icon

Domáca liečba úzkostných stavov

salamistka
1. júl 2025

Ahojte, máte typy na domácu liečbu, čo zabralo na ľahké úzkosti ? pravdepodobne sa objednám na terapiu, ale dovtedy...ono je to tak, že celý život som nervák, manžel to vie a pozná ma, moje prehnané reakcie sú dosť časté, nezvládam dobre ani jeho kritiku a ani kritiku iných, beriem to ako osobný útok na mňa, možno som aj vzťahovačná, neviem...som už viac - menej v prechode a pridali sa mi k tomu také mierne úzkosti, ktoré zvládam väčšinou v sebe, dcéra už nebýva doma, je dospelá, ja som viacej doma sama, manžel do večera v práci samozrejme a ja som síce tiež dlho v práci, ale potom akoby mám viac času riešiť v sebe veci, a keď napr. príde domov neskôr, tak som nervózna, reagujem precitlivelo na každú jeho aj nevinnú poznámku, som podráždená, dosť všetko prežívam a nechcem ho týmto mojim správaním raniť, takže potrebujem niekde začať...nevravím, aj on má niekedy stavy, že mi všetko vyčíta, všetko mu vadí a hundre, ale väčšinou som ja tá, ktorá prilieva olej do ohňa za maličkosti, robím z komára somára...v ostatných oblastiach môjho života je to v pohode, vlastne nemám žiadne vážnejšie starosti, takže nechápem prečo som takáto...mám dosť oddychu, spánku, cvičím, dobre sa stravujem...máte nejaké rady ? ďakujem veľmi pekne.

natalll
1. júl 2025

Yoga, fitko dosť pomáha

viestta
1. júl 2025

Najdi si konicek, kde zamestnas ruky aj hlavu a nebudes vyckavat kedy chlap pride z roboty a nebudes mat cas pitvat nepodstatnosti

deti95060810
1. júl 2025

šport, pohyb, beh..