icon

Dlhotrvajúci kašeľ

monculka93
25. máj 2017

ahojte žienky, už približne 3 týždne ma trapi suchý draždivý kašel. skúšala som čaje,ale nepomohlo,tak som siahla po sirupe - stoptusin, užívala som cca 4 dni, nejaké zlepšenie bolo,možno o 20% ale nič moc,a teraz opať sa mi to zhoršilo. chcem sa spýtať,či nevie niekto,čo je silnejšie od toho sirupu,niečo by som ešte skúsila a potom zašla k dr. vobec nie som nachladnutá,alebo som možno bola a ked to bolo v začiatočnom štadiu som to neriešila a sa mi to takto zhoršilo. v noci normalne spím,nebudem sa na to,rano je to ok, ale po hodine a už po cely den opať kolotoč, len kašlem a kašlem. prosím,ak vie niekto niečo učinnejšie tak mi napíšte. nepotrebujem poučky typu chod k doktorovi, chcem ešte niečo volnopredajne skusiť aby som nemusela brať v práci dovolenku, dakujem pekne 🙂

Strana
z2
monculka93
autor
2. jún 2017

ahojte,píšem tu zas. bola som u dokiho, dal mi tabl- codein, vraj na suchy drazdivy kašel, povedal,že od toho lepšie on už nevie vypisať,podla neho to nachladnutie nieje,lebo som bez nadchy,teploty..a dalšia vec vraj ked nezaberu lieky tak alergia na niečo čo teraz kvitne. mam v sebe zatial len 2 tabl., ale nejak rozdiel nebadam, stale sa dusim, aspon ze v noci dokazem spať. velice dufam,že tie lieky mi zaberu,lebo už sa idem z toho kašlu zblazniť..

maminecka2
4. jún 2017

@monculka93 A nejake testy dal robit? Caka sa na vysledky a dovtedy Ti dal Codein? Nesmie sa brat dlhsie, len par dni, je navykovy a ma sedativne ucinky- nesmies soferovat apod., verim ze Ta poucil.

monculka93
autor
5. jún 2017

@maminecka2 ziadne testy nerobil,skratka vravel ze toto zarucene pomoze. Brala som 3 dni ale uz som aj vysadila. Nepomaha. No ja som myslela ze mi hodi Atb lebo citim si priedusky a obcas aj co to vykaslem,takze som chcela nieco na vykaslanie.. ja uz neviem co si mam na to dat :( aj doktor je taky...

maminecka2
5. jún 2017

@monculka93 Na toto mam zial jedinu dobru radu- zmenit doktora... Co si mysli ze budes mesiac na Codeine, potom pojdes na alergologiu a tam co? Budu si tukat na celo preco nemas porobene vysetrenia... Nehovoriac o tom ze termin dostanes tak o pol roka... Naozaj, co najskor si najdi noveho doktora, aj do buducna toto nema cenu. Je mi luto ze si sa vlastne nikam nepohla. 😖

monculka93
autor
6. jún 2017

@maminecka2 zohnala som si Jox,uzivam ho a zda sa mi ze je to lepsie,uz nekaslem tolko , takze alergia to asi nebude. No o tej zmene doktora som tiez uz uvazovala 🙄

alef22
8. jún 2025

všetci skúste echinaceové kvapky...alebo rovno byliny...s kamarátom sme u nich v záhrade nasadili priesady a delili sme si mne a jeho rodine..od kašla a alergií to pomohlo jemu ale aj jeho dcérkam keď boli malé...tinktúra má hnusnú chuť, ale pomáha...a ako doplnok vitamín C a zinok

Strana
z2