Dobrý gynekológ v Bratislave
Pekný deň,
chcela by som Vás poprosiť o radu. Nedávno som sa presťahovala do BA a dávam si sem ak moje zdr. karty a neviem ktorý gynekolog je dobrý.
Najradsej by som bola keby je to v Karlovke, Dubravke alebo devínskej.
ďakujem za príspevky ;)
@opuska sprostá, ty nerieš z akého mailu píšem, ale odpovedaj! A sprosté otázky môžeš klásť v domove dôchodcov, či v škôlke. Neznášam pripečenych ľudí so sprostý mi ,nechápavymi otazkami. Ak sa nudíš rob duchaplnejsie vecí a uvidíš, nebudem ťa musieť v budúcnosti nazvať sprostou!
A ako tu čítam komentáre, namiesto toho že tu všetky vypisujete, mali by sme začať písať na
1. Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou
2. Ministerstvo zdravotníctva
3. Nadriadeným primarom a šéfom lekárov
To ako sa lekári správajú, už prekračuje hranice!!! Rozumiem aj tomu, že je veľa priblblých ľudí, ale nemôžu všetkých do jedného vreca hádzať!
Je to jednoduché, ak nechcete zverejniť vaše meno, stačí aj anonymne!!! Ale kým budete sa len na fórach sťažovať, nič sa nezmení!!!
Ja to robievam bez problémov, už som v tomto ako doma a párkrát sa mi už podarilo veci takto zlepšiť! Je to jednoduché, ani by ste neverili! Tak hor sa do tohto a posielajte hromadné sťažnosti tam kde treba!
Zdravím, s Lenkou hľadáme dobrého gynekológa hocikde v BA máte nejaké konkrétne tipy a skúsenosti? Pozeral som zatiaľ tie porovnávače navstevalekara.sk alebo https://www.topdoktor.sk a pod. , ale na gynekologov som tam toho veľa nenašiel.
Aktualny vstupny poplatok u Raslovej je 50eur
@janci27 ahoj , vedela by si mi povedať aj koľko je aktuálny teraz ? Mám dr v Nových Zámkoch a potrebujem bližšie , keďže som tehotná
@janci27 ahoj , vedela by si mi povedať aj koľko je aktuálny teraz ? Mám dr v Nových Zámkoch a potrebujem bližšie , keďže som tehotná
@mariamalikova291 Ahoj, vobec netusim, aky ma aktualny cennik. Ja uz u nej davno nie som, kedze som sa prestahovala mimo BA.
@mariamalikova291 Ahoj, vobec netusim, aky ma aktualny cennik. Ja uz u nej davno nie som, kedze som sa prestahovala mimo BA.
@janci27 aj tak ďakujem za odpoveď 🙂

@frantiseklotrinsky odkedy potrebuje chlap gynekologa??...ty skor potrebujes asi niekoho ineho...😀😂