icon

Dosť sa mi potia nohy

15. feb 2023

Ahojte. Mám pre mna chúlostivý problém ☹️ Dosť sa mi potia nohy. Hygiena je na 100%, teda radu, aby som sa pravidelne začala sprchovať, si prosim nechajte pre niekoho iného 😂🙈 Je mi horúco na nohy, či som doma alebo v práci. Ráno si dávam na nohy puder (tuším od znacky alpa). Nie žeby mi tie nohy smrdeli 🙈 ale vnimam že sa potia 🤔 obuv striedam pravidelne a ani nič staré, prepotené neobuvam.
Ďakujem za každú radu 🙏🏼

elenka.k
15. feb 2023

Vieš, čo svokre , ale jej aj smrdeli nohy respektíve ponožky a topánky, hoci si obula nové a hneď po jednom použití, aj sa jej potili. / doma nikdy nenosila ponožky/. Samozrejme bola z toho zúfala ... chodila na kožné používala rôzne mastičky, krémy, alpou, spreje, vodné kúpele, nebol deň čo by nešla spať osprchovaná. Ako začala corona, sedelo sa doma, ako raz sedela a rozprávala sa v kuchyni ... začala si ruky natierať dezinfikaciou - sila zvyku, z ničoho si začala natierať nohy 🙈 a ver, či nie odvtedy má pokoj 😀
Možno, to nie je tvoj prípad, možno ti to pomôže, možno nie. Veď za vyskúšanie nič nedáš.

sabina20
15. feb 2023

Dobrý deň, ak máte záujem o bylinné produkty viem vám poradiť 🙂

lubkovaandrejka
15. feb 2023

Inak s tou dezinfekciou je to pravda :D ona dost vysusuje pokozku,mne sa tiez riadne potia nohy,ale toto jedine ako-tak zabralo.

autor
15. feb 2023

@elenka.k dakujem, skúsim určite 🙈 len aby mi ich zase nepresušilo moc 😂

veselo_neveselo
15. feb 2023

Mozes si strength antiperspirant aj na nohy 🙂
Ale pokial ti nesmrdia, tak potenie je vec normalna. Bavlnene ponozky a lahku obuv co vetra.

zuzanna33
15. feb 2023

Je to aj kvalitnou obuvou a vystielkou v nej taktiež ponožky a mne sa osvedčil púder do topánok

autor
16. feb 2023

@zuzanna33 u mna je jedno o aku obuv ide. Kožené, látkové, gumenné a stále sa mi deje to iste ☹️aký puder? Ja mám len taký na nohy

0silvia0
16. feb 2023

Aj mne sa nohy stale potia. Nemozem chodit vobec bosa. Mne sa potia aj ruky. Ale nie vzdy. V zime najmenej. Pouzivam puder z mudrej huby.

autor
16. feb 2023

@0silvia0 dakujem

0silvia0
16. feb 2023

Este sa v podobnych temach odporuca tato pena, ale neskusala som

autor
16. feb 2023

@0silvia0 dakujem 🙂

0silvia0
16. feb 2023

A tebe sa potia len nohy ci aj ruky?

autor
16. feb 2023

@0silvia0 občas aj ruky, ale napríklad ooovela menej než v puberte…

kornelies
17. feb 2023

Driclor popr botox.