icon

Divné poplatky u lekárov

17. nov 2025

Ahojte, stretli ste sa už u lekára s nejakými divnými poplatkami? Odo mňa napríklad pred časom pýtala lekárka 2 eurá za recept. Teraz na x miestach pýtajú peniaze už len za to že vás vôbec lekár objedná.

Strana
z3
deedol
17. nov 2025
@lienka.7

@deedol vsak keď som u lekára, automaticky mi dáva termín o 3 mesiace na ďalšiu kontrolu a predpis liekov. Keď je to akútne, vezme ma normalne hneď. A nielen mňa, aj iných. Normalne mu večer napíšem mail, ze ráno prídem lebo to a to. Aby o mne vedel. Viem, že raz mi bolo spatne a z ničoho nič som opuchla a mal dovolenku, normalne som sla na urgent a lieky mi predpísali aj ma ošetrili. U očnej platím len keď chcem termín na presný čas. Tuším chce za to 15€. Využila som to však iba raz.

@lienka.7 no ja neviem zohnat takeho alergo imuno (ani dospelackeho, ani detskeho), ktory by mi dal termin o 3m (a vlastne naco kvoli alergii, ked som nastavena na lieky). kazdy doteraz ma chcel vidiet 1x rocne a lieky predpisuju mailom. detto endokrino - ako som pisala, moja bola este pred par rokmi zadarmo, ale uz to neplati. detto kozny v BA - ak vies o nejakom, kde sa neplati, tak ho sem prosim napis, skusim ho kontaktovat.

Strana
z3