Depresie a úzkosti aj počas užívania Valdoxanu a Magrilanu.
Ahojte,vedeli by ste mi poradit ohladom depresie...beriem valdoxan dva tabletky vecer a magrilan dve tabletky rano...valdoxan beriem pravidelne od septembra a mafrilan pravidelne u cca 6 tyždnou.ale stale mam uzskoti nie stale ale sem tam...naladu nemam na nic...srdce mi bucha ako splasene obcas...zataz na hrudi...ani neurol mi nepomoze...som uz zufala...chcem byt zdrava...ako predtym...od kedy
beriem ten magrilan sa mi zda ze sa mi stav zhorsil...stale som smutna aj ked nemam na to dovod...chce sa mi len plakat...z nicoho sa neviem tesit
Pomozte mi.
@miskahryzka333
@vierka303 a u mňa rozhodnutie brat antidepresiva bolo jedno z najlepších rozhodnutí v živote a v kombinácii s psychoterapiou a zmenami v živote, ktoré z tej psychoterapie vyplyvali mi dali nádej, že sa úplne vyliečim a mozno z toho vyjdem ešte silnejšia ako som kedy bola. Ono to je veľmi individuálne, tie úzkosti a depresie sú u rôznych ľudí rôzne silné (veľa ľudí, čo tvrdí, že napr. vyzdraveli po prečítaní nejakej knihy, pravdepodobne chori ani neboli), niekomu stačí viac oddychu, niekto potrebuje ad, niekto musí byť hospitalizovaný a hrdina nie je ten, čo vyhlási, že to dava bez liekov, hrdina je ten, čo bojuje spôsobom, akým sa dá.
@adrikaalex tak to dom rada🙂
@sima789 nie som 4 roky po porode
@daisylucky ahoj úplne s tebou súhlasím a lepšie by som to nenapisala
Kolkokrat denne si možem dať frontin??
Ahojte pridám sa k vám.... Lieky neberiem žiadne.... Ale depresiu mam isto... stavy úzkosti búšenie srdca... Tak by ma zaujímalo co na prírodnej báze by bodlo nejaké vitamíny.... nejaké povzbudivé slová.. Neviem kto je v tomto taky presvedčivý..... proste niečo na co myslieť a nepripúšťa si to co sa deje okolo.... a byť vďačná za rodinu atď. Ale niekedy ta hlava nepusti a darmo si človek povie ze je všetko ôk... Hlava je hrozna.... Ďakujem
@selene12 skúste dipozriet aj toto video :
https://www.youtube.com/watch?v=V1tvWIsIsEg. Vitamíny : Bkompex, mozno aj Dčo, mineraly: magnezium. Bylinky : rozchodnica ružová , medovka, ľubovník 🙂 vsetko dlhodobo neprejde to hneď .
@selene12 ahoj ak ti nepomôžu vitamíny a bylinky skús psychológa
@selene12 čítala som štúdiu že ak mas fakt mizivo malo vítanú B tsk spôsobuje tieto veci ,keď som to prečítala tak som som začal brat b komplex na prírodnej báze ... samozrejme aj magnezium to nesmie chýbať popritom som si pomohla rôznymi videami na nete . A pomohlo . Netreba sa vzdávať skúšať všeličo čo pomoze .🙂
@adrikaalex ja frontin beriem
@slavkasobanska a môžte mať na izbe mobil? Neberú všetky veci? A nie ste zavretá ? Prepáčte, že sa tak pýtam blbo.
@agikaku ahoj no čo ja som bola , všade majú trosku iné pravidlla , ale ak si na uzavretom oddelení tak mobil berú ale dajú na hodinu , aby si si mohla zavolať , má noc sa mobili odovzdávajú , tak je to v Levoči , v Mikulasi na uzavretom tiež mobili odovzdávas ale už na otvorenom oddelení máš mobil stále aj v noci , a čo sa týka veci iba na uzavretom oddelení ti zoberú skoro všetko . To koli tomu aby si si neublížila.alebo iný pacient , no ja som bola 3 dni na uzavretom lebo som bola v zlom stave s keď videli že nemám problémy že si niečo urobím tak má hneď dali na otvorené oddelenie , no všade sú iné pravidla držím palce

@adrikaalex a nemáte poporodnu depresiu ? Či ako sa to vola ?