DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH
Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....
Ahojte baby prosím poradte možem užívat melatonin spolu s utrogestanom . Užíval to niekto
materska kasicka, propolis a pel uz prisli...uz len pockat na Macu a Melatonin....a dufat, ze ma to vsetko spolu s DHEA nezabije, ale posilni 🙂 ..what doesnt kill you make you stronger 🙂 🙂
dobrý den,byl mi doporučen preparát DHEA..máte tady dámy nějaký odkazík kde kupujete či objednáváte,kontakt na nějakého důvěryhodného prodejce ,nebo chodíte někam do lékarny...a na kolik tyto léky příjdou? Zajímá mne uplně všecko,budu ráda za jakoukoli odpověd. děkuji moc
@lenkarehankova Ahoj v lekarni v cechach Dheu nezozenies, je to tu nepredajne, mozno v lekarni v Nemecku. Ja som objednavala u www.biovea.com. Platilo sa cez internet a do tyzdna mi prisla zasielka. Objednavala som odtial asi 2-3x, a ani raz ziadny problem..Jedno balenie, kde bolo asi 300 tabletiek mohlo stat do 500 Kc, + postovne z Nemecka, presne ceny si vsak uz nepamatam. Tak snad Ti to pomoze..
@laura35 DĚKUJI...TED MI PSALA MÁ DOKTORKA,ŽE ZAŠLE RECEPT..TO SEM STOHO JELEN
@lenkarehankova No mozno konecne to na recept predavaju aj v cechach..To by bolo fajn, vyriesilo by to plno problemov s objednavanim.
@laura35 dnes jsem se na to ptala u nás v lékarně v centru Ostravy a dvě lékarnice na mně hleděly jak bych spadla z marsu 😀
@gombicka ahoj vieš mi poradiť odkiaľ si objednávala všetky tieto preparáty?
Maca, melatonin a Dheu mam z Biovea.com. Medy a pripravky od vcelara.
@lenkarehankova tak to objednanie zo zahranicia bude asi jednoduchsie...mna uz ani nenapadlo si pytat od doktorov recept, sami mi automaticky radili objednavat cez internet...
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je tady někdo kdo má AMH 0 a podařilo se mu otěhotnět se svými vajíčky ne darovanými. Doufám , nebo si spíš strašně přeju aby takový někdo byl ...
tak ja som sa včera dozvedela pre mna zdrcujucu správu. bola som si pre výsledky na AMH. a výsledok je 0,14 ! ☹ ☹ ☹
@karcab no v ambulancii som bola este v pohode. nejak mi to asi nedochadzalo. ale ked som vysla von a na chodbe volala priatelovi, tak mi bolo riadne doplacu. ak by som si to moc pripustala tak placem stale, ale nejak som si spravila blok, neviem.
no a moznosti su dost biedne. teraz mame postup taky, ze v utorok idem na kontrolu ci vobec prebieha ovu. to mi zistia z krvi ( ktorej vysledky budu poobede ) a plus spravi UTZ ci vidi nejaky dominantny folikul. minule totiz ked ma pozerala minuly cyklus a brala krv na AMH tak v jednom vajecniku videla ledva3 folikuly a v druhom ledva dva. tak teraz chce odsledovat ovu z UTZ a krvi. a este mi v ten den ( asi rovno po UTZ ) spravi prefuk. teda ak uvidi tie dobre folikuly. no a po tomto dni, ked budu aj vajcovody priechodne tak sme sa dohodli ( teda navrhla mi a ja som suhlasila), ze skusime raz IUI. hned mi dala predpis na pregnyl a utrogestan. vraj podla vysledkov krvy, utz a prefukov si teda potom poobede zavolam a povie, ci si ten pregnyl mam pichnut alebo je to zbytocne. a potom podla toho sa dohodneme kedy prideme na IUI. a ked nebude uspesne tak hned pojdeme na IVF. vraj mam ale cakat naozaj velke davky hormonou na stimulaciu a vraj nemam cakat viac ako 1-2 vajicka. takze ani to IVF nema az taku velku sancu ako u inych...... dalej sme sa radsej ani nebavili. este na zaver sme sa mali ist objednat na genetiku, ale tam ma dr volno az 18.3.
@lagunasa no tak snad se ti podaří i s takovým výsledkem otěhotnět, budu držet pěsti at to nějak vyjde. Já šla na IVF na konci listopadu ( protože se nám dlouho nedařilo otěhotnět a podle spermiogramu jsme si mysleli že je to tím, že přítel má jen 3mil. spermií). Ale jak jsem si píchala týden injekce tak to doktor po týdnu stopnul, protože se nevytvořilo vůbec nic - žádný folikul. Tak byl z toho zaskočen snad ještě víc než já, protože jsem před tím byla na imunologii, genetice, na průchodnosti vaječníků , menstruaci mám pravidelnou , porstě to vypadalo že já jsem úplně v pořádku. Takže mi doktor říkal ať ještě jednou zkusíme IVF ale s většími dávky, ale nejspíš to bude asi zbytečné, a pak at uvažuji o dárcovství vajíček, což si momentálně nedokážu vůbec připustit, že bych do toho šla. Takže ted se nám otočil život o 180° a nějak se snažíme ustát tuhle informaci s přítelem. Asi ti nemusím psát co prožíváme a co vše se nám honí ted hlavou, ale stejně pořád doufám, že se to může podařit .-) .
Ahoj dámy,tak opět problém..jak převádíte peníze z banky tady v česku do banky třeba na slovensku? Našla jsem DHEA na slovenském eshopu ,ale banka chce za převod peněz víc jak 1000kč...sem nevěřila vlastním uším 😖 😖 😖
@lenkarehankova ja som objednala z Biovea.com a úplne bez problémov cez kartu dokonca mám pocit že to bolo jednoduchšie ako tu doma objednať niečo, biovea je z nemecka a posielajú po celej europe
@lagunasa prečo idete na genetiku?
@kvietok1605 to chápu,že přes kartu,ale ty tam máš na kartě eura - předpokládám, a já koruny..za převod korun na eura si banka počítá plus mínus 1000kč..hnus co 🙄
@lenkarehankova jáj takto mám eurá jasné to mi nenapadlo ale to je fakt strašné svinstvo 1000 Kč to si môžeš pomaly po to vycestovať osobne
@kvietok1605 no právě...prodávají to i v Polsku,to mám blíže,ale mají to na recept...volně mají jen malá balení s málo mg..mají jen 5mg jestli se nepletu...doktorka mi napsala,že mám brát 75mg denně..to bych si to musela sypat místo vloček 😀
Manželův známý cestuje zítra do Bratislavy ,třeba to tam sežene,i když si nemyslím...ale budu doufat..jinak skáknu do toho Polska ..nebo ještě mi tady jedna paní psala,že lze poštovní poukázkou..tak uvidíme,není možné abych to z těch našich slovenských bratrů nevytřískala.... 🤐
@lenkarehankova ja som našla aj na českej stránke DHEA ale neskutočne drahé nejakých 2 300 Kč ale ak chceš tak http://www.protistarnuti.cz/…di/dhea-5-mg
@lenkarehankova tebe doktorka odporučila brať pred IVF DHEA lebo teraz čítam že je to mužský hormon a kadečo o tom tak som sa aj zľakla či si nenarobím ešte horšie ako to už je
Ano doporučila mi to brát a to 75mg denně...pokud to seženu tak budu doufat,že mne to nezabije..prý by to mělo omladit vaječníky,aby lépe pracovali a vyrobili kvalitnější vajíčko...aspon tak to chápu já 😀
@lenkarehankova a akú dlhú dobu ti to odporučila užívať?
@kvietok1605 3 měsíce
@lenkarehankova no pekne a ja mám ísť na stimulovanie na IVF o mesiac a DHEA je ešte v Rakúsku niekde na ceste ku mne 🙂

@gombicka Pregnyl musi byt v chladnicke, uz z neho nic, moze ho vyhodit. Skoda! Ale nevadi, ved aj ostatne je velka pomoc. Uz som pozerala, ze si dala avizo na FB, ale mi vtedy asi budeme na Sk, cakaju nas krstiny 🙂