Dlhodobý zápal močových ciest, alebo čo to vlastne môže byť??
Ahojte baby píšem to sem preto lebo už som bezradna, ešte cez leto sme boli na kúpalisku s bazénmy a niečo som tam asi chytila, keď som stým prvý kart išla k lekárke zobrala mi moč zevraj som tam mala neake baktérie tak mi dala antibiotiká, po dobrati mi bolo asi tak na týždenne lepšie ale nie na 100% ale po týždni sa mi to zase vrátilo tak som dostala ďalšie antibiotiká, a takto sa to opakoval asi 3 krát,potom ma poslala ku gynekológicke a tá mi dala ďalšie antibiotiká, zabrali tiež na krátko a tak som dostala aj neake vaginálne tabletky ale samozrejme ani to nepomohlo neprešlo to,robila mi rôzne testy a zevraj je všetko v poriadku tak mi nevie čo dať ale mňa to štípe stále a furt chodím cikat už som stoho zúfalá, vyskúšala som aj rôzne voľnopredajné vitamín, lieky, kvapky, čaje kupal som sa v kamilke, alchemilke, prasklicke umývam sa len s laktacydom na odporúčanie lekárky, a aj tak som stále tak isto ja už naozaj neviem čo s tým, čo to môžme byť už som stoho na nervy, prosím nemá stým niekto neake skúsenosti, a mohol by mi poradiť prosím?
Kolegyňa s chronickym zápalom močových ciest bojovala asi 2 roky...antibiotiká,chvíľu dobre a zase..nakoniec jej náhodou našli v tele streptokoka..od vtedy mala pokoj
Určite chod na urologiu. Mne najlepšie z voľnopredajných zaberá rowatinex.
Mala som posledný rok podobný problém, tiež mi pri akútnych stavoch pomáhal len rowatinex do 2-3 dní zabral a teraz preventívne beriem aj urixin a a odvtedy mam kľud .
Pekne chod na urologiu, mne pomohol,
@karlakk mam chronicky zapal mocovych ciest cca 10 rokov,asi 8 rokov som sa liecila svojpomocne max k obvodnej ked bolo najhorsie (horucka,krv a hnis v moci,o bolestiach ani nehovorim 🙂) ta to vzdy riesila iba ANTB,cize sa mi to stale vracalo.zmenila som obvodaka a pred cca 2 rokmi som to zacala riesit,urobil mi testy ci sa jedna o povod bakterialny alebo dedicny a nasledne dlhodoba liecba Urovaxom myslim sa to volalo a maximalne spokojna,uz sa mi to nevracia.
najlepšie mi na zápal močových ciest zabral biseptol, su to antibiotika, ale vždy ked som použila do dvoch dní pokoj, samozrejme treba dobrať aj zvyšok..... ked som mala aj iné antibiotiká tak nič, nezaberali, ale tieto áno, tak skús sa spýtať alebo zohnať konkrétne tieto
@veronikaa006 a nemá vedľajšie účinky ? lebo ja mám problem aj so žlčnikom
@pikuli z rowatinexu? nie nemám

@karlakk poslem ti do ss