Diagnostické centrum v Lietavskej Lúčke

dlminika127
11. sep 2022

Dobrý deň chcela by som sa opýtať ako to funguje v diagnostické centre v lietavskej lúčke keď že moja kamarátka tam išla či je možné snou byť nejako v kontakte či jej budem môcť volať alebo písať listy alebo posielať balíky nejaké napr sladkosti atď ona je dobré dievča len ma rodinné problémi tak ju tam dočasne umiestnili neviem na akú dobu ale veľmi rada by som jej chcela napísať alebo zavolať poslať jej niečo atď za všetky odpovede vopred ďakujem

misuliacik81
11. sep 2022

Napísať kľudne, aj balíky volať netuším to sa musí opýtať ona tam sociálnej pracovníčky ale pre istotu jej do listu napíšte tel. číslo. Nemám skúsenosti s Lietavskou Lúčkou ale s diagnostickým v BA. Alebo pohľadajte tel. číslo na internete a skúste tam zavolať.

bosorka2302
11. sep 2022

U nas sa volat smie za urcitych podmienok a len rodicom 3x tyzdenne. Ale ja pracujem v Ruzomberku. Listy mozes neobmedzene pisat

liloastitch
11. sep 2022

Pred nedávnom to bola ešte tvoja frajerka a chceli ste sa brať 😂.. nesmieš jej tam volať ani písať, či posielať balíky. Všetko toto smie iba zákonný zástupca .

dzanka72
11. sep 2022

@dlminika127 na listy ti musí dať povolenie zákonný zástupca dieťaťa (rodič), že ich tam kamarátke môžeš posielať, ale pozor, čítajú ich predtým, ako ich odovzdajú aj keď sa musia tváriť, že nie, tak isto, ak ti odpíše na list, tiež ho najskôr prečítajú. Telefonáty sú umožnené len rodičom. Aspoň tak to tam fungovalo niekedy. Cca 13 rokov do zadu.

zuzkomo
8. apr 2024

Dobrý deň, pracujem ako psychologička v DC Lietavská Lúčka. Sme zariadenie pre dievčatá od 14-18 rokov. Ak máte problémy, obráťte sa, prosím, na t.č. 0948 688122, radi zodpovieme na Vaše otázky. Dieťa je k nám možné umiestniť aj formou Dobrovoľného diagnostického pobytu, kedy sa spíše zmluva o pobyte medzi rodičom a zariadením, spravidla na 3 mesiace.

zuzkomo
8. apr 2024

@dzanka72 Listy nečítame, rešpektujeme listové tajomstvo. Telefonáty sú naďalej umožnené zákonným zástupcom, písomný styk upravujú zákonní zástupcovia.