Depilácia chĺpkov nad perou a červené fľaky

mari1419
11. máj 2021

Ahojte, tiež mám problém s tým, že keď si spravím depiláciu chĺpkov nad perou, tak mi ostanú fľaky. Mám veľmi citlivú pokožku ale tie fľaky vždy do týždňa zmizli. No po posledných razoch čo som si trhala mi tam ostali a už ich mám niekoľko mesiacov. Vyzerá to neesteticky a musím zatierať stále make-upom nech idem kdekoľvek. Rozmýšľam, že pôjdem ku koženej, nech sa pozrie či nemám pod tou kožou zápal. Dávam si na to rôzne olejčeky a kalciovu masť. Mali ste niekto podobnú problém?

marlenkav
11. máj 2021
Používateľ marlenkav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marlenkav.

@mari1419 nie je nahodou vosk prisli horuci? Koza nad perou je velmi jemna a lahko si sposobit popalenie.

mari1419
autor
11. máj 2021

@marlenkav no ja si to trham depilacnymi pásikmi od značky DM. Vraj sú dobré. Nevadilo mi, že mi pár dní ostalo začervenanie. Ale nikdy to netrvalo viac ako týždeň. Teraz to mám už veľmi dlho. :/ Ešte predtým som bola u kozmetičky a tiež sa nič také nestalo. Akoby sa mi to nechcelo vyliečiť, lebo to nie je na koži ale pod ňou a viem, že je to z trhania. Tak neviem či mám ísť ku koženej, či mi pomôže.

izabela181
11. máj 2021

@mari1419 ja mám tiež dosť citlivú pokožku a používam veet pásiky ktoré sa nenahrievaju a hneď po depilácii použijem tie vlhčené obrúsky ktoré sú priamo v balení a po polhodinke začervenanie zmizne a pohoda 😊 možno len nesadla znacka pásikov

mari1419
autor
11. máj 2021

@izabela181 predtým sa to nedialo. Ale predsa len dám na Vaše rady a skúsim veet ;) možno to bude lepšie. Ďakujem krásne