icon

Depresia a dvojplameň

meganjuly
8. aug 2022

Ahojte mamičky!
Pred 2 rokmi som mala zlý zážitok duchovného pôvodu (súviselo to s mojím dvojplameňom - snáď niekomu nebude tento výraz cudzí a pomôže mi tak viacej) a po roku sa mi to po vysadení liekov zopakovalo, akurát že to bolo ešte horšie...
Ide proste o to, že som mala strach úplne zo všetkého, pocity, že som v pekle, neskutočnú úzkosť, strach, že ostanem úplne sama (nie do smrti ale na veky vekov. Proste v temnote, utrpení a tak) a podobne... bála som sa aj zaspávať
Pred 2 rokmi som spoznala svoj dvojplameň a s ním prišli aj anjelské čísla. Začala som sa prebúdzať a mám pocit, že som sa dostala aj do lásky, ale netrvalo to dlho. 2x ma akoby niečo úplne stiahlo až na dno.
Môj dvojplameň sa mi neskutočne páči ale on to všetko bral len ako zábavu. Sem tam si popíšeme ale po tomto všetkom sa už nechce stretávať. Neviem naňho zabúdnúť, vždy sa mi po pár dňoch nepísania pripomenie a ja som úplne hotová z každej správy... Vždy si robím nádeje. Ale už mu neverím. Mala som plno snov a pocity, že Boh mi to všetko splní a stále tak trochu dúfam, ale už proste neverím. Všetko sa to pokazilo mojou chorobou... ☹
Mám strach zo starnutia a taktiež zo smrti aj napriek tomu, že viem, že duša je večná. Ale sa proste bojím toho všetkého a hlavne že čo bude po smrti, kde skončím a tak...

Strana
z4
meganjuly
autor
11. aug 2022

@derdia do kostola určitě nepôjdem. Církvi neverím Lebo každé náboženstvo učí insie a biblia je spracovaná tak ako sa to im hodí.

taga
11. aug 2022

@meganjuly nemozes pisat jednych dychom, ze sa zaujimas o anjelsie cisla ci co a zaroven, ze robis vsetko, ako Boh chce. Boha naopak uraza, ked sa ludia utiekaju k bludom, namiesto, aby sa utiekali k nemu.. ci nechapes? Boh by ta nikdy nevidiedol k anjelskym cislam a podobnym nezmyslom, to len ty si nahovaras...

janetinka27
11. aug 2022

@meganjuly ahoj a ako vies, co chce Boh? lebo Biblia je Bozie Slovo a tam Boh jasne hovori, co robit nesmieme a ty sa napriek tomu venujes tym anjelskym a este uvazujes nad cakrami

meganjuly
autor
11. aug 2022

@janetinka27 v biblii píše cirkev co sa jej hodí a strašia ľudí. Boh chce pravý opak. Aby boli všetci ľudia šťastný

meganjuly
autor
11. aug 2022

@janetinka27 vďaka tým číslam som viac pochopila kto som a aj kto je Boh. A neľutujem ze mi prišli do života vôbec

meganjuly
autor
11. aug 2022

@janetinka27 biblia už dávno neni božie slovo. A anjeli sú súčasťou života každého z nás a keď potrebujeme poradiť ochotne pomôžu

meganjuly
autor
11. aug 2022

@taga Boh by ani nechcel aby sme platili cirkvi peniaze. Kristus učil a nič za to nepýtal

nurielka
Autor odpoveď zmazal
taga
11. aug 2022

@meganjuly Boh ta nenuti, aby si platila cirkvi peniaze.. preco to otacas na nieco, o com sa vobec nebavime? Tvoj problem nie je financovanie cirkvi, ci ano? Ci-hladas vyhovorky?

vsetkounas
11. aug 2022

@meganjuly na toto ty iba jedno poviem cesta do pekla je dlazdena dobrymi úmyslami .

nurielka
Autor odpoveď zmazal
janetinka27
11. aug 2022

@meganjuly ahoj a odkial poznas Boha ak nie z biblie? ved biblia bola napisana davno, pisala sa niekolko storoci a bola dopisana v 1. storoci nasho letopoctu. nie je to vymysel cirkvi. ak teda hovoris o Bohu, ale zaroven spochybnujes bibliu, odkial teda Boha poznas? alebo si si toho Boha nejak vymyslela? Kristus hovori, kto chce ist za mnou, nech zaprie sam seba, vezme svoj kriz a nasleduje ma.
to je stastie, ktore je skutocne, nachadzat v radost v krizi nasho zivota. nie robit cokolvek, neposluchat Boha a citit sa stastny. lebo to stastie je len do casu. anjelskymi cislami "smilnis s inymi bohmi", si teda Bohu neverna.

meganjuly
autor
11. aug 2022

@nurielka ďakujem za rady. Konečne niekto kto ma chápe. Pozriem o com je knižka a ak sa mi zapáči kúpim si. 🙂 Len teraz mam dosť dlhý zoznam co chcem prečítať

nurielka
Autor odpoveď zmazal
saraxyz
11. aug 2022

@taga dvojplatničku 😂😂😂😂😂 sa tu rehocem😂😂😂
@meganjuly prides mi "stratená". Nateraz sa na vsetko vykasli, a aj na dvojplamen. Skus zit normálny život a potom sa vráť k ezo...

meganjuly
autor
11. aug 2022

@saraxyz neboj sa idem na to pomalým tempom. A skoro všetko ku mne chodí náhodou.

meganjuly
autor
11. aug 2022

@saraxyz problém je v tom ze keď sa mi to stalo tak toho išlo ku mne strašne veľa a nezvládla som to... Zatiaľ ezoteriku neriešim len knižky čítam. Takže myslím že by to malo byt v pohode

sobonka
4. dec 2024

@meganjuly ahoj a ako si to nakoniec vyriešila?
S dvojplamenom ? S anjelskymi číslami?
Ďakujem za odpoveď

Strana
z4