icon

Dlhodobé problémy s prehĺtaním a opuchom krku

4. apr 2025

Musím v pondelok navštíviť lekára. Ale už som normálne ustráchaná. Dlhodobejšie riešim problem s prehltanim potravy , veľa krat sa mi stane že dojem chlieb a rychlo musím mat po ruke vodu lebo mi to tam stojí a tlači …
Veľa krat mám ten pocit niečoho tam aj keď nič nejem nepijem. Teraz napríklad ležím a vkuse si obchytávam krk lebo mám pocit akoby bol opuchnuty cely , mám pocit akoby má všetky tie svaly tam tlačili a dusili.
Bola som na sone krku a aj štítnej žľazy a aj na gastroskopii , takze v krku vraj nič nemám .. tak ja neviem či sono by niečo ukázalo , ale je to strašne takto fungovať každý deň v strachu že je môj posledný … pre mna obmedzujúce lebo sa bojim aj ísť kdesi ďalej od domu mimo ľudí koli tomu

Strana
z2
jeiny
6. apr 2025

ja mam niečo podobné... tiež mi nič nezistili na gastro ani orl.... ale mam aj problém s krčnou chrbticou, rozmýšľam ci to nebude suvisiet

leameleg
21. jún 2025

Ahoj presne toto mam aj ja a už viac ako rok. Je to naozaj na nervy a už neviem čo si o tom myslieť. Aké si absolvovala vyšetrenia ? Došli ste k nejakému záveru. Ďakujem za odpoved

bara_borka
21. jún 2025

Asi by som poprosila lekara o RTG pasaz pazerakom, ci nie je problem tu. Pripadne este CT alebo MR krku. Ak nic z toho neukaze na pricinu, ORL aj gastroenterolog vyluci svoje, tak neurologicke vys.

leameleg
22. jún 2025
@bara_borka

Asi by som poprosila lekara o RTG pasaz pazerakom, ci nie je problem tu. Pripadne este CT alebo MR krku. Ak nic z toho neukaze na pricinu, ORL aj gastroenterolog vyluci svoje, tak neurologicke vys.

@bara_borka ahoj bola som na gastre tam vraj je všetko ok.

mamina7070
22. jún 2025

ak boli vysetrenia negativne tak je to psychika, objednaj sa na psychiatriu

bara_borka
27. jún 2025
@leameleg

@bara_borka ahoj bola som na gastre tam vraj je všetko ok.

@leameleg pytala by som si obvodneho tieto vyšetrenia, co som pisala

Strana
z2