icon

Doplatok za operáciu kŕčovej žily

29. apr 2025

Dobrý deň. Už nejakého pol roka som obj na operáciu kŕcovej žily.Termín mam 20. 5.dnes mi ale sestrička volala ze od 1.5 sa mení doplatok pacienta zo 100€ na 350 €.Je to taky skok ze to nejdem rozdychat. Volala som na poisťovňu tam my povedali ze ceny si určuje lekár alebo VÚC ze oni s tým nič nemajú. Ide o to ze mi to dali vedieť deň pred začiatkom nového cenníka ze som nemala možnosť ani s lekárom nájsť napr nejaký skorší termín. Nič. Som taká nešťastná z toho operovať ma mali 2krat ale miesto 200€ dat 700? Nedá sa na niekoho s tým obrátiť? Sťažovať? Tu operáciu potrebujem tak dlho čakám teším sa ze sa zbavím tej boľavé žily ale toľko peňazí nebudem mat. Operáciu musím zrušiť a fakt neviem ako ďalej budem fungovať. Keby to aspoň skôr oznámili 😢

kacena4
29. apr 2025

a to sa operujes v sukromnej klinike? v statnej nemocnici by to malo byt cele na poistovnu. nikdy sme neplatili za operáciu v nemocnici

stellarstar
29. apr 2025

A za čo sa chceš sťažovať ? Ved keď si klinika určuje sama poplatky?

huxy
29. apr 2025
@kacena4

a to sa operujes v sukromnej klinike? v statnej nemocnici by to malo byt cele na poistovnu. nikdy sme neplatili za operáciu v nemocnici

@kacena4 napr.aj v BB sa dopláca za niektoré operácie 🤷🏼‍♀️

anketkarka
30. apr 2025

Nemôžeš v banke požiadať o prečerpanie účtu a proste si to zaplatí? Rodina Ti nikto nepožičia?

pieksamaki
30. apr 2025
@kacena4

@kacena4 my platíme tiež, proste po operacii dietata som išla zaplatit....dokonca som si všimla navýšenie ceny od januára a teraz od apríla znova.....

miso555
30. apr 2025
@kacena4

@kacena4 V Slovenskom zdravotnictve bezne funguje schema kedy ta doktor vysetri v ambulancii statnej nemocnice ale operuje ta v sukromnej klinike kde za to platis ty plus poistovna . Doktorovi idu dva pracovne uvazky, sukromna klinika maximalizuje zisky a nemocnici ostavaju naklady.

sara07
30. apr 2025
@kacena4

@kacena4 nie pokial je tam laser taknie , cáluješ

autor
30. apr 2025

Toto je v štátnej nemocnici kam chodí dr z iného mesta len je to šok zo 200 na 700. Sumu si zdvihla nemocnica ze im poisťovňa malo prepláca. A to sa jedna o Dôveru ešte aj pri všeobecnej sa dopláca menaj.

kacena4
30. apr 2025

ak mas doveru môžeš poziadat vopred o preplatenie nakladov niekedy chvália