Dlhodobé problémy s prehĺtaním a opuchom krku
Musím v pondelok navštíviť lekára. Ale už som normálne ustráchaná. Dlhodobejšie riešim problem s prehltanim potravy , veľa krat sa mi stane že dojem chlieb a rychlo musím mat po ruke vodu lebo mi to tam stojí a tlači …
Veľa krat mám ten pocit niečoho tam aj keď nič nejem nepijem. Teraz napríklad ležím a vkuse si obchytávam krk lebo mám pocit akoby bol opuchnuty cely , mám pocit akoby má všetky tie svaly tam tlačili a dusili.
Bola som na sone krku a aj štítnej žľazy a aj na gastroskopii , takze v krku vraj nič nemám .. tak ja neviem či sono by niečo ukázalo , ale je to strašne takto fungovať každý deň v strachu že je môj posledný … pre mna obmedzujúce lebo sa bojim aj ísť kdesi ďalej od domu mimo ľudí koli tomu
Ahoj presne toto mam aj ja a už viac ako rok. Je to naozaj na nervy a už neviem čo si o tom myslieť. Aké si absolvovala vyšetrenia ? Došli ste k nejakému záveru. Ďakujem za odpoved
Asi by som poprosila lekara o RTG pasaz pazerakom, ci nie je problem tu. Pripadne este CT alebo MR krku. Ak nic z toho neukaze na pricinu, ORL aj gastroenterolog vyluci svoje, tak neurologicke vys.
Asi by som poprosila lekara o RTG pasaz pazerakom, ci nie je problem tu. Pripadne este CT alebo MR krku. Ak nic z toho neukaze na pricinu, ORL aj gastroenterolog vyluci svoje, tak neurologicke vys.
@bara_borka ahoj bola som na gastre tam vraj je všetko ok.
ak boli vysetrenia negativne tak je to psychika, objednaj sa na psychiatriu
@bara_borka ahoj bola som na gastre tam vraj je všetko ok.
@leameleg pytala by som si obvodneho tieto vyšetrenia, co som pisala

ja mam niečo podobné... tiež mi nič nezistili na gastro ani orl.... ale mam aj problém s krčnou chrbticou, rozmýšľam ci to nebude suvisiet