Dajú sa príznaky nádoru na mozgu zistiť z krvi?
Zaujímajú ma osobne skúsenosti, viem že si viem príznaky vygooglit.
Pripadne, dá sa niečo take zistiť z klasického odberu krvi?
@andrea2323 prosim ta tu bolest hlavy si mala aku? normalne ako ied boli hlava alebo nejake ine bolesti?
Autorka ako sa máš?
Ahoj, z vlastnej skúsenosti, mala som nádor na mozgu ... nádor nebolí, nemala som žiadne väčšie príznaky až ku koncu ale bola som tehu takže to dr pripisovali práve tehu.
točenie hlavy, závraty, vracanie, slabšie počutie na jedno ucho, tlačil mi na dýchacie centrum, zábudlivosť, ľavú stranu tela som mala menej ohybnú, kolaps
@zstachurova to bola príšerná bolesť hlavy.. na nevydržanie. Žiadne lieky mi nezaberali, keď tak na chvíľu a zas ma to začalo bolieť. Ale to bola už taká neskoršia fáza, stupňovalo sa to..
@oli18 prosím Vás, aký mal nádor, že sa z toho dostal? Viete mi o tom bližšie napísať do správy, prosím.
@andrea2323 môžete mi o tom porozprávať viac v správe?
Máte niekto skúsenosti s doktorom Petrom Kalinom neuroonkologom na kramaroch?
@miiichaelaaa to neviem, aky. Len velky, ktory sa uz nedal operovat.
Dobrý pitam sa opäť... Bola som na snímok a a vytery z hrdla nosa a brali mi aj krv všetko je čisté,,, ale mam ako keby tlak v hlave na jednej str. Hlavy. Na druhej, v strede hlavy ako keď y tlak ale hlava ma nebolí, a potom to všetko ide do nosovych dutín ten tlak.. Co to môže byť?
@mariaveselnakova tlak
@danielahamar aký tlak
@mariaveselnakova vysoký, alebo nízky
Známa si nemohla spomenúť na určité veci ako sa volajú . Nezdalo sa to rodine tak chodila po doktoroch . Bola dobrým človekom , neublížila by ani muche
@danielahamar ale Dr. Meral tlak že je ôk, nemám náhodou nador
@mariaveselnakova poraďte mi prosim
@mariska1989 je tu niekto kto by poradil
@mariaveselnakova u psychiatra si uz bola?
@mariaveselnakova máš to v kľude alebo keď niečo robíš je to skôr ráno keď sa zobudíš či k večeru keď si už unavená ? Piješ dosť vody ?
@mariska1989 áno pijem keď sa zlostim tak cítim tlak v hlave, ale aj keď som kľudná tak to cítim, ale čo to môže byť keď to chodí po celej hlave a aj do nosovych dutín potom nič, snímok mam čistý aj crp aj hrdlo
@mariaveselnakova tak to je len v tvojej hlave . Takže navštíviť odborníka iného . Pokiaľ máš výsledky ok príčinu robí mozog . Mozog vie vydať falošné príznaky . Fantomove príznaky je to niečo čo si po čase urobíš reálne ale pritom nič není . Možno sa ti to zdá ako hlúposť ale jeden rodinný príslušník mal zdravotné problémy . Doktor že všetko je dobré , behal kade tade a nič vravím to je v hlave trebalo by zájsť za odborníkom . Stav sa zhoršoval nechcel si to priznať a nakoniec bol u odborníka a bum teraz sa dáva psychicky dokopy a užíva lieky a teraz sa dáva dokopy. Takže šup šup k odborníkovi až to nezajde do iného stavu
@mariska1989 no áno mam ešte zájsť na krčné ale mňa bolia uši nejaký zápal, mam tam aj chrasty, zápchate usi
@mariaveselnakova možno streptokok?
Ahoj.No ako su dopadla?Dufam,ze je vsetko v poriadku.Dostala si sa na to MR mozgu?
@andrea2323 ahoj môžem ti napísať?
@rossalinda ahoj môžem ti napísať?
@gabilopatka určite 🙂
@gabilopatka ano
@andrea2323 dobrý deň prosím vás to točenie hlavy ste mali občas alebo denne....v akom stave to máte teraz? Ďakujem za odpoveď
@lulululululululu začalo to závraťou takou chviľkovou, že mi prišli až zle na vracanie.. mávala som to stále, najprv s miernejšou intenzitou, potom stále silnejšie. Ale pocit točenia bol celé dni. Teraz po operacii nemám žiadne následky ani príznaky, ale samozrejme vyhýbam sa aktivitám, ktoré točenie hlavy spôsobujú 🙂

@mariaveselnakova uz ti tontu x ludi napisalo ze nemas ze to je zo zapalu dutin ak to nie si ochotna prijat a stale premyslas nad nadorom tak smer psychiater