DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH
Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....
@deinad Ja som unavena zo skoreho vstavania, lebo od minuleho tyzdna ako mi brali tu cystu, som skoro kazdy den u lekarov. Ale inak som v dobrej naladicke, nakolko vajkam sa dobre dari, najvacsie ma 12 mm, takze este zopar dni budem pichat hormony, uz mam dopichane cele brucho ! 😖 Uz aj zacinam riadne citit vajka, pichaju, cize najvyssi cast ist zajtra na PNku. 🙂
Super , ze z tych dvoch vajok mas jedneho bojovnika ! 🙂
Ahojte kočky, vpadam Vam tu do diskusie, tiez mam nizke amh, a uvazujem o darovanych vajickach, chcela som sa opytat,poculi ste uz o navrhovanom zakone v Cechach, kde chcu zaviest, aby darkyne ci darcovia uvadzali svoje udaje, a dieta, ktore sa narodi z darovanych spermii ci vajicka, bude mat moznost dozvediet sa adresu, meno svojho "akoze biologickeho otca,matky"? To akurat tak prispeje ku koncu darovania , neviem, si predstavit, kto pride darovat vajicka za takychto podmienok, za par rokov mu neznami potomkovia zazvonia pri dverach,to asi nikto nebude chciet.... Neviete,ci sa take nieco nechysta aj na slovensku?
http://zpravy.idnes.cz/anonymni-darcovstvi-sper...
@radina no ja som nakoniec mala len 1 vajko, 2 folikuly boli prazdne, teda z ocakavanych 2 bolo 1, ale tak to vobec nevadi,lebo bojuje statocne 🙂, tiez ma tie skore vstavania unavovali,ja som na Pn uz druhy tyzden a urcite este aj budem az do tehu testu v Car,neviem sice co poviem v praci ale to nie je podstatne teraz,verim ze budu len pozitivne spravy a do prace sa uz nevratim 🙂
Tak vajka posluchaju to je skvele,urcite chod radsej na PN,treba byt v klude,na kedy ti vychadza opu?
@deinad no asi ano, pojdem do toho,len som chcela este rok pockat...teraz este skusam nativy so svojimi poslednymi vydolovanymi vajkami,ale nie je to bohvie co...co som nasla, tak dnes to v cechach prejednavali vo vlade, ale zamietli, ale ide do dalej do parlamentu, takze snad to neprejde,to by bol koniec..
@radina ahoj moja, tak zajtra na teba budem mysliet, uz si na PN?verim ze budes mat dost zrelych vajok 🙂
V piatok idem ku svojej gyndoske kvoli PN neviem sice naco ma chce vidiet, ale tak musim, tak si mozno rovno kupim aj test, ak naberiem odvahu testovat, dnes je to 7 dni od ET, doteraz som to brala v poho, ale zacinam sa trosku bat..buduci utorok idem na krv aj UZ uz aby to bolo za mnou.ty budes mat v pondelok asi ET, joj 🙂🙂
Ahojte, obcas sem pridem nakuknut, mala som amh 0,5 minuly rok, 2 pokusy ivf mam za sebou neuspesne, +. pokus ziadne vajko, druhy pokus dve, z toho sa len jedno oplodnilo, ale neujalo sa, vtedy som brala dhea, vcelie produkty, kys listovu, melatonin a koe Q10 pol roka, teraz som si dala prestavku, cistim a vyzivujem si telo cinskou medicinou, beriem macu a snazim sa nestresovat, co je tazke, pretoze mam stresujucu robotu, tak som sa rozhodla skusit ju zmenit, mam pocit ze tato robota a stres je hlavnou prekazkou uspesneho otehotnenia,v tele je permanentne zvysena hladina stresovych hormonov, adrenalinu, ktore ovplyvnuju tvorbu vajicok negativne
nejake stretnutie ohladom inej roboty som mala, pretoze zatial skusam len cez kamarata, uvidim v auguste....drzte palce
@radina
@deinad dievcata drzim palce nech vsetko dopadne, ako si zelate.... 🙂
Aj ostatnym drzim palce, dajte vediet, som zvedava, vsetky uspesne pokusy potesia a dodaju optimizmu......
ja by som tiez velmi rada surodenca pre nasho maleho.... 🙂
@kacenkab Ahoj, robotku treba zmenit, kamoska zo stresovej prace 2x potratila :( ... ja mam pracu dost pohodkovu.
tiez mam znizene amh, 0,87. Brala som vitaminy , ale len tak sporadicky. Pocas stimulky len femibion.
Musim sa priznat, ze nejaky zdravy zivotny styl som pred stimulkou nemala , aj vinko som trosku pila, ale hlavne som nestresovala 🙂 uroda bola na to moje amh celkom fajn, mame 9 embryjok 🙂 Drzim palce ! 🙂
@kacenkab ahojky, tak tiez si toho uz poskusala, ale ked pises, ze uz mas dietatko, tak to je super, prajem ti, aby vam do rodinky pribudol aj surodenec 🙂, ja mam AMH 0, toto je moje 3.ivf a posledne embryjko je u mna, dnes mam 9.den od ET, tak nervy uz pracuju, ze aky bude vysledok, verim ze pozitivny a to prajem aj tebe aj ostatnym snazilkam 🙂
Tiez sa v praci niekedy stresujem, ale posledny cas, ako sa snazime otehu, si pracu moc nepripustam, aj teraz som PN.
Ale je jasne, ze nie vzdy to ide, tak drzim palce aj pri ziskani lepsej prace ;)

@deinad Snazim sa nenamahat prilis 🙂 .... Radsej si cinkni do caru, ze ci je ta bolest ok 😖
Ja mam zasa zajtra kontrolny utz, som zvedava , ako podrastli 🙂