Dostal sa mi do úst lak na vlasy
Ahojte dostal sami lak na vlasy do úst stane sami dačo ?? Ďakujem
Koľko máš rokov, že sa toto pýtaš? 😂
ak sa ti nedostal do ust cely lak (myslim tu plechovku) a neprehltla si ho, nemas sa coho bat 😂
si tehotná? lebo ak nie, tak vydezinfikuj slivovicou 😀 a ak áno, tak aspoň pi veľa tekutín, nech sa to preriedi... ale to by si musela vypiť a nie iba postriekať, tak sa neboj 😉
Pri tych tvojich otazkach rozmýšľam, ci to myslis vazne, alebo si robis srandu 🤔
Kolkokrat nastriekam lak do huby priatelovi ked za mnou stoji a ja si robim vlasy. Zatial zije 😂😂😂😂
@bejby4 no ja som si kukla tvoje temy a ak to myslis naozaj vazne, tak nehnevaj sa, ale nie si v poriadku. Nechcem si z teba robit srandu (aj ked sa musim priznat, ze je to tazke, lebo tie temy si to vyslovene pytaju), ale ak realne riesis "urazy" ako streknutie laku do ust, buchnutie hlavy o postel pocas spanku a vypitie pokazeneho caju, tak by si mala navstivit psychologa, lebo zachvilu sa zacnes bat, ci si si nemohla sposobit otras mozgu pri poskoceni.
Ja som zaregistrovala na YouTube pozerala najhoršie závislosti alebo dáke voľačo a jedna žena normálne si liala do úst celú flasticku laku na nechty každý deň aspoň zo 10 fľašiek ze ju to ukludnuje a chuti jej to najradšej mala tuším tie trblietavé táto závislosť jej teba hrozne dlho ale okrem stratenia rozumu sa jej zatiaľ nestalo nič. Takže usudzujem že keď si si trošku lokla pohoda napi sa vody zajtra si ani nespomenies 😂
@bejby4 no co? Prezila si to?
@lindusss2016 hej prežila
@bejby4 vidíš, takže sa ti nič nestalo, keď stále žiješ :D :D
Neuveriteľné, aká debilita vládne svetom 😀
Ľudia mala som lepkavé ruky od laku na vlasy a jedla som stým stane sa mi dačo ďakujem
@taskataska ??

😂😂😂😂😂👍 Jasne