icon

DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH

lenka_21
1. júl 2011

Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....

radina
17. júl 2012

@deinad Snazim sa nenamahat prilis 🙂 .... Radsej si cinkni do caru, ze ci je ta bolest ok 😖
Ja mam zasa zajtra kontrolny utz, som zvedava , ako podrastli 🙂

yasminne
17. júl 2012

@rienok ahojky zatial zvazujem, zijem totiz v Belgicku...a momentalne mam tyzden do testu hcg po iui tak ak by to dobre nedopadlo asi sa ozvem a zacnem uzivat 😉 v auguste idem na SR tak ked este to bude aktualne tak sa ozvem

deinad
17. júl 2012

@radina bolest presla sama od seba,takze som ok,momentalne lezim po ET 🙂 daj vediet ako dopadol UZ

evickav
17. júl 2012

@deinad
@radina
babulky moc vám držím palce, aby sa vám zadarili také malé šťastíčka ako nám pred pár týždňami 🙂

deinad
18. júl 2012

@evickav dakujem krasne uz si to vsetky zasluzime 🙂

radina
18. júl 2012

@deinad A ako sa citis? 🙂 kolko ste dali zaviest?
UTZ supeeer, aj dr. povedala, ze je milo prekvapena 😝

radina
18. júl 2012

@evickav Jeeej, dakujeeem 🙂 ..... v to dufam aj ja 😉

deinad
18. júl 2012

@radina je mi fajn,len som paradoxne unavena z oddychovania 🙂, mali sme 1 bojovnika a ten je teraz u mna, ako sa mas ty?

radina
18. júl 2012

@deinad Ja som unavena zo skoreho vstavania, lebo od minuleho tyzdna ako mi brali tu cystu, som skoro kazdy den u lekarov. Ale inak som v dobrej naladicke, nakolko vajkam sa dobre dari, najvacsie ma 12 mm, takze este zopar dni budem pichat hormony, uz mam dopichane cele brucho ! 😖 Uz aj zacinam riadne citit vajka, pichaju, cize najvyssi cast ist zajtra na PNku. 🙂
Super , ze z tych dvoch vajok mas jedneho bojovnika ! 🙂

laura35
19. júl 2012

Ahojte kočky, vpadam Vam tu do diskusie, tiez mam nizke amh, a uvazujem o darovanych vajickach, chcela som sa opytat,poculi ste uz o navrhovanom zakone v Cechach, kde chcu zaviest, aby darkyne ci darcovia uvadzali svoje udaje, a dieta, ktore sa narodi z darovanych spermii ci vajicka, bude mat moznost dozvediet sa adresu, meno svojho "akoze biologickeho otca,matky"? To akurat tak prispeje ku koncu darovania , neviem, si predstavit, kto pride darovat vajicka za takychto podmienok, za par rokov mu neznami potomkovia zazvonia pri dverach,to asi nikto nebude chciet.... Neviete,ci sa take nieco nechysta aj na slovensku?
http://zpravy.idnes.cz/anonymni-darcovstvi-sper...

deinad
19. júl 2012

@radina no ja som nakoniec mala len 1 vajko, 2 folikuly boli prazdne, teda z ocakavanych 2 bolo 1, ale tak to vobec nevadi,lebo bojuje statocne 🙂, tiez ma tie skore vstavania unavovali,ja som na Pn uz druhy tyzden a urcite este aj budem az do tehu testu v Car,neviem sice co poviem v praci ale to nie je podstatne teraz,verim ze budu len pozitivne spravy a do prace sa uz nevratim 🙂
Tak vajka posluchaju to je skvele,urcite chod radsej na PN,treba byt v klude,na kedy ti vychadza opu?

deinad
19. júl 2012

@laura35 ahoj,fuu tak to som prekvapena,lebo takto uz darovat veru nepojde nikto,ved to nema zmysel potom..na SK som o tom este nepocula a dufam,ze to tu ani nepride,v kazdom pripade ak o tom uvazujes, tak co najskor, pre istotu..

radina
19. júl 2012

@deinad Aj ja sa obavam, ze niektore foliky budu prazdne :(
Uz som PN, od dnes. Kolko dni sa odporuca byt doma po ET? Vyzera ,ze OPU bude v stredu buduci tyzden.

laura35
19. júl 2012

@deinad no asi ano, pojdem do toho,len som chcela este rok pockat...teraz este skusam nativy so svojimi poslednymi vydolovanymi vajkami,ale nie je to bohvie co...co som nasla, tak dnes to v cechach prejednavali vo vlade, ale zamietli, ale ide do dalej do parlamentu, takze snad to neprejde,to by bol koniec..

deinad
19. júl 2012

@radina tazko povedat ako dlho Pn ja budem urcite 2 tyzdne az do tehu testu teda do konca mesiaca.nechcem sa nicim stresovat a doma mi je najlepsie,neboj sa dopredu,urcite to bude dobre ;)

radina
19. júl 2012

@deinad Ja budem doma urcite apon dokym nebudem mat nejake 3-4 dni po ET. Uvidim, co poradia v CARe 🙂
V praci si co povedala?

deinad
19. júl 2012

@laura35 to ano,citala som ten clanok,asi nemaju co robit ked vymyslaju taketo veci..drzim palce aby si to nepotrebovala🙂

deinad
19. júl 2012

@radina nepovedala som nic a netusim co si vymyslim ak sa tam vratim,nastastie tento mesiac je najmenej prace,tak sa to da,mam este cas na rozmyslenie,tak sa tym netrapim...

radina
24. júl 2012

@deinad Ahoj, ako sa mas ? tak ja mam zajtra OPU ..... kedy budes testikovat? 🙂

deinad
24. júl 2012

@radina ahoj moja, tak zajtra na teba budem mysliet, uz si na PN?verim ze budes mat dost zrelych vajok 🙂
V piatok idem ku svojej gyndoske kvoli PN neviem sice naco ma chce vidiet, ale tak musim, tak si mozno rovno kupim aj test, ak naberiem odvahu testovat, dnes je to 7 dni od ET, doteraz som to brala v poho, ale zacinam sa trosku bat..buduci utorok idem na krv aj UZ uz aby to bolo za mnou.ty budes mat v pondelok asi ET, joj 🙂🙂

radina
24. júl 2012

@deinad Ano, uz som domka, sedenie v praci by bolo uz asi aj bolestive, vajka pichajuuu 🙂
Dufam, ze ich tam zopar bude, zatial mam 9 folikov. .... drzim moc palceky ! nech najdes 2 ciarocky !
Vyzera to na ten pondelok asi 🙂

deinad
24. júl 2012

@radina dakujem moja aj ty sa zajtra moc drz, vyzera to na peknu urodicku, potom sa ozvi ;)

radina
26. júl 2012

@deinad Ahoj, tak a mam po OPU 🙂 mame 10 oocytov, dnes budem este volat do labaku, ako to vyzera 🙂

kacenkab
26. júl 2012

Ahojte, obcas sem pridem nakuknut, mala som amh 0,5 minuly rok, 2 pokusy ivf mam za sebou neuspesne, +. pokus ziadne vajko, druhy pokus dve, z toho sa len jedno oplodnilo, ale neujalo sa, vtedy som brala dhea, vcelie produkty, kys listovu, melatonin a koe Q10 pol roka, teraz som si dala prestavku, cistim a vyzivujem si telo cinskou medicinou, beriem macu a snazim sa nestresovat, co je tazke, pretoze mam stresujucu robotu, tak som sa rozhodla skusit ju zmenit, mam pocit ze tato robota a stres je hlavnou prekazkou uspesneho otehotnenia,v tele je permanentne zvysena hladina stresovych hormonov, adrenalinu, ktore ovplyvnuju tvorbu vajicok negativne
nejake stretnutie ohladom inej roboty som mala, pretoze zatial skusam len cez kamarata, uvidim v auguste....drzte palce

@radina
@deinad dievcata drzim palce nech vsetko dopadne, ako si zelate.... 🙂
Aj ostatnym drzim palce, dajte vediet, som zvedava, vsetky uspesne pokusy potesia a dodaju optimizmu......
ja by som tiez velmi rada surodenca pre nasho maleho.... 🙂

radina
26. júl 2012

@kacenkab Ahoj, robotku treba zmenit, kamoska zo stresovej prace 2x potratila :( ... ja mam pracu dost pohodkovu.
tiez mam znizene amh, 0,87. Brala som vitaminy , ale len tak sporadicky. Pocas stimulky len femibion.
Musim sa priznat, ze nejaky zdravy zivotny styl som pred stimulkou nemala , aj vinko som trosku pila, ale hlavne som nestresovala 🙂 uroda bola na to moje amh celkom fajn, mame 9 embryjok 🙂 Drzim palce ! 🙂

deinad
26. júl 2012

@radina to je super spravicka, tak drzim paste nech sa vsetky oplodnia a krasne vyvijaju, pravidelne ma informuj ;)

deinad
26. júl 2012

@kacenkab ahojky, tak tiez si toho uz poskusala, ale ked pises, ze uz mas dietatko, tak to je super, prajem ti, aby vam do rodinky pribudol aj surodenec 🙂, ja mam AMH 0, toto je moje 3.ivf a posledne embryjko je u mna, dnes mam 9.den od ET, tak nervy uz pracuju, ze aky bude vysledok, verim ze pozitivny a to prajem aj tebe aj ostatnym snazilkam 🙂
Tiez sa v praci niekedy stresujem, ale posledny cas, ako sa snazime otehu, si pracu moc nepripustam, aj teraz som PN.
Ale je jasne, ze nie vzdy to ide, tak drzim palce aj pri ziskani lepsej prace ;)

radina
26. júl 2012

@deinad jasne, dam vediet 🙂 zatial je stav taky , ze dva su zamrazene a 6 sa kultivuje. 🙂

deinad
26. júl 2012

@radina 2 zamrazili?hm to neviem ze to tak robia, akoze pred oplodnenim ci uz oplodnene?aj tak zatial dobre napredujete, tesim sa 🙂

radina
26. júl 2012

@deinad Ano, dve jednodnove embryjka zamrazili. Tych dalsich 6 sa kultivuje. tak uvidime, kolko z nich vydrzi do pondelku.