Dá sa zbaviť stareckého hrbu?
Prosím vás dá sa toho zbaviť?

Áno, len treba cvičiť cviky na to určené. Poradí dobrý fyzio alebo tréner vo fitku.
Joga na to je velmi dobra a spravne drzanie tela +schudnutie
Ja som jogova lektorka a maserka. Nie je to starecky hrb, so starobou to nema nic spolocne, je to sposobene zlym drzanim tela. Treba cvicit a masirovat, ale najma zmenit nrspravne pohybove navyky. Chudnutie same o sebe nepomoze, ale ak mas aj par kil navyse, tak samozrejme vzdy je lepsie sa ich zbavit, nielen kvoli hrbu.
@lindusss2016 neporadili by ste mi cviky
@lindusss2016 no mne sa vidi ze na tom krku chrbte je viac toho tuku...ale ano treba cvicit chodit vyrovnana ja sa tiez dost hrbim na 2 minuty vyrovnam a zas zhrbim🤦neviem ci sa toho na stare kolena zbavim
@slavomira236 ono to je nakoniec obalene tukom, to bez debaty. Lenze tu aj keby schudla proste stravou, tak jej schudne brucho, zadok, stehna, ale hrb ostane.
No to tazko z tejto fotky nieco vycitat. A vseobecne z fotky tazko diagnostikovat chrbat. Ale ked uz, tak treba fotku celej postavy zboku, zozadu v stoji aj v sede. Mozes mi poslat do ip. Ale tam ako som pisala, nestaci cvicit, treba zmenit navyky. Cim sa zivis? V akej polohe travis najviac casu?

Zeby schudnutim?