DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH
Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....
@spisanka Ahoj ..ja som Brala jednu tabletku rano DHEA+kyselinu listovu a to je vsetko...moj muz ze ked ja aj ty ..on bral jednu tabletku DHEA+Maca+kyselinu listovu kazde rano ... Na ktorej strane to malo efekt sa dockame verime uvidime ..ak to ma na nieco vplyv verim ze Vam to pomoze tak ci tak sme skusali vsetko od bylinkarky Anny s Kopacovej po osobnej navsteve ..proste vsetko dostupne.. drzime palceky ..aj Nam prosime ☹
...a ozaj...cystu,o ktorej som di myslela,ze sa hra na tehotnu..nemam..
@evickav tak...menzes sa nekona...a ani konat nebude zjavne, pretoze dnes na ultrazvuku na pravom vajecniku dva foliky...ty koki...a to mi este objednane DHEA nedorazilo a beriem len tyzden vceliu kasicku. AMH z 0,01 mam 0,18...tesila som sa ako male decko, ze aspon nejaky maly uspech. By som aj isla na inseminaciu, len takto na poslednu chvilu na to samceka isto neprehovorim 😠
jejej tak to je mila sprava..taka povzbudzujuza pre nas ostatne 🙂
@spisanka no, to ma vobec netesiii...ved mne pubertalne akne len pred par rokmi zmizloooo 😕 Prsia mam uz po tyzdni tabletkovania ze brutal a strasne cudny pocit v maternici, jak keby som tam mala kamen, aj sa na ten pocit v noci budim...tak neviem co to ma byt, pojdem na ultrazvuk uplne vystrasena, uz to vidim.
a tie pachy, si pripadam jak pes...okolo masiarstva to nedavam, to by som sa zgrcala...to bude asi robit ten utrogestan...a to mi este dorazili dve balenia DHEA zo Slovenska a mala by som zacat brat aj to...chuuuda pecen 😠
@spisanka na ultrazvuk mam ist az o 3tyzdne...takze za dlho. Ale som unavena, nesustredena, prsia, ze ani bundicku nezapnem...len aby mi to pomohlo
@sonka43 aaaale 😨 tak to mi je luto...ked uz ziadny iny level, tak alespon z financneho dufam, ze to bolo Tvoje vajicko a nie "akoze darovane" za tie ich sialene peniaze. To ja som sa este nedopracovala ani k oplodnenemu vlastnemu vajicku, ak by Ta trosku potesilo, ze niekto je na tom shitovo
@vla77 tiez to mam podobne,ale som sa dala trosku na zdravsiu stravu a vecer uz skoro nejedavam tak mi to celkom pomaha.A momentalne chodim kazdy den do lesa so psom tak sa asi aj trosku menej trapim.Chcem sa ta opytat po akej dobe od zaciatku brania tych vsakovakych vitaminov si si sla znova zopakovat to AMH?Ja beriem vsetko mozne asi 2 mesiac a som zvedava..
@sonka43 aj mne je to luto..ale na druhej strane je to taka nadej,ze sa to da aj ked lekari tvrdia opak.A uz som to niekde tu pisala,ze moja kamoska ma pred 40tkou a jeden mesiac otehotnela,kratko na to potratila a hned v dalsom cykle znova otehotnela ..takze da sa to..uz len to ze si bola tehu je dobre znamenie aj a verim,ze zakratko na vytres zrak s pozitivnym testikom..budem ti drzat palce,ale musim este dodat,ze ta kamoska sa stravuje veeeelmi zdravo sama surova strava a dzus..uz som aj ja nad tym premyslala..snazim sa aj ja zdravo stravovat,ale ta kamoska je uz extrem..a ani jedno tehu nebolo planovana,tada to prve urcite nie a to druhe uz asi stastna nahoda a teraz sa tesi ..takze hor sa na zdravu stravu!
@sonka43 mozes mat lepsie vajecniky ako ja v 35ke a co si budeme hovorit...u AMH 0,01 je to aj dost pravdepodobne. suhlasim so spisankou, ak si mala pozitivny tehu test, tak to znamena, ze to funguje a vajicka mas...a pokial mas zdravu maternicu, uz ide len o to to dotiahnut nejakym progesteronom a pod.
@spisanka tak to Ta moc nepotesim...po viac ako roku mi opakovali meranie AMH
Ahojte, pred 2 rokmi som mala AMH 0,38, pred rokom 0,12 a dnes 0,0. Jedla som toľko vitamínov, že ked som si to ráno nabalila tak som ani raňajky nepotrebovala. A výsledok je aj tak žalostný. Myslím, že tomu sa zabrániť nedá, mam tiež 35. ☹
Ahojte,aj ja som sa rozhodla uzivat dheu,uzivam aj vcelie produkty,doteraz som vyuzivala cele balenie maca v tabletkach, v auguste idem na kontrolne amh uvidim ci mi este nieco zaberie,uzivam aj D vitamin,multivitaminy a aj gynex kvapky. Moje amh je zalostne 0,08 mam 39 rokov a v septembri by som mala absolvovat umele oplodnenie.

@sonka43 presne od tejto spolocnosti beriem DHEA a aj ostatne veci mam od nich akurat MACA nemam ,len by som chcela vediet ako to uzivas,lebo ja beriem DHEA 2tbl rano a jednu vecer a tiez by som si MACU objednala ..dakujem