Dávate sa očkovať 3. dávkou proti Covidu-19?
Ahoj nechcem tu vyvolávať vášne chcela by som len názor, dávate sa očkovať treťou dávkou proti covidu? Viem že každý robí to najlepšie čo je v jeho zaujme chcela by som len vedieť či to funguje/ma zmysel. Alebo budeme potom mať 4.,5.,… ďalšie očkovanie. Budem rada aj za nejaký relevantný odborný názor. ďakujem
Že. Niesom odbornik
Teraz som volala s otcom, včera bol na tretej dávke a všetko v poriadku. Hneď som kľudnejšia. Bol už osem mesiacov po druhej.
som po tretej dávke, nemám problém ani so 4.,5...tak, ako napísal niekto vyššie, očkovanie mi nič nezobralo, covid včera známeho, nemal ešte 60. Očkovaný nebol. Dva týždne na pľúcnej ventilácii. Nedal to.
@diewcatqoo kým si dáš urobiť odber na tie protilátky, mrkni na toto
https://www.drmoravcikova.sk/aky-maju-vyznam/
@elizabet173 Uprimnu sustrast.
Moj bratrenec z 2. kolena lezi na plucnej, 30tnik.
Nečítala som diskusiu, ale momentálne som hrozne sklamaná z očkovania. Od včera som chorá, je mi príšerne zle, už dva dni v kuse ma bolí hlava, včera som zvracala a takmer nič nemôžem zjesť. Ja, čo nemávam zvýšenú teplotu, mám momentálne 37,9. Fakt som čakala, že ma očkovanie ochráni viac! ☹️😡
@amelie2017 je mi to ľúto, ale musíš dúfať, že sa z toho dostane, my sme mali pred rokom šťastie. Rodinný príslušník prežil, aj keď s doživotnými následkami, ale prežil.
Mne pol rok vychádza na december.. áno dám sa očkovať tretou davkou keď budem môcť.. aj 4tou, 5tou ak to bude potrebné..
@h2 to.mi je ľúto že ti je zle a želám skoré uzdravenie.. ale ja si myslím, že najdôležitejšie je aby ťa ockovanie ochránilo pred nemocnicou a nedajbože pred ventiláciou..
@jana_eyre_2 Ďakujem krásne. 😘
Tento rok som sa dala zaočkovať 3 dávkami
proti kliešťovej encefalitíde, dvoma dávkami Covid 19, 1 x sezónna chrípka. Tretiu davku proti Covid 19 určite ešte zvládnem.
@renatka100 predpokladam,že si videla a čítala zmluvu.
Ja som sa práve dozvedela,že moja kolegyňa,kt. 3t bola s covidom doma,vybrala 3atb,dnes ráno išla už sanitkou do nemocnice,opäť vysoké teploty,nízka saturacia.
Normálne som z toho hotová.
Je pravdou,že covid vážne nebrala,očko nebola,ako jediná z nás,ale nikto nečakal,že to takto dopadne.
Bola som vcera
@snezienkaaa82 Ahoj, prosim ťa, akou vakcínou bola sestra predtým očkovaná? Môžeš aj správu poslať. V blízkej rodine mám učiteľov nad 55 registrovaných vyše dvoch týždňov a žiaden termín zatiaľ nemajú. A to im prešlo už o dosť viac ako 6 m. Čakajú na Modernu.
@elizabet173 vzhladom na to, ze covid mam uz asi 2x za sebou + mam dve davky ockovania, predpokladam, ze hladina mojich protilatok bude momentalme dost vysoka, preto sa do tretej davky nehrniem bezhlavo. Urcite budem konzultovat rozhodnutie ist do dalsej davky aj s imunoalergologom.
Samozrejme že sa dám aj 3, 4,...28mou 🙂
@diewcatqoo to je rozumné
Ano dam
@elizabet173 ano, vzdy sa riadim rozumom ;)
@tt247 aj ja mám modernú termín mi prišiel hneď o 4 dni od registrácie :o
Tak to je zvláštne. Vidím, že v tom je chaos. Ďakujem za info.
Dala som sa zaočkovať 3. hneď ako sa dalo. Je mi ten deň po očkovaní dosť blbo. Bola by som rada, keby to skončilo. Rátam s tým, že moja 4. booster dávka bude omicron, keďže obe deti sú už v karanténe.
@h2 Ako to s Tebou dopadlo? Lebo mi napadlo, či si nemala niekedy v oktobri kliešťa. Nie všetko musí byť covid. Tie hnusne klieste su teraz v strehu do neskorej jesene.

No ja som riziková skupina tiež už idem v pondelok na 3. Dávku preto ma to zaujíma lebo som váhala s termínom….ale pôjdem , už mám po pol roku od druhej