icon

Dávenie zo stresu

lhea
15. okt 2025

Ahoj, začal mi tento divný pěríznak a začínam mať pocit, že zo stresu.. telo sa tym akoby potrebuje uvoľniť, inak je to 100000x horšie ako stresová hnačka, to aspoň nikto nevidí.. stretli ste sa niekto s tymto príznakom? Mam to rano po zobudeni… potom mozno o 2 hodky neskor a potom aj vecer… je to katastrofa… takto si neviem oredstavit fungovat v praci medzi ľudmi, som z toho psychicky hotova :( … obcas sa mi neda ani hovorit, aby ma nenaplo …

vorkola
15. okt 2025

@lhea No najskor obvodak, alebo k psychologovi,v poslednom pripade k psychiatrovi

anonym_8d2983
15. okt 2025

@lhea Mala som to tiež, ako reakciu na nečakanú náhlu zmenu v živote, mňa napínalo desiatky krát denne a nevedela som to ovplyvniť. Po rozvode sa mi uľavilo a prestalo to.
Takže áno, môže to byť aj z "návalu" stresu.

lhea
autor
15. okt 2025
@vorkola

@lhea No najskor obvodak, alebo k psychologovi,v poslednom pripade k psychiatrovi

@vorkola bola som aj u gyn - hormony super, stitka tiez - ale v lete som mala protilatky okolo 120- ale to lebo som mala pred 3 rokmi TSH 7, bez liekov mi pekne klesla a uz je do 3 vzdy…sono a rtg brucha ok, komplexne ocne vysetrenie - ok, stolica na helikobakter negativne, vyter z hrdla negativne… ja uz neviem… v piatok idem este k neurologicke…aha a som tetenička a hyperventilujem a navam problem s magnezkom, momentalne mam z krvi len 7,2 a hranica je od 7,7- vraj aj tam mohol nadtat problem a malo magnezka moze nepostacivat pre nervovu sustavu a magnezko vraj ovplyvnuje aj travenie

kacena4
15. okt 2025

preco hladas problem len vo fyzickej rovine? co tak psychika? aj ta je tvojou sucastou a treba ju akceptovat a liecit evidentne to potrebujes takze v prvom rade psychiater ak treba nastavi ta na lieky a medzitym aj psycholog ktory bude pracovat na tvojom zvladani stresu a emocii drzim palceky

lhea
autor
15. okt 2025
@anonym_8d2983

@lhea Mala som to tiež, ako reakciu na nečakanú náhlu zmenu v živote, mňa napínalo desiatky krát denne a nevedela som to ovplyvniť. Po rozvode sa mi uľavilo a prestalo to.
Takže áno, môže to byť aj z "návalu" stresu.

@anonym_8d2983 všetko je v mojom zivote ok momentalne... ale je fakt ze v lete som sa extremne pozorovala a nasadila citalec, pocuvala som zvuky brucha a nahovarala si kadejake diagnozy, ked som bola na spolocenskej akcii okamzite po hlavnom obede som musela ist na velku a zacala som z toho panikarit, z paniky som sa obcas budila aj v noci a okamzite som musela ist na veľku, to bolo este v auguste a nahnevala sim s ana seba a zivrala citalec… na taciatku par dni nechutenstvo ale potom za 3 tyzdne zacal zaberat… a ja som pekne nastupila do roboty (ktora ma bavi a nemam tam stresy a stresy mam akurat kurva teraz, lebo uz som tam dlhsie neni a mam uz obrivske nutkanie a chut tam ist a bojim sa, ci s tymto mojim davenim budem moct vobec robit :(… ale citalec som radsej vysadila pred 4 dnami a furt ma napina :( tak z citalecu to asi nebude… bola som aj na biorezonancii, tam mi povedali, ze mam v hrdle zapal stale (co moze sediet, lebo ma v noci v hrdle skriabe) .. a ze mam EVB virus momentalne “aktitovany” co by ma neprekvapilo, kedze 3 dni ored akutnym davenim som mala nenaku extremne divnu bolest mandli s hnusnym krvavym nastekanym hlienom 3 rana po sebe a bolest krku aj pri pohybe… ale ktovie :(

rozculena
15. okt 2025
@lhea

@anonym_8d2983 všetko je v mojom zivote ok momentalne... ale je fakt ze v lete som sa extremne pozorovala a nasadila citalec, pocuvala som zvuky brucha a nahovarala si kadejake diagnozy, ked som bola na spolocenskej akcii okamzite po hlavnom obede som musela ist na velku a zacala som z toho panikarit, z paniky som sa obcas budila aj v noci a okamzite som musela ist na veľku, to bolo este v auguste a nahnevala sim s ana seba a zivrala citalec… na taciatku par dni nechutenstvo ale potom za 3 tyzdne zacal zaberat… a ja som pekne nastupila do roboty (ktora ma bavi a nemam tam stresy a stresy mam akurat kurva teraz, lebo uz som tam dlhsie neni a mam uz obrivske nutkanie a chut tam ist a bojim sa, ci s tymto mojim davenim budem moct vobec robit :(… ale citalec som radsej vysadila pred 4 dnami a furt ma napina :( tak z citalecu to asi nebude… bola som aj na biorezonancii, tam mi povedali, ze mam v hrdle zapal stale (co moze sediet, lebo ma v noci v hrdle skriabe) .. a ze mam EVB virus momentalne “aktitovany” co by ma neprekvapilo, kedze 3 dni ored akutnym davenim som mala nenaku extremne divnu bolest mandli s hnusnym krvavym nastekanym hlienom 3 rana po sebe a bolest krku aj pri pohybe… ale ktovie :(

@lhea práve si si odpovedala

lhea
autor
15. okt 2025
@rozculena

@lhea práve si si odpovedala

@rozculena myslis ze to je kombo EBV nizkeho magnezka?

deti95060810
15. okt 2025

ty si len tak sama od seba predpisuješ ad?
tieto lieky sa majú brať min. 6m a vysádzajú sa pomaly - ideálne 1 ale kľudne aj 2 mesiace.
celé to môžeš mať z psychiky. ale mala by si sa dať vyšetriť aj na gastre

motylik2559
15. okt 2025
@lhea

@lhea Ahoj, mne to pride, ze mas stres sama zo seba...to co popisujes ako si sa pozorovala, nahovarala si rozne dg. atd...Toto je skor psychickeho povodu. Aj ked si myslis,ze teraz je to v pohode, tak nie je. Uz len to,ze si sem napisala, tak nemas klud v sebe. Stale to v tebe drieme alebo "prepuka" to pozorovanie samej seba a diagnostikovanie kadecoho co ani nemusis realne mat. Podla mna pories sedenia s psychologom, nech toto odburas a ver,ze ti kopa fyzickych zdravotnych problemov odpadne. Nie darmo sa hovori psychika je spustac roznych chorob, a pokial nechces skoncit realne zle, tak daj psychiku v prvom rade doporiadku. Samozrejme toto ti pisem v dobrom🍀

rozculena
16. okt 2025
@lhea

@rozculena myslis ze to je kombo EBV nizkeho magnezka?

@lhea

ale je fakt ze v lete som sa extremne pozorovala a nasadila citalec, pocuvala som zvuky brucha a nahovarala si kadejake diagnozy, ked som bola na spolocenskej akcii okamzite po hlavnom obede som musela ist na velku a zacala som z toho panikarit, z paniky som sa obcas budila aj v noci a okamzite som musela ist na veľku, to bolo este v auguste a nahnevala sim s ana seba a zivrala citalec

psychika

a nechápem,ako si sama nasadzuješ a vysadzuješ AD???