Dlhodobo zvýšená teplota
Ahojte, mali ste niektora dlhodobo zvysenu teplotu cca 37,2? Cim to bolo sposobene a ako ste sa z toho vyliecili? Dakujem 🙂
Tiež mám rovnaký problém už tretí mesiac zvýšenú teplotu od 37,5-38 každý deň.
@denisahlavkova prešla Ti ta zvysena teplota, alebo daco sa zistilo?
@denisahlavkova ahojte všetci čo ste tu písali.Mam podobné problémy,ako ste dopadli ,zistili ste niečo ako sa z toho dostať?
Áno, prešlo to samé ...ja som si dávala propolis
@denisahlavkova áno ja ja mám už dva mesiace zvýšenú teplotu ORL urologia krvné základne výsledky negatívne tiež ma to trápi
@denisahlavkova
@suzane7 ja ma už dva mesiace tiež takisto cítim tvar mám horúcu nohy studené a ruky tiež horúce a čo vám pomohlo ?
@denisahlavkova
@suzane7 ja ma už dva mesiace tiež takisto cítim tvar mám horúcu nohy studené a ruky tiež horúce a čo vám pomohlo ?
@agon1111 mam tieto prejavy v podstate rok. vsetky možne vysetrania za sebou,nic sa nepotvrdilo okrem helicob.pyroli, preliecila som aj toho,
nemate nahodou skusenost, ci to nema suvis s menopauzou? od obeda mi stupne teplota iba na 37,ale mam studene ruky a hori mi tvar, na vecer klesne na 36,5 a som už ok
@agon1111 mam tieto prejavy v podstate rok. vsetky možne vysetrania za sebou,nic sa nepotvrdilo okrem helicob.pyroli, preliecila som aj toho,
nemate nahodou skusenost, ci to nema suvis s menopauzou? od obeda mi stupne teplota iba na 37,ale mam studene ruky a hori mi tvar, na vecer klesne na 36,5 a som už ok
@anonym_5560ca zrejme máš dva Nicky ,vsak?ak chces viac info tak v správe....buď z jedného alebo druhého Nicku
@anonym_5560ca zrejme máš dva Nicky ,vsak?ak chces viac info tak v správe....buď z jedného alebo druhého Nicku
@leonakr nie,mam len jeden,asi jedna z mojich predch.odpovedi bola oznacena anonymne,tak preto

@denisahlavkova Dobry den.Prosim vas zistili vam nieco? Mam rovnaky problem.Dakujem