DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH
Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....
@uankab Moje AMH 0.38 ug/l ... my sme to mali opacne, adoptovali sme si az po 😀 😀 😀 Povedali sme tete na urade, ze tak dlho sme cakali na adopciu, ze sme si nakoniec urobili biologicke 😀
Urcite k tomu vsetkemu co som absolvovala teraz by som si dala zmerat aj vitamin D a podla vysledku brat doplnok ak by bol nizky ...ma vplyv na tvorby vajicok. Drzim palceky!!!
@lenka_21 dakujem lenka! ja mam uz pocit ze som "chodiaca" lekaren... tak vela veci som poskusala, ze obcas stracam nadej ... nevies ako rychlo "upada" rezerva vajicok? my sme chceli mat tiez maly rozdiel medzi detickami, medzi mnou a sestrou je 16mesiacov a je to super.. ale clovek mieni, Pan Boh meni..
@lenka_21 ach jaj :( to si ani neviem predstavit :( dufam ze uz je ti lepsie a ze zvladas dve male sidielka 🙂
ja budem mat teraz v marci 40 a stara si nepripadam a ani si teraz nemozem dovolit starnut 😀 aj ked kosti niekedy hovoria uplne inac 😕
dnes som 7+0 🙂 este stale sa pozeram na Filipka ako na zazrak a zrazu ze druhe babo 🙂
@uankab ak ti mozem ja odpovedat, tak AMH som mala v januari 2012 iba 0,19
v polke aprila som zostala tehotna po IVF
teraz som si AMH ani nemerala, aj tak by to bola velmi pravdepodobne uz 0 a zase som tehotna po IVF 🙂
treba verit, ze zazraky sa deju a treba verit v samu seba 🙂 u nas ani rodina ani nase okolie uz neverili ze budeme mat deti,,, uz ani moj mm,,, iba ja jedina 🙂 na Filipka sme cakali 20 rokov 🙂 ja som si proste povedala, ze sa NEVZDAM 🙂
drzim palce 🙂
Takže se zadařilo🙂?!Zkouším si pročítat stránky,ale je toho tu opravdu moc.Píšu si D3,co enzymQ 10,melatonin atd...ale není toho nějak moc?Cos brala ty a vyšlo ti to?
@zibi ak si dobre pamatam FSH som mala okolo 5,2 (co mi doktor vysvetlil ze je dobre, lebo sa telo "nenamaha" produkovat vajicka).. a AMH 0.5 a na 3den cyklu iba 5 folikulov...
vitamin D mi nemerali, vsetky ostatne hormony som mala ok.
@evickav , blahozelam! kolko IVF si podstupila? ci vyslo hned na 1x?
@stellusenka myslis mne? Pri Filipkovi som brala- materska kasicka+pel+propolis, maca, melatonin, omega 3, femibion 800,,, neviem ci este nieco,,, ale urcite je to tu niekde napisane,,,
Teraz som brala miesto omega 3 kombinaciu vit. D+ magnezium+ vapnik,,,
1x som otehotnela po prvom ET,,, teraz to bolo dost zlozite, lebo som prestala reagovat na clostilbegyt - tvorili sa mi cysty alebo prazdne folikuly, tak som 2x stimulovala merionalom a ten druhy krat nam to vyslo,,, cize teraz az na 6x IVF,,,
Ahoj holky,pročítám vaší diskuzi a tak bych se vás chtěla optat.Mám též nižší hodnoty AMH-0,75,a FSH 4,1 a další hormony ok. Imunologie a genetika též v pořádkuJenže dítko stále nikde a to , už má za sebou 6 ivf.Partner má sice slabší spermio, ale na ivf to prý bohatě stačí.Nad vším tedˇtak dumám, kde a včem je chyba.Není to tím nízkým AMH?Čím to zvýšit a podpořit vaječníky do dalšího pokusu.Prosím poradťe.Děkuji
@momi10 ďakujem už som si objednala zo stránky vitamass, mal by mi dôjsť do 4-5 dní. Dúfam že zaberie a ja konečne budem tehu. mám za sebou 2xpotrat v 6.tt, 1x7tt a 1x mimomaternicové tehot., po ročnej prestávke 1x IVF (ICSI) neúspešné. som z toho všetkého smutná, ale dúfam že konečne sa dočkám aj ja.
držím palce
ak by ste potrebovali original DHEA (zakupeny v lekarni vo Viedni), ozvite sa mi v IP, mne velmi pomohlo a kedze mi este zostalo po liecbe (expiracia je na jesen tohto roku), rada ho posuniem niekomu dalsiemu
Moje amh bolo: jul 0,74, september 0,61 - depka. Nasledne som bola na laparke, odstranili mi endometriozu, zacala som jest decko, ale len 1000 jednotiek a melatonin. Minuly tyzden som si isla spravit aktualne amh a vysledok 1.32 😔 . Uz len verit, ze sa v labaku nepoplietli a neposlali mi vysledky niekoho ineho. FSH som mala 6,8. Snad mi to pri ivf trochu pomoze 🙂
Ak by ste niekto zhanali DHEA tak mame 3ks GNC DHEA 25mg 90 tabletove. Doviezli sme to z USA na odporucanie lekara pred IVF. Vid. https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...
Ahojte zienky, chcem sa podelit so svojou skusenostou. Prave stimulujem na svoje 3 ivf. Pri druhom som mala tie iste lieky ako teraz, ale brala som aj DHEU. Kedze som potom citala, ze na Slovensku je zakazana, tak som sa trochu zlakla, a teraz pri tretej stimulacii ju neberiem. ale moje telo na lieky teraz responduje ovela pomalsie, a to mam aj vyssie davky gonalu. Nemozem s urcitostou povedat, ze je to prave kvoli DHEe, ale taka je moja osobna skusenost.
@tatama ahoj, citam, ze ti DHEA pomohla. Mne to vychadza ako posledna nadej. Mozes mi napisat, ako ti to pomohlo? Ja som to brala pri druhom ICSI, no skoncilo to mimomaternicovym. Potom som citala, ze vraj to u nas nie je povolene, tak pri tretom ICSI som to uz nebrala, No skoncilo to tak, ze zo 6 odobranych vajicok nebolo ani jedno embryo. Hovorim si, ze to skusim este raz, ale uz len s DHEou. Mozes mi prosim napisat, ake mas s nou skusenosti ty?
Ano mne pomohla, moja skusenost s DHEA je taka, absolvovala som 3 inseminacie, nasledne asi v rozpati cca 3,5 roka 5 IVF, 3 KET, ale az posledne IVF bolo uspesne. Prave pred piatim pokusom mi doktor v CAR v Kosiciach odporucil uzivat pripravok DHEA, a prave tento konkretny GNC DHEA 25 mg, ktory sme dodatocne dokupili z USA, (kedze som netusila kolko ich budem potrebovat, kupil sme viac a ostali mi este cele balenia). Uzivala som to necele 3 mesiace pred IVF, aj pocas stimulacie, potom uz po transefe embrya sa to neuziva. Po takom dlhom case, co sme boli neuspesni, dala som na jeho radu a skusila to. Ak by ste mali zaujem o podrobnejsie info rada odpisem - pripadne cez sukromnu spravu.
@sedmokraska77 a to posledne IVF dopadlo uspesnym tehotenstvom?
ano, mame dvojicky
@tatama ahojček.som 1x na fore a neviem ao to tu chodi.
rada by som si odkupila Tvoje DHEA ,kolk ti ostalo a ya kolko to predas.
dakujem pekne za odpoved
@martinciatko odpoved si najdes v IP
info pre vsetky potencialne zaujemkyne o DHEA, ktore som ponukala - uz si naslo svoju novu majitelku, ktorej verim, ze pomoze k babatku - Martinka, uprimne drzim palce, nech to tentoraz vyjde a vlastne to prajem vsetkym, ktore si to zelaju
Inzerat stale aktualny https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln.... Ak mate zaujem napiste a nejako sa dohodneme. Bolo by skoda to vyhodit.

@evickav ahoj, nic pozitivne...museli mi zobrat oblicku kvoli nadoru ☹ Teraz som velmi rada, ze sme sa rozhodli adoptovat (i ked vtedy si vsetci mysleli, ze sme sa zblaznili) 😀 kedze mame maly vekovy rozdiel ...dalsie tehu mi najblizsie 2 roky nedoporucuju a potom uz budem stara vykopavka 😀 😀 😀
Jooj tak ak som to spravne pochopila, Filipko bude mat surodenca ... velmi sa tesim a drzim palceky!!!!
@uankab My sme skusali IUI, potom IVF a nakoniec sme si zarobili drobca prirodzene 😀