Domáca liečba na boľavé mandle
Poradte domacu liecbu na bolave mandle
(tazko sa prehltáva bez teploty)
@vitez kloktat repik, salvia je v tomto pripade slaba
@vitez ahoj ja som 5-ty deň po odstránení mandlí a je to dosť bolestivé ale ak si dám flector 1 sacok dokážem fungovať cez deň aj normálne jest a piť 🙂 užívam ho len 1x denne kvôli tomu že podporuje krvácanie. Som zdravotná sestra a keďže mám prístup k injekcnej liečbe tak som si vzala z prace Almiral je to naozaj zázračný liek, večer si ho pichnem do svalu a celu noc spím ako bábätko ☺️ Takze ak máš niekoho v rodine zdravotníka určite odporúčam tento liek ☺️
@vitez kloktat slanou vodou viackrat za den.. a potom lekar ;)
@vitez mavam casto bolave mandle a zabera "studeny obklad", tak sme to volali doma. je to preissnitzov obklad. ja si ho davam na celu noc.
na prezitie si davam jox a dorithricin, ale to je na zapalene hrdlo slabe. obycajne koncim na atb
Cibuľový zábal. Zohriať bravčovú masť a pridať k nej jednu nakrájanú cibuľu. Čo najteplejšie ako sa bude dať zvládnuť si to priložiť na krk, prekryť sáčkom a zafixovať šatkou aspoň na 2hod., najlepšie však na noc. Veľa teplých tekutín.

@vitez jox, dorithricin, kloktať šalviu alebo florsalmin a v pondelok smer lekár…