Depresia z covidovej situácie
Co mam robit? Som kvoli covidu uz pol roka doma, kedze pracovat sa neda. Manzel robi v odvetvi, ktore funguje, a tak som doma sama cele dni. Vsetko porobim, aj sa venujem konickom, ale nic ma nebavi, stale mi ide do revu, zomrel mi este aj psik a steniatko, ktore sme mali dostat od chovatelky nam niekto vyfukol 😔 Dokonca ani na to steniatko som da nedokazala tesit.. nebavi ma ani citat, ani pozerat TV, ani sportovat. Respektovi ma to bavi len chvilu. Som z toho cela rozhadzana. Aj psychicky. Mam strasne zlu naladu a ani neviem z coho. Mate to podobne? Ako to riesit?
@simsalabim Viete, my sme prišli o psíka, ktorý bol celý život chorý, pretože sme ho kupovali od množiteľa. Tak sme si teraz chceli dať záležať, aby sme ho kúpili od kvalitného chovateľa, a tam sa čaká minimálne 3 mesiace :( Z útulku nechceme brať, lebo za posledný rok s tým našim to boli neustále stresy, takže si chceme trochu oddýchnuť a mať zdravého psíka, aj psychicky...takže z útulku teraz nie...
@slniecko_12 rozumiem. Ale mozno maciatko typu poulicna zmeska by ti energiu a radost zo zivota dodalo. Ja mam osobnu skusenost s tym, ako pes vytiahol moju mamu z depresie pri onkologickej diagnoze. Preto si myslim, ze by ti to mohlo velmi pomoct.
Práve asi ten psík mi teraz najviac chýba...je to pravda
@slniecko_12 vidis...tak skus nieco vymysliet...naozaj mozno to maciatko, kym cakas na psika, pripadne nejaka docasna starostlivost?
@snezienka33 Ved ja ju tiez chapem. Chcela som ju podporit, ze to nie je uplne zle. Tiez som unavena z covidovej situacie a nebavi ma uz zit takto. Tiez ma to obmedzuje, nemozeme si robit ziadne plany.😒
Ďakujem za povzbudenia <3
Hlavu hore, bude lepsie

no ja sa bojim ze to tak skoro neskonci.. v minulosti taketo velke epidemie trvali 2-3roky... aspon ze mam deti inak by som uz davno bola psycho.. ze pri nich nie je cas mysliet na hluposti..