icon

Dá sa zbaviť stareckého hrbu?

13. máj 2023

Prosím vás dá sa toho zbaviť?

Dá sa zbaviť stareckého hrbu?
oli18
13. máj 2023

Zeby schudnutim?

vierkaaa85
13. máj 2023

Áno, len treba cvičiť cviky na to určené. Poradí dobrý fyzio alebo tréner vo fitku.

jan510
13. máj 2023

Joga na to je velmi dobra a spravne drzanie tela +schudnutie

lindusss2016
13. máj 2023

Ja som jogova lektorka a maserka. Nie je to starecky hrb, so starobou to nema nic spolocne, je to sposobene zlym drzanim tela. Treba cvicit a masirovat, ale najma zmenit nrspravne pohybove navyky. Chudnutie same o sebe nepomoze, ale ak mas aj par kil navyse, tak samozrejme vzdy je lepsie sa ich zbavit, nielen kvoli hrbu.

autor
13. máj 2023

@lindusss2016 neporadili by ste mi cviky

slavomira236
13. máj 2023

@lindusss2016 no mne sa vidi ze na tom krku chrbte je viac toho tuku...ale ano treba cvicit chodit vyrovnana ja sa tiez dost hrbim na 2 minuty vyrovnam a zas zhrbim🤦neviem ci sa toho na stare kolena zbavim

lindusss2016
13. máj 2023

@slavomira236 ono to je nakoniec obalene tukom, to bez debaty. Lenze tu aj keby schudla proste stravou, tak jej schudne brucho, zadok, stehna, ale hrb ostane.

lindusss2016
13. máj 2023

No to tazko z tejto fotky nieco vycitat. A vseobecne z fotky tazko diagnostikovat chrbat. Ale ked uz, tak treba fotku celej postavy zboku, zozadu v stoji aj v sede. Mozes mi poslat do ip. Ale tam ako som pisala, nestaci cvicit, treba zmenit navyky. Cim sa zivis? V akej polohe travis najviac casu?