icon

DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH

lenka_21
1. júl 2011

Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....

sonka43
19. mar 2014

Ahojte .my sme objednali aj prirodnu formu DHEA vola sa MACA .Mate niekto skusenosti ?

http://www.biovea.com/at/product_detail.aspx?NA...

http://www.biovea.com/at/product_detail.aspx?PI...

Vsetko objednane prislo na cas po platbe vopred. Dakujeme za odpovede.Nasa posledna sanca ☹

gombicka
22. mar 2014

@sonka43 ja mam tiez vsetko z bioevii. objednavala som s anglickej stranky, a dhea mi prisla ako tabletkky (minule som mala v kapsulach) neviem,ci je to rozdiel alebo nie

gombicka
22. mar 2014

@sonka43 kupila som aj melatonin a ine doplnky

gombicka
22. mar 2014

@sonka43 mozem sa spytat na tvoj pribeh? Preco beries DHEA?

jane107
2. apr 2014

Ahojte, moja zásoba AMH je 0,13 veľmi nízka., a preto by som chcela sa pokúsiť zlepšiť moju zásobu vajíčok užívaním DHEI, resp. aj vitamínu D.
Dávali ste si v Bratislave vyšetriť genetiku páru? ak áno, kde, prosím?
Maca je prírodná DHEA?
Ďakujem.

jane107
3. apr 2014

Ahojte,
neviete mi náhodou poradiť, gynekologička. mi odporúčila DHEU z lekarne v Heinburgu, je rozdiel oproti tej z Biovery?

protektinka
9. apr 2014

Ahojte!
Ja si všetky doplnky výživy objednávam z jedného amerického e-shopu a zatiaľ som s ním bola vždy spokojná.
Majú tam aj DHEA a sú tam aj rôzne prípravky, ktoré by Vám mohli pomôcť, keď do vyhľadávača na ich stránke zadáte ,,fertility". Po anglicky dobre neviem, tak si stránku priamo prekladám pomocou google chrome a pri objednávkach sa držím slovenskej stránky s podrobným postupom ako nakupovať www.tvoje-zdravie.eu.
Pri zadaní kódu DHG359 Vám dokonca pri prvom nákupe dajú zľavu 5 dolárov.
Čo sa mi páči je, že sú tam aj recenzie zákazníkov na výrobky, ktoré si kúpili- či im pomohli alebo nie.
A doprava na Slovensko stojí iba 4 doláre.

tatiana93
15. apr 2014

Ahojte, Rada by som Vas poprosila o radu naozaj uz neviem ako si pomoct. Po vysadeni antikoncepcie prisiel menzes no potom uz nie= 7mesiacov.Lekar povedal ze maternica nepracuje a mam velmi slabu sliznicu.Zijem v zahranici a nemozem to tu riesit s lekarom.Viete mi poradit vitaminy,doplnky,homeopatika alebo cokolvek co mi moze pomoct ku navratu menstruacie? Budem VELMI vdacna za akukolvek radu

tatiana93
15. apr 2014

@protektinka Aka je ta-americka stranka?mozes mi napisat link prosim pekne

spisanka
12. máj 2014

Ahoj lenka21.mam podobny problem ako si mala ty a musim povedat ze si ma dost povzbudila tym co pises a uz som si stihla nakupit vseeeetko co si odporucila(totizto mam AMH0,38takze bieda biedna)akurat sa ta chcem opytat na ten vcely pel a matersku kasicku..objednala som si ich z biovei a pises ze si ju brala 3 krat denne a v navode je ze len raz za den..ci by si mi vedel;a poradit.Dakujem

evickav
13. máj 2014

@tatiana93 no mala by si si dat urobit hormonalny profil a tiez prolaktin - ten je ako prirodna antikoncepcia ak je zvyseny,,, urcite neuzivaj ani ziadne lieky ani nic prirodne, kym nebudes vediet vysledky, aby si si este viac neuskodila,,,
ale je to len moj osobny nazor
drzim palce nech najdes cim skor problem a vyriesis ho

vla77
15. máj 2014

@spisanka tak mne dnes vravel gynekolog z CAR, ze s AMH nad 0,25 ma velmi dobre vysledky...bud rada...ja mam amh 0,01!!! tiez idem do vcelej kasicky a do DHEA

evickav
15. máj 2014

@vla77 ja som dhea neuzivala, ale macu, ta je prirodna,,, na dhea som nemala odvahu a tusim sa nemoze uzivat, ak mas problem so stitnou zlazou
moje AMH v januari 2012 bolo 0,19, v polke februara mi dr. v care na SK povedal, ze deti uz mat nebudem, ze to je velmi malo, skoro nemeratelne a odporucil mi darovane vajko
no a v polke aprila som otehu s mojim vlastnym vajkom po minimalke v care v Brne,,, mame 17 mes. synceka a teraz som znova tehu,,, uz som v 19tt,,, tiez po minimalke, ale teraz som si pichala aj mensiu davku merionalu, lebo na clostil som uz nereagovala,,, a to sme AMH teraz radsej ani nemerali, ze by ma to zbytocne len stresovalo, aj tak by bolo uz asi 0, nic po takej dobe
takze nevesaj hlavu aj s takym AMH to ide
drzim palce

spisanka
15. máj 2014

@vla77 som sa pytala v car na to dhea a ostatne produkty co beriem (je toho spusta) tak vraj to kludne mozem brat aj s clostilom a dnes som dostala pregnyl a o par dni zacinam s duphastonom tak dufam ze to moja pecen prezije.Drzim ti palce aby sa ti to AMH prebudilo k zivotu.

spisanka
16. máj 2014

@vla77 este by som sa ta chcela opytat ze aku liecbu ti odporucil ginekolog?

vla77
17. máj 2014

@spisanka DHEA, k tomu včeliu kašičku a od prvého dňa cyklu mám začať brať estrimax (je to estrogen). Uvidím čo to spraví, lebo v CAR Gennet Praha mi povedali, že vlastné dieťa mať so svojimi hodnotami nikdy nebudem a že len darované vajíčko je moja jediná šanca. Išla som inde a tu sa lekár snaží niečo vymyslieť.
Duphaston je asi progesterón?

@evickav ďakujem za nádej...AMH 0,19 je 20krát viac ako mám ja, ale biológia nie je matematika.

evickav
17. máj 2014

@vla77 neboj, len musis verit sama sebe, to je najdvolezitejsie,,,
to bolo januar 2012 a vidis, teraz som zase tehu, aj ked to neslo lahko,,, az na 6 pokus,,, bud cysta alebo prazdny folikul alebo sa neuchytilo embryjko,,, s dr. sme sa smiali, ze idem hlavou proti muru, ale ja som vedela, ze je aspon malinka nadej a jednoducho som to odmietla vzdat,,,
inak teraz ma napadlo, ze by ti vedela dobre poradit aj zibi ohladom zvysenia AMH,,, skus jej napisat

vla77
18. máj 2014

@evickav jj...prazndny folikul mam za sebou aj ja...teraz mam velku cystu a v nej dalsiu, doktor take scifi este nevidel ☹ Po odpichnuti folikulu som asi mala nejake komplikacie, pretoze to bola pre mna neuveritelna bolest a potom zapal, takze by aj tak embryjko nemali kam dat...zle reagujem na hormonalne terapie, okamzite bakterialny zapal.

evickav
18. máj 2014

@vla77 ani mne sa nepodarila odsat cysta, ale mne na to vzdy zarucene zabral aloe vera gel,,, po 3 tyzdnoch mi vzdy cysty zmizli,,, v centre sa cudovali, ze aj husta cysta sa zazrakom vstrebala,,, kam chodis do caru?

vla77
19. máj 2014

@evickav ja zijem v CR, chodila som do Gennetu v Prahe...a silno neodporucam, na prvom mieste peniaze, zdravie pacientiek az na poslednom. Teraz som bola v Arlete v Kostelci nad Orlici a uplne iny pristup.
Aloe poznam, robim LRko (aj ked len pre seba, nikoho s tym neotravujem...je fakt, ze uz som ho dlhsie nepila...nie su financie, ked aj tradicna cinska je draha jak das). Hlavne...ked je v cyste dalsia cysta, tak pochybujem, ze by sa podarilo cvaknut obe tak, aby sa nenaplnili znovu.

evickav
19. máj 2014

@vla77 na genet tu uz kocky nadavali, takze ziadne prekvapko
ten Arlet mi nic nehovori,,,
ja som mala tu cystu taku, ze ma cakala laparka, kedze sa ju nepodarilo odsat,,, no a ona sa vstrebala,,, skus to aloe (viem o lacnejsej alternative a rovnako kvalitnej, len to tu nechcem pisat, aby to nebola reklama)
pri prvom tehu som mala tiez cystu a tehotenstvo ju potlacilo,,, po porode tam nebola

vla77
20. máj 2014

@evickav veď uvidím...ale je tam stále, dnes som si robila ultrazvuk v robote...je to taký starý shit stroj a len cez brucho, ale je cysta tam. A niečo sa mi deje, asi bude produkovať hormóny, pretože cítim ako mám vysokú sliznicu a pritom len nejaký 23.DC...ma šľahne asi nadobro

evickav
23. máj 2014

@vla77 ja ked som mala cystu, tak som len tak spinila a ani sliznica mi nenarastla, musela som dostat vyvolavacku,,, mala som ju na vajecniku,,, ty ju mas kde?

vla77
24. máj 2014

@evickav mam na vajecniku aj ja...sliznicu som mala vyssiu uz 17ty den cyklu (11mm), takze si doktor nebol isty, ci nahodou nie som tehotna....ale nie som, tehu test negativny.....neznasam tento pocit nadeje a potom to strasne sklamanie

evickav
24. máj 2014

@vla77 rozmyslam, ze co by mohlo sposobit, ze bola taka vysoka,,, mne sa vlastne urobili cysty po stimulaciach clostilom,,,
ktory den mavas ovulku? ja som mavala uz na 13 den, takze aj sliznicu som mala skorej vyssiu

kiki6
24. máj 2014

evickav Ahojte, čítam si novšie príspevky, lebo som už rezignovala ale evicka ma naštartovala. Už šiesty rok riešim druhé dieťa, výsledky AMH pred 2 rokmi boli ešte na úrovní 0,17 a teraz pred dvoma týžďňami 0,07 - no katastrofa, tiež ma už pripravili na to, že na 99,9 % neotehotniem aj keď ja sa stále nevzdávam. Už som vyskúšala všetko možné, aj včeliu mater. kašičku som brala - nepomohlo nič. Takže chcem vyskúšať ešte tú Dheu alebo mám radšej Macu ??? Kto poradí ??? Už nechcem čakať ale zase to nechcem všetko naraz požrať, lebo už ma to nebaví.Evicka v teba sa chcem spýtať, lebo ty píšeš, že si otehotnela vlastnym vajkom po minimalke v care v Brne. Čo to znamená ? Ale poradte niečo čo istotne zaberie. Riešim to už 6 rokov, takže som chodila aj do Car a ostat. vitamíny mám za sebou.... takže toho mám už počítané dosť.

kiki6
24. máj 2014

Chcem sa ešte spýtať, poznáte niekoho resp. Vy baby objednávali ste aj DHEA zo Slovenska, lebo ho v pohode ponúkajú aj naše stránky, napr. http://www.oliveland.sk/oliveland/eshop/42-1-DHEA. Alebo to je iné DHEA , lebo tu ju dávajú hlavne do súvislosti so športom ??? ďakujem,

kiki6
25. máj 2014

@sonka43 Ahoj, chcem sa spýtať, prečo si to všetko objednávala z AT, keď je to už aj na našich SK stránkach. Alebo, žeby to bolo iné DHEA. U nás je to prezentov. hlavne pre športovcov, alebo na zákl. toho, že v AT je všetko lepšie . čoho názoru som aj ja. A pomáha, už si brala ? Ja rozmýšlam či skúsim najprv macu a potom keby to nezabralo tak DHEA. A v pohode si tam dala dodaciu adresu na sK a prišlo, a poštovné bolo aké ? ďakujem za info

evickav
25. máj 2014

@kiki6 ja som uzivala macu 2 tobolky denne + pel, kasicka, propolis 2 tobolky denne + omega3,,, ostatne si uz moc nepametam, ale par stran dozadu som to urcite pisala,,, to som uzivala pred prvym tehu,,,
teraz uz len macu + pel, kasicka, propolis + vit D3 s horcikom,,,
ale pred obidvoma tehu som uzivala aj aloe vera gel
minimalka znamena, ze beries len clostilbegyt a mas menej vajok 2-3, ale su kvalitne,,, ak pichas klasika injekcie, tak mozes mat kopec folikulov, ale budu prazdne alebo v nich nezrele vajka, co sa nebudu dat oplodnit,,,
ja som uz na clostil nereagovala, tak som si pichala mensiu davku merionalu a mala som 4 vajka,,,
chodili sme do Repromedy,,, najskor som im tam pisala email s diagnozou a vysledkami a co vsetko uz mame za sebou, ze aku liecbu mi doporucia a ako to bude financne narocne,,, a na ich doporucenie sme skusili tu minimalku,,, dr mi pisala, ze neznamena, ze ked mam malo vajok, ze budu nekvalitne, len sa musi dobre nastavit stimulacia - ako som pisala vyssie,,,
na SK to nechcu robit, lebo im utekaju peniazky,,,
skus im tiez napisat - na ich www maju kontaktny formular - mne pisala dr. Hromadova, uzasna zena,,, vdaka nej budeme mat dve deticky,,,
urcite by som to na tvojom mieste uz neriesila na SK, ale rovna cesta do Brna,,,