Dlhodobý pocit na zvracanie: Čo môže byť príčinou?
Ahojte, posledných 5 dní sa mi deje taká vec že mi je nevoľno, napína ma stále ale nič zo mňa nejde. Už mi to celkom lezie na nervy a netuším z čoho by to mohlo byť. Doktorka mi k tomu nič nepovedala :/
@just_that_girl Môže byť podráždený žalúdok. Nadad diétu na pár dní. A urob si tehotenský test pre istotu. Aj to môže byť príčina.
Za akých okolností ti nastáva ten pocit? Majú tie okolnosti niečo spoločné alebo to prichádza náhodne?
@just_that_girl to býva aj pri problémoch s krčnou chrbticou,nemáš pocit aj miernej závrate?
Tehotná?
@just_that_girl Nie si v strese? Ja som to mala zo stresu.
Za akých okolností ti nastáva ten pocit? Majú tie okolnosti niečo spoločné alebo to prichádza náhodne?
@sevrin náhodne
@just_that_girl to býva aj pri problémoch s krčnou chrbticou,nemáš pocit aj miernej závrate?
@rozculena áno, mávam
@just_that_girl Nie si v strese? Ja som to mala zo stresu.
@anonym_a74232 , áno som
Tehotná?
@ivangeline dávame si veľký pozor, máme ochranu zakaždým a beriem HAK
@rozculena áno, mávam
@just_that_girl pýtaj sa na infúzie. Mne pomohli Obvodný lekár nech dá výmenný lístok na neurologiu a tma pýtaj infúzie
@ivangeline dávame si veľký pozor, máme ochranu zakaždým a beriem HAK
@just_that_girl tam pýtaj..nie ....tma
@just_that_girl pýtaj sa na infúzie. Mne pomohli Obvodný lekár nech dá výmenný lístok na neurologiu a tma pýtaj infúzie
@isis234 ako to pomôže?
@isis234 ako to pomôže?
@just_that_girl celkovo na organizmus. Zvracanie, závrate, nevolnosť. Oni už vedia, čo skombinovať do infúzky

@just_that_girl neposlala na gastro?