Dolichosigma - liečba predĺženého hrubého čreva
Dobry, Mal niekto takuto dg a dostal sa z toho, a ako? Rozpisem... Prve vysetrenia ktore som mala v roku 2019 vsetky vysetrenia,, ,,gynekologia cytologia bola pozit prvykrat streptokok, preliecene o rok , stafylikok, tiez ATB preliecene . ,mocovy trakt negat, hrube crevo kolonoskopia negat, MR konecnika negat..ortoped negat neurolog negat. mala som v tedy sice platnicku ale ta sa mi hned asi za 3 tyzdne zahojila No.ale, Ct hrubeho creva .vysetrenie s kontrasnou latkou podotykam,,,. bolo to v roku 2019 .zaver dg...VINUTEJSI PRIEBEH DOLICHOSIGMY...na otazku od mudr co je to za dg .som dostala odpoved ...to ma hocikto. Ale . tam ,kde ma to boli neznesitelne sa doteraz dg nenasla,,,prirodna liecba,kedze bolesti ukrutne, nepomahaju ani bylinkove caje,, Bolesti az zachvaty v podbrusku mam po najedeni ,asi za 2 az 3 hod. Samotny priebeh vyprazdnenia ma neboli. ale az asi tak za 1 ,az 2hod ma rozboli to podbrusko vlavo zaludok ma neboli Pocas prveho roku teda rok 2019 som schudla 15 kg.No ide o to ze uz 5 ty rok ukrutne trpim silnymi akoby vredovymi bolestiami, 24/ 7,akoby tie vredy stale tleli vlavo, v casti sigmy teda ludovo povedane v zakrute dolneho creva t. j,od,sigmy.az po konecnik, Konecnik ma vobec neboli, len mierne ,stipe..Bolesti podbruska mam neznesitelne,, kedze uz mi prestali zaberat lieky od bolesti. tak uz som zufala,,a preto aj pisem,, ,Toto vsetko mi trva uz vyse 5 rokov, Moj obvodak,uz nevie ako dalej, lebo som na vlastnu ziadost lezala aj na psychiatrii podotykam na vlastnu ziadost, ani tam nic nezistii,, naozaj poriadne vsetrili,,,Vymenili len lieky od bolesti, na spanie ktore som musela vysadit, lebo,mi poskodili zrak , nasadili probiotika, a po tyzdni domov .pricina bolesti neznama,, ,Tieto prve vystrenia,organov, ktore som vymenovala na samom zaciatku mi robil prvy gastrolog,, Po 2,5 roku som zmenila druheho gastrologa v inom meste urobil len kolonoskopiu ,suhlasila bez narkozy ale vysetril len lavu stranu uplne v pohode asi tak do 30 cm sa dostal a po tych 30 cm ,ktore boli bezbolestne, ako isiel hore, teda hovorime o lavom creve som tak zarevala ,,ze skoncil vysetrenie.. . ziadny polyp,nador ,divertikul ,teda ,a dal odporucenie na neurologiu. ,kedze psychiatria negat,,liecba neuspesna,,..Podotykam ze oba Mudr, gastro boli vynikajuci co sa tyka odbornosti aj pristupu,ale ,nemam vysetrene este tenke crevo, No ale od prveho gastrol.som odisla a druheho gastro vysetrenie tenkeho creva ani nenapadlo, spomenut lebo mna to az teraz napadlo..Kedze ma druhy uzavrel,,nie je to drze,aby som k nemu vratila a poziadala,, ze este tenke crevo? Co by ste vy robili na miesto mna?,Alebo
isla k nejakemu tretiemu gastrol. dakujem za precitanie,