icon

Dlhodobá hnačka

herminka26
8. júl 2023

Dobrý deň. Prosím Vás má niekto skúsenosti z dlhodobou hnačkou? Absolútne neviem čím som ju vyvolala. Moja obvodná doktorka ster robila , 2 x som odber zaniesla výsledok negatívne žiadny vírus v sebe nemám a nič sa nenašlo. 1.8 som objednaná na Gastroenterológiu. Len mám doma 3 deti z toho 3 mesačne Babatko .Pani doktorka mi len na voľný predaj povedala čo si mám kúpiť a užívať. Toscan nič, yomogi nič, biopron nič. Čaj na trávenie nič. Pan doktor mi poradil liek len to je prášok a musím zarobiť do vody lenže nedokážem to vypiť vždy musím doslova utekať na WC neudrží to . Ak by ste poradili alebo mali nejakú radu budem Vám vďačná ďakujem pekne.

herminka26
autor
28. júl 2023

@jankak055 nezaberajú. Stále mám hnačky . A občas kŕče. Takže nieje to baktéria? Lebo mi bolo povedané ze baktéria

pupetko263
3. aug 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@herminka26 ahoj ako si dopadla na gastro?

herminka26
autor
5. aug 2023

@pupetko263 ahoj ďakujem za opýtanie na Gastro neviem ešte výsledky zatiaľ. Povedal ze budu volať ale mam ísť v októbri a dal mi lieky . Síce neviem v čom majú pomôcť ale mam ich 2x 1 tabletku . Plus železo keďže ho mam veľmi málo. A plus probiotika

pupetko263
5. aug 2023
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@herminka26 a aké lieky? Duspatalin?

pupetko263
Autor odpoveď zmazal
herminka26
autor
5. aug 2023

@pupetko263 tieto lieky

pupetko263
5. aug 2023

@herminka26 a užívaš ich? Pomáhajú? Lebo ja mám skoro to isté ale mám lieky Duspatalin

pupetko263
5. aug 2023

@herminka26 ako často ich máš užívať?

herminka26
autor
5. aug 2023

@pupetko263 ano užívam ráno 1 a večer 1 tabletku. Ale neviem presne co majú robiť.

pupetko263
5. aug 2023

@herminka26 presne ako ja ráno a večer a je ti lepšie? Vylúčila si aj nejaké potraviny? A Probiotiká máš aké?, Aj si svhudlay?

herminka26
autor
5. aug 2023

@pupetko263 áno schudla ďalšie 2 kg. Nevylúčila som už nič nakoľko som skúsila všetko čo sa dalo za tie mesiace . Lepšie mi je bez liekov . Ale zase aspoň sa stolica ako tak tvorí že už to nieje že som musela rýchlo utekat na WC. Ale kŕče mávam stále ale už nie tak silne a keď tak užijem brufen aspoň aby som si ako tak uľavila.

herminka26
autor
5. aug 2023

@pupetko263 čo som vylúčila akurát tak limonády a všetko bublinkave , slané aj sladké kysnuté, a hlavne pečivo- chleba rožky, a také. Ale to už som tak obmedzila od začiatku

pupetko263
5. aug 2023

@herminka26 a aký chlieb a pečivo ješ? A slané sladké? A čo potom ješ?

herminka26
autor
5. aug 2023

@pupetko263 slané nejem nič také. A sladké som nemala ani nepamätám kedy . Ale pijem viac vody a dávam si aj sirup . Jedine co mi vyhovuje je. Lesná zmes jupi, a kiwi keď tak. Ranajky bud ocovie z kašou. Mám bábätko tak kupujem také detske kaše :D ale tiež to nieje stále.

herminka26
autor
5. aug 2023

@pupetko263 aj keď varím. Obmedzila som koreniny aj soľ, skôr keď tak sa dá na pare alebo na prírodno ľahšie niečo aby som sa aj necítila zle .

pupetko263
5. aug 2023

@herminka26 a pečivo bezlepkové? koľko si schudla? Mala som 62 a teraz 60 som z toho trochu v strese možno aj preto som schudla mám ísť na krv kôli tomu že som schudla a mám trochu strach

herminka26
autor
5. aug 2023

@pupetko263 kôli tomu ze si schudla 2 kg? Mne trvalo viac ako dva mesiace aby mi dr zobrala krv . Nie ani bezlepkove už nejem. Ja som po pôrode 4 m . Takže ta vaha šla dole odísť no . Ale ako mam tieto problémy tak zatiaľ 5 kg šlo dole aj tým obmedzovaním . Aspoň tak mi to bolo aj vysvetlene ze to môže byť aj takto . Mne z krvi zistili a v papieroch mam napísané stredne ťažká anémia - železo. A zapal mám len sa nevie aký ešte ani dôvod. Ale ešte musím na gynekokogiu možno to ma suvis aj zo sekciou . Uvidím co povie dr v týždni. Dúfam že sa nestane nehoda veľmi sa bojím a mam z toho strach .

1fifinka1
5. aug 2023

@herminka26 ja teraz riešim niečo podobné. Až také strašné hnačky nemám, zistila som, že ma preháňa po mliečnych výrobkoch. Keď obmedzím neprezenie ma. Teda mňa preženie raz a potom mam pokoj, hneď keď zjem niečo mliečne. Nemam stále hnačky. Kým som prišla na to, že z čoho to je trvalo to dlhšie. Teraz sa ale pridala taka kŕčovito kolikovitu bolesť žalúdka po tazsom jedle, bola som u obvodnej kvôli podozreniu na žlčník. Brali mi presne tie isté výsledky krvi ako tebe plus sono brucha, pečeň pankreas, žlčník, obličky. Krv v poriadku sono v poriadku. Ja mam silne podozrenie, že je to stres a to mlieko. Lebo to už ide ruka v ruke. Teraz varím len so soľou a len na pare. Nič s tukom, nič mliečne, nič sladké, nič mastné a mam pocit, že je to lepšie. Objednala som sa na gastro. Som z vedava, čo ti zistia. Mne zápal nezistili crp bolo v poriadku, ty máš vyššie.

herminka26
autor
5. aug 2023

@1fifinka1 Ahoj ďakujem za odpoveď. Ja na sono
brucha ešte sa objednám Lebo aj dr z gastra to chce . Len moja obvodná ma dovolenku tak počkám na ňu. Hádam do októbra sa vybavím. Na gastro som teraz 1 8 urobil odbery pozrel všetko čo mohol . Som si myslela ze už nevindem odtiaľ. Ja žlčník nemám už dva roky.

pupetko263
5. aug 2023

@herminka26 ja som bola vlani v marci na krvi a všetko v poriadku všetko sa to spustilo keď som mala skúšky z autoškoly odvtedy dúfam že všetko bude v poriadku

herminka26
autor
5. aug 2023

@pupetko263 určite bude všetko v poriadku . Možno ozaj len stres. Tiež som tým.

pupetko263
5. aug 2023

@herminka26 a užívaš aj niečo na stres? Len ma trápi to chudnutie

herminka26
autor
5. aug 2023

@pupetko263 na stres nie . Noooo ja som len rada ze ta vaha ide dole ...

pupetko263
5. aug 2023

@herminka26 ja by som chcela aby išla hore ale ako možno ten stres robí svoje a nemala by som sa každý deň vážiť

herminka26
autor
5. aug 2023

@pupetko263 vážiť sa každý deň nieje dobre .

herminka26
autor
Autor odpoveď zmazal
herminka26
autor
Autor odpoveď zmazal
pupetko263
6. aug 2023

@herminka26 ja viem že nie musím s tým prestať lebo možno aj to robí svoje

herminka26
autor
6. aug 2023

@pupetko263 áno to viem poslať seba . Tiež som sa tak vážila. Robila upratovačku kôli tomu aby som mala viac pohybu ale aj kôli tomu ze ja som mala viac krát trombózu povrchových žil keďže radili viac pohybu a to sme chodili na túry cez víkendy. A všetko mi stalo . Preto teraz robím tak ako som písala. Radšej pomaličky ako naraz .

pupetko263
6. aug 2023

@herminka26 tak sa nemám vážiť každý deň?čo mám robiť?