icon

Deltamed a Stomamed - skúsenosti

snehulena
19. okt 2016

Ahojte, máte prosím niekto skúsenosť so zubným ošetrením v Deltamed alebo Stomamed v Bratislave? Ďakujem veľmi pekne za názory.

katiana22
31. jan 2017

Ahoj, ja sa chystam do Stomamedu buduci tyzden, mozem sa ta spytat ci si tam absolvovala zubne osetrenie ? Dakujem za odpoved

snehulena
autor
31. jan 2017

Nakoniec nie. Vybrala som si Smile Clinic. Bola som tam už u dentálnej hygieničky, u zubára aj u zubného implantológa. Zatiaľ som veľmi spokojná a môžem len odporučiť🙂

juno4
20. okt 2017

ahoj @snehulena prosim ta, ked si tam bola na implantat, ako dlho ti trvalo zvyknut si na novy zub? ja som dva tyzdne po a nic moc teda, nejak sa s tym neviem stotoznit :( vdaka

snehulena
autor
20. okt 2017

Ahoj, ja mám implantát hornú stoličku. Nemám ani pocit, že som si musela na to zvykať🙂. Zatiaľ v pohode. Nechceš sa na to opýtať Dr.? Možno sa to dá ešte nejako upraviť, obrúsiť, aby si to necítila. Alebo v ďasne to cítiš?

juno4
20. okt 2017

@snehulena ahoj, ďakujem, že si sa ozvala. idem o týždeň na "kontrolu", uvidím, čo mi povie, zatiaľ som to konzultovala s kamoškou hygieničkou, ktorá ma presviedča že je to ok a treba si zvyknúť (už mala a videla viacero podobných prípadov). dneska mi zas jedna slečna (ktorá má 4 impl) tvrdila tiež že je to len o zvyku a tiež že si dlho zvykala... ja to mám dole 6tku a pripadá mi to tak, akokeby som ho mala trochu posunutý dovnútra, čiže jazykom ho stále cítim, že mi tam zavadzia. vravela som to zubárovi hneď po nasadení, ale že to je OK a všetko sedí ako má, že si mám zvyknúť, alebo prísť.. tak idem :D