Diera po vytrhnutí zubu
Dobrý deň, chcem sa opýtať ako najlepšie a najúčinnejšie čistiť dieru v dasne ? Ďakujem
Preboha ako čistiť, hlavne si neryp do toho 😳 mne trhali obe 8 dole , a vždy som len jedla na opačnej strane a ináč nič iné aj keď som zuby umyvala tak som do toho nikdy nešla kefkou...
ja ked som mala čerstvú ranu ked mi dali preč 8 som papala niečo mäkke alebo tekuté ako polievky, kaše, presnidávky, kým sa ako tak diera zacelila a lepšie sa to vyplachne. ja som vyplachovala kamilkami.
@filip230 najlepsie iba preplachnut roztokom- pol lyzicky sody bikarbony a rovnaky pomer soli do znesitelne teplej vody rozmiesat a oplachnut usta,nie nejak nasilne😅 To mi poradila zubarka ked mi vytrhala vsetky 8micky😀A prezila som
@taminka1986 mne by skôr trebalo takú flašku so zahnutým koncom ako u zubárky keď mi vyplachovali ranu neviete kde ju viem kúpiť ?
Dolezite je aspon prvy den nevyplachovat nicim, musi sa spravit krvna zrazenina. Hlavne to tam podvedome nevycucavat. Ja som si neskor parkrat vyplachla repikom, ale zubar najlepsie poradi.
@alenka1986 ja mám 6 dní po vytrhnuti, to už mám za sebou
kloktat slanu vodu- ta to zatiahne aj vydenzifikuje ...
@filip230 mne trhali minulu stredu spodnu 8ku stvrtok horucky cely den ..vyplachujem jemne repikom. Inak jem na druhej strane a zacinam citit druhu 8ku pri teplom takze dam sa dokopy a idem zas😰
@euka210 ja som 6 dní po vytrhnuti, každý deň som bol meniť lokálne antibiotikum ktoré som mal priamo v dasne, horúčky a Bolesti som nemal žiadne ani na druhý deň len na dotyk, bolesť mám aj teraz ale stále len na dotyk keďže sa to hojí dlhšie. Len som mal dlhé korene a mám hlbokú ranu tak preto sa pýta na čistenie lebo kloktanie moc nezaberá
@filip230 Mne dal zubar striekacku a musela som si vyplachovat dieru po vybranej osmicke.
https://www.amazon.com/ROSENICE-Disposable-Dent...
@andreatytler ďakujem

Nooo mne ked trhali 8cku tak som mala jest na opacnej strane a len vyplachnut vodou dane miesto po jedle. Nic ine pokial sa to pekne hoji netreba