icon

Doplnky výživy na úľavu kolien a šliach

20. júl 2025

Ahojte, už dlhé roky mám problémy s kolenami… bola som na rôznych vyšetreniach a bohužiaľ, v jednej mám malú cystu, čo ale neriešili a celkovo mám s oboma kolenami problém, pretože mám skrátene šľachy a hlavne nejaké zlé narastané kosti, ktoré mi tlačia do jabĺčok a to mi vytvára dosť veľké bolesti, hlavne mám problém schody, do kopca a to fakt stačí mini kopec a už cítim, ako keby som nohy ani nemala, ako keby mám padnúť… bohužiaľ mi s tým nijak nevedia pomôcť, jedine operačné a to nechcem, ale to nie je podstatné… mám aj stojivú robotu a dosť to už cítim, aj také unavené nohy… no idem si k vám po radu, či by ste mi nevedeli niečo odporučiť, nejaké doplnky, ktoré by mi mohli pomôcť ? Či už nejaké colagen a podobne, ale konkrétny typ. Ďakujem moc 😉

denkabemommy
20. júl 2025

@anonym_autor ako človek s reumatoidnym ochorením ti môžem povedať, že trošku lepšie sa možno budeš cítiť, keď budeš užívať Alavis triple bland ale zázraky nečakaj, iné prípravky (a to som ich vyskúšala naozaj veľa) sú len vyhodené peniaze za výborný marketing 🙂

autor
20. júl 2025
@denkabemommy

@anonym_autor ako človek s reumatoidnym ochorením ti môžem povedať, že trošku lepšie sa možno budeš cítiť, keď budeš užívať Alavis triple bland ale zázraky nečakaj, iné prípravky (a to som ich vyskúšala naozaj veľa) sú len vyhodené peniaze za výborný marketing 🙂

@denkabemommy také niečo som aj pozerala, vieš mi poslať konkrétnu foto, ktorý používaš ? 😉

roxy2
20. júl 2025

pripnem sa

denkabemommy
20. júl 2025
@anonym_autor

@denkabemommy také niečo som aj pozerala, vieš mi poslať konkrétnu foto, ktorý používaš ? 😉

@anonym_autor

autor
20. júl 2025
@denkabemommy

@anonym_autor

@denkabemommy ďakujem veľmi pekne, tak asi vyskúšam toto, lebo našla som naozaj všeličo, a sa neviem rozhodnúť, čo premňa by bolo vhodné, lebo už to býva strašná bolesť a častejšie a častejšie. Ako si to dávkuješ ?

denkabemommy
20. júl 2025
@anonym_autor

@denkabemommy ďakujem veľmi pekne, tak asi vyskúšam toto, lebo našla som naozaj všeličo, a sa neviem rozhodnúť, čo premňa by bolo vhodné, lebo už to býva strašná bolesť a častejšie a častejšie. Ako si to dávkuješ ?

@anonym_autor jednu odmerku denne (odmerka je v balení) ale prvý mesiac som si dávala 1 odmerku 2x denne

martulka48
20. júl 2025

Dobrý večer. Mne tiež diagnostikovali Bakerovu cystu. Ortoped mi z kolena vytiahol trošku z tej cysty a predpísal mi ortopedické vložky presne na moje nohy. Lieky, ktoré som dostala som nebrala, lebo mi bolo z nich zle. Smažila som zaradiť do stavy protizápalové potraviny. Na youtube som vy našla videa na cvičenie a tak som to pomaly rozchodila. Najviac mi ale asi pomohli tie ortopedické vložky. Skúste si dať urobiť odborne cez ortopéda a kým Vám ich urobia kúpte si nejaké. Skúste ten youtube tam je veľa vídei, ktoré riešia problémy nôh, kolien... Držím palce