Dlhodobá bolesť ramena

14. feb 2023

Už asi pol roka pociťujem bolesť v ľavom ramene. Myslím, že je to z dlhodobého uspávania malého kedy som ležala na tej strane. Je to bolesť akoby som mala neustále preťaženú ruku. Už ma to dosť obmädzuje v živote. Prejde to na chvíľu keď si dám flector ale tak to nechcem riešiť. Asi už budem musieť zájsť k lekárke. Už dlho tú stranu nezaťažujem a i tak stále bolí. Mali ste to niektorá prosím vás? Čo vám pomohlo? Nejaké cviky, masáž či fyzioterapia?

kabinka11
14. feb 2023

Ja som si pretazila rameno až tak, že som chodila týždeň na obstreky. Pýtala som sa lekárky, čo na to pomôže, nakoľko som vedela, že to nieje posledný krát. Poradila mi nalgesin a fakt pomáha.

autor
14. feb 2023

@kabinka11 ďakujem. Ale nalgesin len tlmí bolesť, nie?

kaki3
15. feb 2023

Ja mam takto osvedceny Cetalgen, ten je aj od bolesti, aj protizapalovy a pomaha mi ulavit. Ale ked uz to dlhsie trva, tak jasne, ze to netreba odkladat a treba sa dat aj vysetrit, lebo ked mas bolesti, tak potom aj inak to rameno pouzivas, nezatazujes a pretazujes si zase druhu stranu.

lukbe
15. feb 2023

Podľa mňa by to z ležania nemalo byť,skôr z preťaženia, prievanu,zápalu. My ti to asi nezdiagnostikujeme. Ja som si liečila obe ramená, u mňa to boli asi skrátené šľachy,čo to spôsobilo,neviem. Pomohla rehabilitácia, nejaké lieky a napokon RTG terapia.

kaki3
15. feb 2023

@lukbe Hlavne keby to bolo z lezania, tak by som skor povedala, ze by to bolo take jednorazove, ze by to nebolo take dlhodobe, ze bolesti. Tiez sa mi to nevidi.

niekto2hy
15. feb 2023

Pomohla mi ,,Razova vlna".