icon

Dlhodobé bolesti po operácii hemoroidov laserom

iveta6868
18. okt 2022

Pred 7 mesiacmi som bola operovana na hemoroidy 3-4 stupňa laserom.Pred operáciou som citila v konečniku tlak. Teraz po operácii je to bolestive trhanie až pichanie na jednej strane konečnika. Mala som tam prolaps, tak sliznica bolo vyzdvihnuta a zašivana. Bolo mi povedane, že stehy su vstrebateľne po 90 dňoch, že potom tie boilesti pominu, ale ja tie bolesti citim stale, iba na tej jednej strane, akokeby nejaký ťah, pnutie , štipanie.Tie hemoroidy sa mi zhoršili po hysterektomii, mam tam zrasty medzi konečnikom a pahylom pošvy a mam dilemu, či tie bolesti su z operácie po hemoroidov, alebo su na vine zrasty. Už nevladzem s tým bojovať a každy z lekarov Vam povie, že z jeho strany som v poriadku.

wodanka
18. okt 2022

@iveta6868 koľko si po operácii? Ja som bola operovana tento rok vo februári, a kým som bola úplne fit, trvalo to viac ako pol roka

iveta6868
autor
18. okt 2022

@wodanka som po operacii 7 mesiacov.
@wodanka .Bola si opdfovana laserom?Je pravda,že tie bolesti sa trocha zmiernili,do 3 mesiacoch som citila bolesti každý deň,boli dosť intenzivne,take trhave,ťahave,akokeby cerstva rana.Možme popisat aj cez sukromnu spravu?

wodanka
19. okt 2022

@iveta6868 môžme písať aj v IP

beduardo84
2. jan 2024

@wodanka ahoj môžem sa opýtať, ja som 3.mesiac po laserovej operacii hemoroidov a stále mierne pobolieva...ako si bola na tom ?

wodanka
2. jan 2024

@beduardo84 ahoj tak ako som spomínala už aj v príspevku vyššie, trvalo to viac ako pol roka, skoro rok kým som bola celkom fit. Ja som po cca dvoch mesiacoch bola ešte na takom malom estetickom zákroku, čo sa tohto týka, takže ja som mala bolesti dlhšie. Ale doktor mi poradil kúpiť si Emotralex čipky a tie mi pomohli. A plus chvíľu som mala aj nejakú kortikoidnú masť, ale názov si už nepamätám.

nikyta255
26. apr 2024

@beduardo84 môžem ti napísať , som 2 týždne po operácii laserom

beduardo84
26. apr 2024

@nikyta255 áno

evahanusova
26. okt 2024
evahanusova
26. okt 2024

Mozem sa spytat ako sa citite teraz od operacie

nikyta255
26. okt 2024

Ja ešte mesiac po operácii som mala bolesti , po 2 už lepšie a po 3 mesiacoch už dobre.

evahanusova
26. okt 2024

Tazke po tretom mesiaci upne bez bolesti?

adapech
6. dec 2024

@wodanka nemali ste prebytočnú kozu od konečníka k pošve?Spravilo sa mi to mesiac po operácii,opuchy to a obťažuje viac ako tie hemoroidov pred operáciou

wodanka
6. dec 2024

@adapech nemala som to asi až tak veľa, mala som tam trochu kože naviac, ale to som si dala odstrániť. Nejako mi to nevadilo v bežnom živote, skôr esteticky

nikyta255
6. dec 2024

@adapech našťastie nie

adapech
7. dec 2024

@wodanka ako vám to odstránili?Mne to nechcú spraviť,že by to mohlo byt ešte horšie ak by to nahodou stvrdlo

wodanka
7. dec 2024

@adapech normálne mi to skalpelom odrezal a zašil. Ale ja som to mala len malý kúsoček

ginokk
5. jún 2025
@iveta6868

@wodanka som po operacii 7 mesiacov.
@wodanka .Bola si opdfovana laserom?Je pravda,že tie bolesti sa trocha zmiernili,do 3 mesiacoch som citila bolesti každý deň,boli dosť intenzivne,take trhave,ťahave,akokeby cerstva rana.Možme popisat aj cez sukromnu spravu?

@iveta6868 ako si na tom po rokoch, vsetko v poriadku? ja som presne mesiac po operacii a skapinam od bolesti, hlavne pri sedeni, soferovani, ake lieky na bolest vam zaberali? mne iba flektor ale ten by sa nemal dlho brat a vecer si musim dat xanax na ukludnenie, keby toto viem, v zivote nejdem na laser
@wodanka
@nikyta255

wodanka
5. jún 2025
@ginokk

@iveta6868 ako si na tom po rokoch, vsetko v poriadku? ja som presne mesiac po operacii a skapinam od bolesti, hlavne pri sedeni, soferovani, ake lieky na bolest vam zaberali? mne iba flektor ale ten by sa nemal dlho brat a vecer si musim dat xanax na ukludnenie, keby toto viem, v zivote nejdem na laser
@wodanka
@nikyta255

@ginokk ahoj, po mesiaci som mala bolesti už len, keď som išla na wc, inak nie. Celý proces hojenia trval zhruba pol roka, ale bolo to v pohode. Najhorší bol ten začiatok. Teraz mám úplne pokoj od hemeroidov aj akýchkoľvek problémov. Ale faktom je, že mám úplne odlišnú stravu ako väčšina. Nejem mlieko a ani nič mliečne, ani syry, nejem skoro vôbec pečivo, nejem spracované mäsové výrobky, mäso tak raz za tri týždne. Mám veľa zeleniny, strukovín, obilnín a ovocia. Minimum alkoholu a aj vďaka tomu nemám žiadne problémy už.

evagurinova
8. jún 2025
@ginokk

@wodanka
@nikyta255

@ginokk a kde ťa prosím operovali

ginokk
9. jún 2025
@evagurinova

@ginokk a kde ťa prosím operovali

@evagurinova nechcem zatial pisat kym to nie je nejako ukoncene, napisem o mesiac

nikyta255
9. jún 2025
@ginokk

@wodanka
@nikyta255

@ginokk no mna to trápilo tak 3 mesiace, potom už v pohode. Ja som jedla aj wobenzyn .

nikyta255
9. jún 2025
@ginokk

@wodanka
@nikyta255

@ginokk doma som bola 3 mesiace . Potom už to bolo v pohode. Jedla som wobenzyn a od vtedy jem stále müsli ja teda emco s mliekom .

ginokk
7. júl 2025

musel som ist este na 3. zakrok, odstranenie novovzniknuteho polypu, asi ako reakcia na operaciu, som konecne bez bolesti, pracujem, fungujem, ostal drobny vyrastok, verim, ze uz nikdy nebudem riesit hemoroidy, drzim palce vsetkym!!! ja som si odsral asi vsetky komplikacie, ktore mohli nastat