Dostali ste sa s panických atakov?
Ahojte prosim vás je tu niekto kto sa dostal von z panickych atakov že vám to stopli prosim vás ako sa stoho dostať nechcem brat už lieky nič podobne chcem byt už zase taká aká som bola bez strachu ísť niekam niečo robiť zase pracovať😭😭
Ak nie lieky, tak psychoterapia vie mnohym velmi pomoct. Ono niekedy uz to ma clovek dozivotne (napriklad ja), ale ta terapia vie pomoct o dost kvalitnejsie zit.
@anonym_68ff04 nemám problem s ľuďmi mám okolo seba dobrých ľudí nemám s nikým problem
@adelka112 hladat pricinu co spustaju panicke ataky.
..ako som vela citala.dostala.som sa ku knihe panicke.ataky tam je pekne popisane ako funguju...a fakt pomohlo chapanie aj ked som docitala len do polky plus psychologička pomohla.mi nastaviť hlavu
Všetko bez AD jedine depress som si davala párkrát za mesiac ked.som sa necítila ok
Ahoj, ja som mala panicke ataky po traume (zdravotnej). Brala som antidepresiva, vysadila som, musela som brat este raz.. po druhom vysadeni som teraz nejak uz rok, sama viem kedy mam panicky atak, mam take horsie obdobie par dni a potom to prejde.. bez psychologicky dva roky a tych antidepresiv na prvotne zvladanie by som to dnes urcite nezvladla ako zvladam, to bol zaklad pre mna.
@adelka112 hladat pricinu co spustaju panicke ataky.
..ako som vela citala.dostala.som sa ku knihe panicke.ataky tam je pekne popisane ako funguju...a fakt pomohlo chapanie aj ked som docitala len do polky plus psychologička pomohla.mi nastaviť hlavu
Všetko bez AD jedine depress som si davala párkrát za mesiac ked.som sa necítila ok
@zuzkaa1991 no ja som brala AD ale už som bez nič dlhšie ako pól roka a všetko bolo ok ale sťahujeme sa zo zahraničia na Slovensko ataky prišli nečakane akože mala dom ich sem tam ale dala som to ale teraz zase začalo ťahanie jazyka krcovita bolesť do ľavej ruky aj do nohy a ten strach príde ešte horšie lebo si myslím že mám nedaj bože infarkt alebo podobne a takto sa to ešte zhoršuje
Nechcem brat lieky lebo viem že som zvládala žiť aj bez nich
Ahoj, ja som mala panicke ataky po traume (zdravotnej). Brala som antidepresiva, vysadila som, musela som brat este raz.. po druhom vysadeni som teraz nejak uz rok, sama viem kedy mam panicky atak, mam take horsie obdobie par dni a potom to prejde.. bez psychologicky dva roky a tych antidepresiv na prvotne zvladanie by som to dnes urcite nezvladla ako zvladam, to bol zaklad pre mna.
@andrea2323 Koľko ľudí nás je čo stym bojujeme nechápem prečo je takáto doba viem že to bolo aj predtým sle určite nie ako teraz je mi ľúto každého kto stym bojuje keby sa dalo stoho vyvliecť 😢nedna pani mi raz napísala pred dosť mesiacmi do zadu že to zvládla úplne všetko odišlo len neviem to nájsť ak nájdem určite to tu pripnem
Mám kamarátku ktorá ti mala tiež ale zvládla to úplne bez liekov všade chodí úplne sama všetko zvláda❤️ verím že sa to da len je to veľmi ťažké nevladzem už stoho
bez ad to málokto zvládne. aspoň pár mesiac brať lieky a potom už len malinké dávky .
panické ataky mávali ľudia aj pred x rokmi, len sa o tom vôbec nehovorilo.
@andrea2323 Koľko ľudí nás je čo stym bojujeme nechápem prečo je takáto doba viem že to bolo aj predtým sle určite nie ako teraz je mi ľúto každého kto stym bojuje keby sa dalo stoho vyvliecť 😢nedna pani mi raz napísala pred dosť mesiacmi do zadu že to zvládla úplne všetko odišlo len neviem to nájsť ak nájdem určite to tu pripnem
Mám kamarátku ktorá ti mala tiež ale zvládla to úplne bez liekov všade chodí úplne sama všetko zvláda❤️ verím že sa to da len je to veľmi ťažké nevladzem už stoho
@adelka112 Tie lieky by si mala znovu nasadiť, aby si tie ataky nemala. Medzitým však musíš popracovať na sebe. Skúmať kedy, v akých situáciách tie ataky prichádzajú. Čo im predchádza. Lebo príčina je stále. To si len my myslíme, že prídu z ničoho nič. Treba to pochopiť buď za pomoci psychológa alebo samoštúdiom.
@adelka112 ja som sa z toho dostala. Pred cca 10 rokmi som trpela úzkosťami a panickymi atakmi. Chodila som asi 1,5 roka k psychologovi a zo zaciatku som brala aj AD. Psychologicka so mnou pracovala a postupne som AD vysadila. Naucila ma nejake techniky na zvládanie stresu. Odvtedy som panicke ataky nemala, sem tam na mna doľahne uzkost, ale viem co robit a nenecham to v sebe rozvinút. Bez psychologa by som to sama urcite nezvládla. Stalo to sice dost penazi, ale pre mna najlepsie investované peniaze.
@adelka112 ja som sa z toho dostala. Pred cca 10 rokmi som trpela úzkosťami a panickymi atakmi. Chodila som asi 1,5 roka k psychologovi a zo zaciatku som brala aj AD. Psychologicka so mnou pracovala a postupne som AD vysadila. Naucila ma nejake techniky na zvládanie stresu. Odvtedy som panicke ataky nemala, sem tam na mna doľahne uzkost, ale viem co robit a nenecham to v sebe rozvinút. Bez psychologa by som to sama urcite nezvládla. Stalo to sice dost penazi, ale pre mna najlepsie investované peniaze.
@mistymay33 ja mozem len suhlasit.. bez psychologa by som len pokracovala v zabehnutych slapajach a po vysadeni liekov by sa nic nezmenilo.
@adelka112 drzim palce. Je dolezite vediet kde ma clovek hranice a radsej, ak to nefunguje bez liekov, tak ich brat a mat plnohodnotny zivot. Branie liekov nie je slabost, ale ta najvacsia odvaha. A popritom pracovat na sebe ☺️
ja som dlho dlho skusala bez liekov bohuzial nic nepomohlo, zacala som brat ad cca pred 2 mesiacmi, zatial niesom 100% ako pred tym ale je to urcite o dost lepsie, atak som uz dlho nemala 🙂
@adelka112 drzim palce. Je dolezite vediet kde ma clovek hranice a radsej, ak to nefunguje bez liekov, tak ich brat a mat plnohodnotny zivot. Branie liekov nie je slabost, ale ta najvacsia odvaha. A popritom pracovat na sebe ☺️
@andrea2323 ďakujem veľmi pekne❤️

@adelka112 úprimne? Pomohlo mi zo života vymazať niekoľkých ľudí -áno, vrátane najbližších príbuzných a trošku sa naučiť pracovať s hlavou v stresových situáciách.