednala?