icon

Dostali ste už peniaze od štátu za očkovanie?

hejyou
12. júl 2021

Ahojte, presvedcili ste uz niekoho nech sa ide zaockovat,a dostali ste od statu aj peniaze zato? Citala som,ze to bude aj financne odmenene ak presvedcime na ockovanie danu osobu. Len neviem kde co zaregistrovat treba,kamosku som presvedcila ;) dakujeem

zuzka_99
13. júl 2021

@viktorka48 Adminov asi platí Soros a Bill Gates 😂 Neskutočné toto celé fungovanie.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
zuzka_99
13. júl 2021

@viktorka48 ​Škoda, že tu neexistuje nejaký chat alebo niečo. Celkom fajne by si naše skupiny pokecali​ 😀

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
13. júl 2021

@hejyou ty si riadna krava, presne to očkovanie zastavili, pretože kopec deti malo následky vo forme rakoviny lymfatických uzlín atď... Vidím, že si sčítania. Jeden lepší príklad ako druhý, ved chod a predaj lavínu, máš ešte druhu, ale svoju, nie kamarátku u.

zuzka_99
13. júl 2021

@viktorka48 Smiech cez slzy veru.
Ale hold, hlupák hlupákom zostane.

mey8
13. júl 2021

Baby ja vás podaktore žeriem😂😂😂👍🏻 akože, mnevsa občas v týchto diskusiách zdá, že bojujem proti primitívnemu davu sama... Som vyčerpaná, unavená a frustrovaná... Je super vedieť že nie som sama🤗🤗♥️ nejdeme vytvoriť sukromnu antivakcinacnu skupinu s názvom ako napr. : zdravý rozum prevláda, my sa nedáme alebo take niečo?? A ak niečo také už jestvuje tak ma tam prosím pridajte🙏🙏😂😂😂 veď nebudze zlé😂😂😘♥️
@viktorka48
@zuzka_99
.... Atď. Z dalsích strán sa mi nedáte pridať kočky... Ale máte odo mňa 1000 👍🏻👍🏻👍🏻 keby sa dalo😂👍🏻♥️

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
zuzka_99
13. júl 2021

@mey8 Rada sa do takejto skupiny pridám 😀 Som rada, že nás je tu takých viac 🙂
Posielam milión objatí 😀

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
zuzka_99
13. júl 2021

@viktorka48 Prišli autobusy z Chorvátska? 😀

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
zuzka_99
13. júl 2021

@viktorka48 ​Nemali poriadne vypísané doklady na e-hranici, popierači jedni 😠😆😄​

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ella_price
13. júl 2021

Už čakám, kedy začnú premazávať komentáre aj tu 😃😃

ivanka12311
13. júl 2021

@zuzka_99 ja to ani nechápem človek sa rozhodne zaočkovať aby sa chránil a chránil predovšetkým svojich blízkych...u nás v rodine sme všetci a tu sme ani sme nerozmýšľali nad peniazmi za očkovanie buď sa človek chce alebo nechce 🤷🤗

zuzka_99
13. júl 2021

@ivanka12311 Ľudská chamtivosť nepozná žial hranice. To je tak, keď niekto by dokázal za pár centov aj rodinu zapredať 💁‍♀️💁‍♀️

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
ella_price
13. júl 2021

@viktorka48 To človek veru nevie či má čakať zmazanú celú diskusiu alebo len komentáre 😃😃 tipujem, že zase to dajú na komentáre 😃😃

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
oneinamillion
13. júl 2021

@miriam11 keby ste sa chceli baviť slušne, mali ste nejaké otázky k veci, nech sa paci, rada vam ich zodpoviem.
Ak si chcete len ponadávat, odporucam sa spojiť s niektorou odborníčkou v tejto diskusii, je ich tu nepreberné množstvo.. ja na to nemám čas. Mám rodinu, malé deti a nie nenarocnu prácu.

mmoni89
13. júl 2021

@hejyou to ako vážne porovnavas s darcovstvom krvi? 😭

rora
13. júl 2021

kam sa hrabe OVB :D

hejyou
autor
13. júl 2021

@mmoni89 ale sak obycajna tema,a tolko k nej maju vsetci co povedat... ved ked nechcem nejdem sa ockovat....darovat chodi moj muz,len preto,ze ma paragraf zato a ma free den na svoje konicky....tak asi kazdy v niecom hlada tie vyhody...co ti ja vim,neslo mi o par eur,ale potesia,ked dany clovek chce sa ist zaockovat....zachvilku budu nuteni vsetci,ako inak sa zbavime korony...

hejyou
autor
13. júl 2021

@tncka ale sak nic som nespravila,citaj poriadne,pytala som sa,ci uz niekto s tym ma skusenosti....;)

hejyou
autor
13. júl 2021

@maciatkolulu jeezis,ty ladvina,oblicka,sak predaj,daruj co chces...nikto nieje nuteni pod natlakom sa zaockovat...neboj sa o to.

mmoni89
13. júl 2021

@oneinamillion môj lekár mi ako mladej žene vakcínu neodporúča, prečo sa ma potom iný snaží presvedčiť o opaku?

mmoni89
13. júl 2021

@hejyou tak to je smutné že tvoj muž chodí lebo ma free Day, môj chodí každý mesiac a potom ide normálne do prace, chodí tam z iného dôvodu. Toto je ten rozdiel. Peniaze potešia. Jasné. Také typické slovenské. Mňa by nepotesili. A to som už 7rokov doma a mame len mužov plat.