Dávali ste si robiť zubný implantát v zahraničí?
Baby co ste si davali robit zubne implantaty v zahranici (myslim europa nie kdesi na opacnom konci sveta z sk) viete mi poradit nejaku kliniku/zubara, ako ste spokojne?? Viete mi povedat zhruba cenu?? (ide iba o 1 zub 4hore)
Samozrejme bavíme sa tu celú dobu konkrétne o cene implantatu a korunky samotnej ako materialu. Reagoval som na margo toho že tu pani poslala odkaz na maďarsku kliniku s vraj neporovnatelnými cenami, keď som si pozrel cenník maďarskej kliniky a porovnal ho so slovenskými tak až tak neporovnatelné to nie je. Ceny su vyšie o 10-20%. Že ja jedná len o orientačnú cenu a finálna cena sa môže líšiť platí v oboch prípadoch jak slovenskom tak maďarskom.
Ľudia chodia do Maďarska, Srbska, Turecka....práve kvôli tomu, že finálna cena je nižšia ako na Slovensku. A kvalita taká istá ako tu, samozrejme treba vyberať, čítať referencie...
@jarvisstyle Ahoj, chcem sa spýtať ako si bol s pánom doktorom Kasajom spokojný, koľko si si dával implantátov? Mne trhal dva zuby a bol úžasný, som k nemu objednaná na máj, má ordináciu aj v Martine...mne odišiel celý vrchný rad zubov, respektíve mi ešte zbytok moja zubárka vyťahuje, zatiaľ to budem riešiť protézou, ale chcem sa spýtať aj na jeho názor, či by bola aj iná možnosť...
1600e za jeden zub ? No tak to ja mam zubára 700/750 celý zub a implantát
@jurka2907 nebola, moja zubárka nakoniec chcela riešiť korunku, ale bola dlho pn tak sa to odkladá a odkladá... ale už som sa rozhodla, že to budem riešiť v Srbsku cez leto, keď pôjdeme k rodičom, ja to mám cca 20km od rodnej dediny🙂 Ale poznám dosť ľudí čo tam chodia a sú spokojní. Navyše zahraničným sa prispôsobia, že aj cez víkend dajú termín a vedia poskytnúť resp. odporučiť ubytovanie.
@jurka2907 oni ponúkajú aj ubytovanie, ak ide na polikliniku ktorú som spomenula...nepýtali ste sa priamo? Určite poradia https://francistident.com/sk/dentalni-turizam/ Prípadne poznám apartmány Svetlica v Báčskom Petrovci (je to 20km vzdialené), sú aj na bookingu. A celkovo tam sa manžel "nestratí", bude medzi krajanmi😉
@maca1984 to myslite cenu implantatu aj s korunkou?
Ja odporucam fakt nie niekde daleko cestovat,koli komplikaciam,mne davali styti inplantaty a jeden musel ist von ,korunky na ostatnych uz mam a ten jeden mi dakujem najskor az na konci tohto roka a to ma caka este rekonstrukcia kosti,taka mala operacia a az pol roka po tomto zakroku mu daju Implantat
@mirka414 Dobrý deň prosím na akej klinike v Turecku?
@maca1984 prosím a bolí to ked vám to dáva
@vieramikloskova pichnú inekcie ,nič neboli

@jarvisstyle Reálne, keď ideš na konzultáciu k lekárovi, tak dostaneš odhad práce na komplet, nielen implantát ako základ. Pozri, ty máš skúsenosť spred dvoch rokov v Žiline, ok, rešpektujem a beriem v úvahu. V našej rodine je skúsenosť iná a nepotrebujem sa k tomu donekonečna vyjadrovať a zahlcovať túto diskusiu. Podstatné je to, čo zubár povie pri osobnom stretnutí a čo to naozaj aj vo finále stojí, cenník na nete beriem skôr ako orientačnú cenu.