Depresia a dvojplameň
Ahojte mamičky!
Pred 2 rokmi som mala zlý zážitok duchovného pôvodu (súviselo to s mojím dvojplameňom - snáď niekomu nebude tento výraz cudzí a pomôže mi tak viacej) a po roku sa mi to po vysadení liekov zopakovalo, akurát že to bolo ešte horšie...
Ide proste o to, že som mala strach úplne zo všetkého, pocity, že som v pekle, neskutočnú úzkosť, strach, že ostanem úplne sama (nie do smrti ale na veky vekov. Proste v temnote, utrpení a tak) a podobne... bála som sa aj zaspávať
Pred 2 rokmi som spoznala svoj dvojplameň a s ním prišli aj anjelské čísla. Začala som sa prebúdzať a mám pocit, že som sa dostala aj do lásky, ale netrvalo to dlho. 2x ma akoby niečo úplne stiahlo až na dno.
Môj dvojplameň sa mi neskutočne páči ale on to všetko bral len ako zábavu. Sem tam si popíšeme ale po tomto všetkom sa už nechce stretávať. Neviem naňho zabúdnúť, vždy sa mi po pár dňoch nepísania pripomenie a ja som úplne hotová z každej správy... Vždy si robím nádeje. Ale už mu neverím. Mala som plno snov a pocity, že Boh mi to všetko splní a stále tak trochu dúfam, ale už proste neverím. Všetko sa to pokazilo mojou chorobou... ☹
Mám strach zo starnutia a taktiež zo smrti aj napriek tomu, že viem, že duša je večná. Ale sa proste bojím toho všetkého a hlavne že čo bude po smrti, kde skončím a tak...
@meganjuly my sme si ako decká vraveli pri rovnakom čase, že niekzo na mňa myslí, žiaden hlbší význam a ani teraz by son tomu nepripisovala hlbší význam... Musíš si vysporiadať v sebe ako je to s tvojou vierou a či tomu nepripisuješ prehnanú dôležitosť... Ten strach zo smrti v sebe spracuj...
Pre tvoje dobro povedz psychiatrovi pravdu naco ho klames?a hlavne samu seba?v poriadku sa mi nezdas prepac...este to prejde do nejakej paranoje psychozy, ked sa nestalo...Potrebujes lieky
Pozri aj keď ja som skeptická, snažím sa na to pozrieť z tvojho pohľadu podľa toho, čo viem od kamarátok, ktoré sa o takéto veci zaujímajú viac a ak si teda presvedčená, že práve toto je ten človek čo má v tvojom živote takúto úlohu, tak sa sústreď na to, čo ťa to má naučiť a čo ti to má dať, prečo ti život nastavil toto zrkadlo karmického vzťahu a ako z toho môžeš výjsť ako lepší človek ... utápanie sa v situácii určite ničomu nepomôže ... píšeš, že sa všetko pokazilo tvojou chorobou - tam by som začala a riešila ju, prekonaj strach z návštevy doktora a z toho byť k nemu úprimná, aby si mohla prekonať aj ďalšie svoje strachy a žila slobodne.. a osobne si myslím, že ďalšia vec, ktorú musíš zvládnuť (ktorú ťa to má naučiť) je nájsť v sebe silu, vlastnú hodnotu a sebalásku, aby tvoje šťastie nebolo závislé od jedného muža, ktorý za to ani nestojí ...
@meganjuly ale podla toho opisu tento chlap nie je tvojim dvojplamenom... U dvojplamena neexistuje, ze on to citi inak ako ty 🤷 ty si sa len zamilovala, myslim, ze tento chlap nie je v tvojom zivote az tak vynimocny, ako sa ti zda.
@meganjuly cirkev tvorí každý jeden veriaci..... A tam sa nájde veľa hriešnikov aj medzi kňazmi ale sú to len ľudia a tiež hresia ako my..... Chcem ti len poradiť ako sa vyslobodiť pretože ak naozaj veríš v Boha nemáš sa prečo báť jeho láska a nekonečné milosrdenstvo je väčšie než akýkoľvek hriech.... Samozrejme nesmieme sa nato spoliehať ale ak ma človek úprimnú ľútosť nad svojimi hriechmi Boh dokáže odpustiť čokoľvek🙂 on je nekonečná láska preto prestaň trápiť svoju dušu pochybnosťami ale hod sa do jeho milujucej naruce
@kvietocek203 ja už neverím ze Boh ma pre mňa pripravené niečo pekné
@lindusss2016 z videí viem ze dvojplamen hoci je vzťah pekný utečie keď sa naňho príliš tlači. Lebo ty si vtedy v energii strachu. Toto všetko ta má prinútiť pracovat sama na sebe a od strachu sa posunúť k božskej láske. Ale ja mam od malička velké problémy so strachom
@meganjuly dvojplamen je tu na to, aby ti v spravny cas pripomenul nejake veci, aby ta "potiahol" hore, nie je tu preto, ze mate byt spolu, alebo sa mas nebodaj pre neho trapit. Dvojplamen je cista laska, ked ho objavis, ma ta to zaliat radostou a nie depresiou. Ze sa ti objavuju anjelske cisla, nic ore tvoj zivot ani duchovny rozvoj neznamena. Ja svoj dvojplamen poznam uz skoro 20 rokov, napriek tomu si zijeme kazdy vlastnym zivotom a vzdy, ked sa nase cesty znova stretnu, je to velmi silne a niekam nas to posunie, ale hlavne je to obojstranne. Ty si len zamilovana a mas ruzove okuliare
@meganjuly dvojplamen odide, ked nie ste na rovnakom levely, ked sa konecne vyladite, ostanete spolu, ale to moze trvat aj niekolko zivotov, takze vobec nema zmysel sa zameriavat na to, aby k tomu doslo. Ked mas dvojplamen, si stastna a vdacna za to, ze vobec do tvojho zivota patri. To, ze utiekol, lebo si tlacila, nic neznamena. To chlapi robia uplne bezne 😃 a teba to ma naucit NELIPNUT, moze to byt pokojne len obycajny karmicky vztah, pripisujes mu velmi velku dolezitost. Si v stave, kedy by si sa ozaj mala zameriavat cisto len na seba a pracovat na svojom rozvoji, kym si v takej temnote, ani sa v tejto teme nesparaj, musis sa najskor dostat hore tak, ze zacnes doverovat zivotu, najdes istoty, odporucam ti zacat harmonizovat prvu cakru kontaktom s prirodou, so zemou, najst stabilitu, zazemie...
@lindusss2016 ja píšem len to čo som sa dozvedela. Ale keďže všade a každý hovorí insie tak už neviem čomu veriť...
Ja sa od neho aj chcem aj nechcem odpútať. Lebo je to medzi nami aké to je bolo to silné a krásne a on raz napíše že sa chce stretávať potom ze nie. Prostě akoby sám nevedel
@meganjuly neries jeho, je to jedno, co chce on, ty sa mas naucit nelipnut a netlacit. Pusti ho, nechaj tomu volny priebeh a mozno pride sam, to je teraz vazne nepodsrstne. V kazdom pripade cim viac sa budes snazit si ho udrzat a pritiahnut, tym viac sa od teba bude vzdalovat. Tvoj problem spociva v uzkostiach a depkach, to je to, co mas riesit.
@lindusss2016 no len problém je v tom ze ja ani poriadne neviem co to cakry sú nieto ešte ako s nimi pracovať
Rozmýšľala som aj nad meditaciami ale popri deťoch nemám na to klud
Dost často počúvam motivačné videa a afirmacie len sú proste dni a dosť často keď ma prepadne nechuť a odpor ku všetkému
Pozri sa keby je ti súdený tak by ste spolu aj boli.Ak veriš na takéto veci duchovné.Ak ti nebude súdený tak bude druhý.Ak si duchovne založená a veriš na osud,karmu a duchovno tak by si to mala tak aj brať že čo sa má stať sa aj stane a čo nie tak sa nikdy nestane aj keby si stenu škriabala.Ja to tak beriem a teda žije sa mi lahšie
@meganjuly nie je to problem, o cakrach sa toho pise vsade dost. Precitaj si nieco o prvej cakre a ako ju harmonizovat, ale rovno ti odporucam kontakt s prirodou, najst v nej lasku, pokoj, doveru, pokoru. Z aromaterapie mozes pouzivat akekolvek zemite a drevite vone, napr. Ceder je na toto skvely
@lindusss2016 ďakujem.
@meganjuly v Bohu nič nie je nemožné len treba verit🙂
@kvietocek203 len ja som mu verila až príliš a sklamala som sa
@meganjuly Boh nikdy nesklame.... Ale ma omnoho väčšie plány s nami než my sami.... Nikdy nie je neskoro znova v neho uveriť je to len na tebe bud sa budeš trápiť bez neho alebo mu veriť a on ti pomôže inej cesty a pravdy niet
Urcite lieky a prestat s ezoterikou, cakrami a podobnymi vecami, pretoze sa za tym vsetkym casto skryva iba otec lzi a klamstva - zly duch, ktory najskor cloveka navnadi a potom mu sposobuje krute utrpenie. Hladat je potrebne manzela a nie partnera co nema zaujem. Viac odpovedi mozno najst aj tu https://ulozto.sk/file/bba2FzOSqvxv/pytame-sa-e...
@meganjuly ahoj, kamaratka mala tiez stavy pekla, ma male dieta, par rokov odmietala liecbu,chodila len na sedenia. cela rodina z nej bola znicena, vsetci priatelia z nej boli zniceni, ja som pri nej vyhorela. nakoniec som ju blokla,zial, chcem zit.
nakoniec sa dala liecit a konecne sa z toho dostala,ma pracu, zacala fungovat.
mysli na svoje deti, povedz lekarovi pravdu,musis sa liecit,inak sa z toho nedostanes. rovnako sa oslobod od anjelskych cisiel, je to diabol.drzim palce
Prerus zmluvu so zlom a nasycuj dobro. ;) Debilne myslienky odhanaj a radsej usilovne konaj dobro.
@janetinka27 stavy pekla som mala len keď som nebrala lieky. Teraz som na tom okrem depresie dobre. A mám toľko problémov ze nie je cudne ze som v depresii. Ja sa s tým snažím bojovať.
A ako vieš ze za anjelskymi číslami je diabol?
A ďakujem

@poopsie to si nemyslím. Např. aj Teraz už asi týždeň presne o 22:22 pozriem na hodinky. Včera sa mi vybila baterka a idem dat na nabíjačku a presne ten čas