icon

DHEA alebo iné možnosti na zlepšenie AMH

lenka_21
1. júl 2011

Ahojte kocky, verim, ze tato diskusia sa bude pomaly naplnat. Kedze som prednedavnom obdrzala vysledok z AMH a bol dost nizky 0.38 ug/l 😢 ☹ 😢 zacala som patrat po internete 😉 😉 😉 Dostala som sa na anglicke forum a tam baby maju uz dlhsie roky diskusiu ohladom tejto temy, lebo AMH v USA a UK vysetruju uz dlhsie.
Baby mi doporucili pripravok DHEA (na prirodnej baze), vraj je vela druhov, ale treba hladat tie na prirodnej baze a tak ma zaujima ci nema niekto skusenosti s tymto pripravkom? Samozrejme su tam aj ine preparaty, ale najviac sa spomina prave tento ....

skaredekacatko
13. nov 2014

@nikolajka2 ja som sa objefnala na reprofukcnu imuno do medirexu v blave
A na hemato som pisala draculovej z blavy mail, ale vraj ma dovolenku.tak uvidim

zibi
13. nov 2014

@skaredekacatko ahoj ale tak celkom ujde...aj ked som si to v tomto case predstavovala uplne inak ale co uz .... 😖 hej porob si vsetko co treba najma tsh by si mala mat pri ivf od 1do 2 ale naj ze vraj 1 😉

skaredekacatko
13. nov 2014

@zibi no.uvidim.co povie doky lebo sestra ma moc nechcela ze naco ked to mam nepriechodne tak som musela vysvetlovat no hroza. Nakoniec uznali ze ma vysetria som jej povedala ze uz ma nebavi tapat a ze uz som.minula 5000 eciek tak a bolo. 😀

nikolajka2
13. nov 2014

@skaredekacatko - ahoj, ja som volala do medirexu tiez, ale tam mi povedali, ze potrebujem k tomu immunologa, ktory mi vysvetli co s tymi vysledkami a ak budu niektore zle, tak aj tak potrebujem immunologa na predpisanie liecby. Ty si si dala spravit iba vysledky? Odpuricili ma ina na dr Kertysa. a na hematologiu potrebujes papier od vseobecnej?Ja totiz im neviem ani povedat, ze co maju na hematologii skumat?

skaredekacatko
13. nov 2014

@nikolajka2 dr. Draculovs uz vie co ma skumat berie viac ako 6 skumaviek. Ja si to dam tam spravit a doky v brne posudi pripadne poslem mail do prachy na imuno. Zibi vie co vsetko by draculova mala brat do uvahy a dolezity je vraj sindrom lepivych dosticiek lebo na to sa berie anopiryn a nie fraxik.

skaredekacatko
13. nov 2014

Som vysetrena u endokrinologa super doktor. Krv mi sice nemohol vysetrit kvoli medrolu ale ze o mesiac mam prist a podla cyklu mi zoberu krv. Ze si myslel ze v brne budu lepsi co sa tohto tyka a nebyde to len o prachoch ako unas. Ze vsak najprv vysrtrenia a potom pokusy nie opacne.

zibi
13. nov 2014

@skaredekacatko hej oni sa potom zlutuju treba im na strunu zahrat 😀

skaredekacatko
13. nov 2014

@zibi ved to a doki bol super som vyssie pisala co mi povedal no keby vi ze mam ist k nemu idem omnoho skor len ja nie som lekar aby som vedela co ma z cim.suvism

roberta31
Odpoveď bola odstránená
lenka_21
autor
14. nov 2014

@roberta31 jedno mam bio, cize sa podarilo uplne prirodzene 😀, druhe mam adoptovane. Precitaj si prve stranky tohto fora, je tu napisane co vsetko som uzivala... Neboj, nebude to tak zle, AMHbiba naznacuje, ze vajicok je menej a neznamena, ze jedno kvalitne tam nie je 😀

nikolajka2
14. nov 2014

@skaredekacatko - mozem s aspyta ku komu chodis do Brna?

skaredekacatko
14. nov 2014

@nikolajka2 k otevrelovi?

victoriasju
24. nov 2014

Ahojte babenky, prosim poradite mi ? uzivate DHEA z tohto linku ? http://www.biovea.com/eu/product_detail.aspx?NA...

spisanka
24. nov 2014

@victoriasju ahoj,ja si objednavam z tejto stranky a vzdy mi dosla v priebehu tyzdna..

nikolajka2
27. nov 2014

@vla77 ahoj - povies mi prosim, ake dhea si si kupila. na nete je toho strasne vela a neviem ktora firma je vieryhodna. Dakujem

vla77
28. nov 2014

@nikolajka2 kupovala som na oliveland.sk DHEA od firmy Swanson...eshop je trochu pomalší v objednávaní, ale spoľahlivý a nepredávajú nejaké napodobeniny

nikolajka2
28. nov 2014

@vla77 - dakujem . Inak su tam 2 druhy. Yobrala si ten 25gramovy? http://www.swanson.sk/search?q=Dhea

vla77
29. nov 2014

@nikolajka2 Ja som brala 25mg...odporuca sa 75mg na den, takze 1-1-1

renata1973
3. dec 2014

Kamoska predava dhea dovezene priamo z usa. Brala teraz v 39 rokoch aby prvy krat otehotnela a stihla vybrat len 100 tabletiek a podarilo sa. Ma zvysne 200 na predaj za 25 eur. Ak bude mat niektora zaujem blizsie info aj fotku do spravy. 😉 je to od firmy finest nutrition. Expiracia 09/2016.

fatma1
12. dec 2014

@renata1973 Ja by som mala zaujem!!! Prosim, napis mi do spravy, ja neviem, ale nejde mi odoslat sprava...alebo mi napis na baculka1975@azet.sk..vopred dakujem!

renata1973
12. dec 2014

@fatma1 pisem vam na email.

roberta31
27. dec 2014

Ahojte.Idem vas trosku povzbudit a dodat nadeje.Bola som tehotna 3 krat prirodzene 2011,2012,2013.Zial tehotenstva nedopadli dobre,ale nastastie aspon jedno zdrave dietatko mame.
Zaciatkom roka sme sa zacali snazit o babo,ale aj po folikulometrii u dr.sa nedarilo.Zobrali krv a vysledky dopafli : AMH 0,24 FSH 11,42.Oznamila mi ze uspech na prirodzene otehot.je minimalna.Bola som sa radit aj s doc.Tomasom,potvrdil to.Na januar sme uz objednany do Brna na konzultaciu IVF.Zenska skusila este stimulku na 3 mesiace s : clostil-dopegyt-estrimax-duphaston.23.12 mi volala sestricka,ze som tehotna.Podarilo sa na 2 cyklus.Este som jeden mesiac pila caje od Jukla.Objednala som si Dheu,ale tu som nestihla pouzit.
Aj ked je jasne ze nas caka este dlha cesta,ale jeden zazrak mame,prirodzene otehotnenie🙂.
Kazdej prajem tolko stastia,aby sa dockala.drzim palceky.

roberta31
15. jan 2015

opravujem 🙂
clostil-pregnyl-estrimax-duphaston.

nika009
25. jan 2015

Ahojte kocky, pred 4 rokmi som mala AMH menej ako 0,16 a FSH 14. No hroza, bola som znicena a stratila som nadej na vlastne babatko. Stal sa zazrak, ked som to najmenej ocakavala, otehotnela som prirodzene, bez akychkolvek vitaminov 🙂 Som v piatom mesiaci a vsetko zatial vyzera dobre 🙂

xlolax80
25. jan 2015

@roberta31 ahoj, gratulujem! Super, ze ste nakoniec nemuseli na ivf. Drzim palce, nech to dobre dopadne!

xlolax80
25. jan 2015

@nika009 jeej, dik za povzbudenie. Taketo spravy sa vyborne citaju

spisanka
25. jan 2015

@nika009 hned mam lepsiu naladu.. 😉

nika009
25. jan 2015

Mozno pomohlo, ze som predtym brala antkoncepciu a vajecniky si oddychli...istu dobu som brala aj Prednison, pretoze dovod toho, ze mi zlyhavali vajecniky bolo aj to, ze som mala protilatky proti vlastnym vajickam. Vsetkym vam drzim palce a prajem vela sil do boja 🙂 Urcite sa netreba vzdavat 🙂

spisanka
25. jan 2015

@nika009 a mozem sa opytat kolko mas rokov,len tak zo zvedavosti?ja mam 36 a uz som sa s tym zmierila ze deticky mat nebudem aj ked taketo spravi ma dokazu naozaj strasne povzbudit.. 🙂

nika009
26. jan 2015

@spisanka ja mam 34, takze nie velky rozdiel🙂