Dostala som svrab
Zeny dostala som svrab. Je to hrozne rozplakala som sa u lekara. Utesoval ma ze liecba trva 2 dni. Mastim sa s mastani od lekara. Mate osobnu skusenost? Pocula som opak ze to trva dlho kym sa toho zbavis. Pripadnr nejake tipy ako sa skor vyliecit? Hrozne ma to trapy, clovek dba na hygienu a zrazu toto.
Vyhodila by som vserky uteráky, plachty. Ak si teda môžeš dovoliť kúpiť nove. Ak nie, vyprať na 90 stupňoch. Detto všetko oblečenie, ak sa dá vyprať na čo najvyššom stupni.
Inak liečba je veľmi účinná.
Par dni potierat telo mastickou Infectoscab.
Kľud, tiež sme mali. Deti doniesli zo školy zrejme. Treba len vsetku bielizeň a uteráky riadne vyprať, všetko vyriadiť. To svrbenie je nepríjemné, ale prejde to.
My sme to tiez mali ked som bola mala. Cca tyzden som nebola v skole, natierali sme sa 3x denne mastou od koznej. A komplet cely byt vygruntovat. Vyvarit,ozehlit , aspon bolo o pracu postarane kedze som bola stale doma 😀
Najlepšia je Sírova masť ( aplikovať na kožu) , zvýšená hygiena ( posteľné prádlo, uteráky atď... )
Ahoj, moja dcérka keď mala 4 rocky chytila v Škôlke ..liečba nebola fakt náročná...ale tak ako dievčatá píšu všetko buď vyprať nna 90 a ozehlit alebo vyhodiť....