Dokázali ste sa vyliečiť zo závratov?
Dobry den, dokazali ste sa same vyliečiť zo zavratov, tocenia hlavy a podobne? ja mam uz 3 roky problem s tocenim hlavy zavratmi tlakmi v hlave...ked ma to chytí celkovo mi nieje dobre...vsetky vyšetrenia mam v poriadku aj ct aj mri ekg holter...uz nevedia co mnou...ze vraj je to psychika...mam cvičiť jogu...prechádzky...kľud...po akom case by to mohlo zabrať? mne ked to po 2-3 dni nepomáha prestavam...neverím tomu nejak...aj magnezium som užívala 3 tyzdne a a nic..
@luciar260 Ahoj, ja ani neviem, este to obcas citim ked mam nedostatok spanku, stres alebo aj ked mi ofukne hlavu. Mne to liecili uz pred rokom a pol na neurologii infuziami a aj lieky som brala. Ja som to mala podrazdene zle spravenej korenovej vyplne zuba, ale ty mozes mat nieco ine.
@amelie2017 Prosim Vas s odstupom casu preslo Vam to ?
Skusila si orl vysetrenie na vertigo? Presne tieto iste stavy mam aj ja a tyzden do zadu potvrdene vertigo z krcnej chrbtice. Spustilo sa to este viac, hned ako som zacala z rehabkou.
@amelie2017 dobry den. Prosim Vas, ako ste na tom teraz? Zmenilo sa nieco? Mate uz pricinu, liecbu, cokolvek? Dakujem za odpoved
@kaktus87 ahoj. Prosím ťa ako ti na to prišli? Ja mám rovnaký problém. Skončila som s tým na neurológii na pohotovosti. CT hlavy ok, dali mi infuzku. Na druhý deň otrasné bolesti zo zuba kde mám koreňovú výplň a z neho bolesť strieľa do ďalších troch zubov. Mala som tam predtým mostík, ktorý sa uvoľnil a v zuboch pod ním bol podľa CT zápal až do kostí, jeden išiel von, na druhom mi urobil vypln,brala som atb. Po nich bolesť prestala, ale teraz sa po pol roku vratila s ňou závraty, bolesti hlavy, pálenie a zahmlievanie až tma v očiach. Na očnom som bola je o.k. Zrejme budem musieť ísť na reedodonciu. Ako to tebe s tou zlou koreňovú výplňou lúčili a kedy ti tie závraty prešli?
@misana84 ake lieky ste brala na vestib.syndrom. ? ja beriem stugeron, Dakujem
@amelie2017 zdravim. Zistili Vam pricinu zavratov? Dakujem
@amelie2017 dobry den, starsi prispevok, ale skusim. Pomohli vam v tej Barcelone?
@mapp ahoj, aj ano, aj nie..v podstate na nic neprisli, magneticka ako z ucebnice na zdraveho pacienta. Neurologicka mi vysvetlila, ze tym, ze som vzdy mala polohove vertigo - tocenie po kotuloch, zmene polohy,...som sa snazila tieto pohyby, polohy eliminovat, a tym som si sposobila, ze nejaky nerv mam az hypersensibilny, ze aj pri najmensom pohybe mam pocit, ze som na retazovke..dala mi cviky, ako ho vratit do normalu..prvych 4-5 cviceni som prevracala a potom som sa na to vykaslala..od obycajneho vertiga, nesposobeneho polohou som nala cca 3 roky pokoj, az do tohto piatku..ale tam som si uz tiez vsimla, ze je to signal mojho tela, ktory mi hovori, zastav sa, oddychuj, nestresuj.
Polohove mozem ovplyvnit tymi cvikmi, ktore nezvladam a to druhe tym, ze sa nebudem prepinat.. inu odpoved mi nedali..ale to polohove mi ozaj nici zivot..potrebujem ist k zubarovi, ale ja tam jednoducho nevydrzim, ale zas uspat ma, narkoza...bludny kruh toto..
@luciar260 Ahoj, ja ani neviem, este to obcas citim ked mam nedostatok spanku, stres alebo aj ked mi ofukne hlavu. Mne to liecili uz pred rokom a pol na neurologii infuziami a aj lieky som brala. Ja som to mala podrazdene zle spravenej korenovej vyplne zuba, ale ty mozes mat nieco ine.
@kaktus87 môžeš mi napísať o tom viac? Ako ti zistili že zo zlej výplne? Ja mám závrate , chodila som po zubároch 2 roky, mám aj nejaké endodoncie, dve robil Ukrajinec od buka, ale už je rok, teraz mi robila zubárka jeden, tak rozmýšľam z čoho tie závraty, ja ich mám aj v noci a mám tiež krčnú stuhnutú, chodím na masáže, tak neviem z čoho to je...
Skusila si orl vysetrenie na vertigo? Presne tieto iste stavy mam aj ja a tyzden do zadu potvrdene vertigo z krcnej chrbtice. Spustilo sa to este viac, hned ako som zacala z rehabkou.
@januelik
@januelik môžem sa spýtať ako ste liečili to Vertigo z krčnej? Ja mám závrate v noci na ktoré sa budím, bola som 3 x u fyzio, keď mi to rozmasiruje tak je ešte horšie, neviem ako si vôbec ľahnúť a bojím sa ísť spať, že sa zas strhnem... Už mám z toho uzkosti. Taká som ubolená čo mi to rozvrtala ... Koľko vám trvalo kým bolo lepšie, ja už 3 týždeň prežívam
@januelik
@januelik môžem sa spýtať ako ste liečili to Vertigo z krčnej? Ja mám závrate v noci na ktoré sa budím, bola som 3 x u fyzio, keď mi to rozmasiruje tak je ešte horšie, neviem ako si vôbec ľahnúť a bojím sa ísť spať, že sa zas strhnem... Už mám z toho uzkosti. Taká som ubolená čo mi to rozvrtala ... Koľko vám trvalo kým bolo lepšie, ja už 3 týždeň prežívam
@fantafany Ja som sa s tym trapila viac ako pol roka ak nie viac. Uz si so mnou nevedeli dat rady. Kadejake lieky, vysetrenia a ja neviem co… Tym ze mi nikto nevedel pomoct a ja som z toho bola unavena sa mi este spustili panicke ataky, nic prijemne. Jedneho dna som vsetky lieky dala bokom, hlavne tie na vertigo, vedlajsi ucinok, zavrate. Zacala som cvicit cviky na krcnu chrbticu ale aj 3x denne, postupne som pridavala cviky na chrbat a krizovu cast, masaze a to vsetko ma dalo behom mesiaca do poriadku. Teraz mam svaty pokoj. Cvicim dva krat do tyzdna ale len tie cviky co su na tieto problemove partie.
@fantafany Ja som sa s tym trapila viac ako pol roka ak nie viac. Uz si so mnou nevedeli dat rady. Kadejake lieky, vysetrenia a ja neviem co… Tym ze mi nikto nevedel pomoct a ja som z toho bola unavena sa mi este spustili panicke ataky, nic prijemne. Jedneho dna som vsetky lieky dala bokom, hlavne tie na vertigo, vedlajsi ucinok, zavrate. Zacala som cvicit cviky na krcnu chrbticu ale aj 3x denne, postupne som pridavala cviky na chrbat a krizovu cast, masaze a to vsetko ma dalo behom mesiaca do poriadku. Teraz mam svaty pokoj. Cvicim dva krat do tyzdna ale len tie cviky co su na tieto problemove partie.
@januelik si ma potešila, ja som na to Vertigo lieky ani nezačala brat, ja mám lieky na psychiku a bojím sa iných.... Kúpila dom si len magnézium , milgamu a gelorenn na kĺby čo mi pukaju... chodím na masáže a trošku sa natahujem, tiež som len na neurole lebo som z toho tiež dostávala Panické ataky, zdá sa mi si že už je to čosi lepšie, v noci nemám také závrate, tak sa už aj paniky zmenšujú, vďaka za povzbudenie, prajem veľa zdravia ❤️

@aiti a ano, otacam sa