Diagnóza štítna žlaza a čakanie na tehotenstvo.
dievcata potrebujem sa vam trosku postazovat a mozno aj poradit, co by ste robili vy na vasom mieste.
O 2 mesiace budem mat 36 rokov, mame 6 rocnu dcerku.
Velmi som chcela este druhe dietatko, lenze mam problemy so stitnou zlazou, v maji som bola na radiojod, mam vysoke protilatky, po radiojode nemozem rok otehotniet a teraz v novembri idem na kontrolu, ci mi ten radiojod pomohol a protilatky klesli.
Ak nie, musim ist este na jednu davku radiojodu, co znamena po podani (co chcem urcite az v novom roku, pretoze po radiojode musim byt v karantene nejaky cas a potom som velmi slaba) cize dalsi rok nemozem otehotniet.
Cize keby bolo po druhej davke radiojodu teoreticky vsetko v poriadku a podarilo sa nam hned otehotniet (co pri prvej nam trvalo 5 mesiacov) tak by som rodila skoro 38 rocna.
manzel bude mat vtedy 40, bojim sa uz v takom veku mat dieta este s mojou diagnozou, ze nikdy neviem, co mi ta stitna zlaza zase skomplikuje...
Cize asi zostaneme pri jednej dcerke, co mna velmi trapi.
Tie co mate jedno dietatko nelutujete? Neprepadne vas taky pocit niekedy, ze mohli ste mat este jedno dietatko, ze bude cely zivot to vase dietatko same, bez surodenca?
Dakujem za kazdy koment, povzbudenie 🙂
ja mam dve po sebe, nelutujem, ale je to fuska...to druhe ti ten zivot skomplikuje predsalen viac...ale zase nechcem aby to vyznelo, ze je komplikacia to nie, ale budes to mat narocnejsie predsalen...ved uvidis ako sa vam zadari, vek je podla mna ok.

@matkinamamina co hrozi, ak by si nesla na druhu davku radiojodu v pripade, ze ti ju lekar odporuci? ja mam autoimutne ochorenie stitnej. rodit budem v 37. partner bude mat takmer 40. tehotenstvo mam zatial ukazkove. bez pronlemov. necitim sa staro, ale nechcem, aby malo dieta prilis starych rodicov. druhe nebudem skusat len kvoli veku. uz toto sa mi zda neskoro, ale skor nebolo s kym. ak mozes odloz, ten druhy radiojod a skusajte napr pol roka. okrem toho to asi skodi pohlavnym bunkam