icon

Dostali ste už peniaze od štátu za očkovanie?

hejyou
12. júl 2021

Ahojte, presvedcili ste uz niekoho nech sa ide zaockovat,a dostali ste od statu aj peniaze zato? Citala som,ze to bude aj financne odmenene ak presvedcime na ockovanie danu osobu. Len neviem kde co zaregistrovat treba,kamosku som presvedcila ;) dakujeem

Strana
z13
hejyou
autor
14. júl 2021

@mmoni89 v pohode to robi kazda druha ;)

hejyou
autor
14. júl 2021

@ella_price jakee?uz som aj nato zabudla,beham okolo deti to vies,na materskej roboty vyse hlavy...ziadne nemam,ved to nieje este spustene,to som sa pytala len informacne,a pozri ake zeny hlupe naruzive sa ozyvali,ale poradit ti to nevie 😀

kate211
Autor odpoveď zmazal
hejyou
autor
14. júl 2021

@kate211 ved nic som nedostala,ty pripad 😀 ci si sa docitala,ze nieco mam? Jaaj boh vy ludia domyslavi

kate211
Autor odpoveď zmazal
ella_price
14. júl 2021

@hejyou 🙈
Irónia - je posun významu, pri ktorom kladný výraz či súd má pejoratívny zmysel. Je to výrazový prostriedok, v ktorom sa realizuje komické.

kate211
Autor odpoveď zmazal
hejyou
autor
14. júl 2021

@ella_price vidis to nikdy som nevedela aky je rozdiel medzi ironiou a sarkazmom...vysvetli teda

hejyou
autor
14. júl 2021

@kate211 citaj poriadne,druhy prispevok mi poslala nejaka fajn baba,bez blbych reci okolo,a tam je link na odmeny a tam sa docitas co potrebujes...;)

hejyou
autor
14. júl 2021

@kate211 jeezis tak povies,ze hajzli,povedz im to do oci.... ;)

kate211
Autor odpoveď zmazal
hejyou
autor
14. júl 2021

@kate211 ked to nieje spustene, riesit to nebudem,kamoska je zaockovana ,a ja uz tiez a tiez sa ma nik nepytal...a tu som ;) moze to casom niekto vyuzit nejaka rodinka chudobna a budu presvedceni,ze ockovat sa chcu dat,a vlastne,zachvilku sa budu musiet vsetci povinne zaockovat,ako sa inak zbavime tej pliagy...

kate211
Autor odpoveď zmazal
hejyou
autor
14. júl 2021

@kate211 ved tam daj niekoho z rodiny co sa tomu potesi... nemas muza ci rodicov? 🙂 ja tiez nikoho nepresviedcam neboj sa,ale boh ta chran,ak budes ty presviedcat niekoho,ze ty si bola nech ide aj on,ona 😀

mmoni89
14. júl 2021

@vamajka vydziavat od muža, omg, toto už je čo za poznámku 🥴😭mam 2rocneho takže som na RD tak nechápem tvojej trapnej poznámke

kate211
Autor odpoveď zmazal
mmoni89
14. júl 2021

@hejyou tak potom podľa teba sedí aj každá druhá sedí doma na zadku ci? Len ty si musím prihodiť nejaké euro. Nechápem ale ôk. Som na RD takže nechápem čo to vôbec riešiš. Ale ôk máš pravdu zbytočná diskusia. Maj sa pekne a dúfam ze ti budu vyplatene peniaze aby to malo nejaky zmysel že si nahovorila kamošku

hejyou
autor
14. júl 2021

@mmoni89 neboj sa ja som tiez na rd.a este aj opatrujem ,takze 30 e mi nepomoze... nechytaj sa hned len toho ockovania.;)

hejyou
autor
14. júl 2021

@kate211 s tebou na hrad! 🙂

mmoni89
14. júl 2021

@sandokanka36 máš pravdu už sa to tu zvrtlo úplne odveci, nemá to cenu

hejyou
autor
14. júl 2021

@kate211 naco presviedcat,jedneho slovka z diskusie sa budes drzat...kamoska sa rozhodla sama,na zaklade mojich pozitivnych skusenosti z ockovania teda preco sa zaockovat. ;) dik ked to spustia ozvem sa ti 😀 len sa mi pripomen prosim 😀

mmoni89
14. júl 2021

@hejyou však ale ty si mala hlúpu poznámku že ak môj muž zarobí veľa tiež by si sedela na zadku doma 😆ale tu nejde o to ci pomôže ci nie, tuide o princíp nahovárať niekoho na vakcínu napriek tomu ze nemôžeš vedieť aké to bude mať následky na jej zdravotný stav. Toto je vec ktorú si musí každý sám premyslieť, zvážiť + a - lebo každý si je za to sam zodpovedný

hejyou
autor
14. júl 2021

@mmoni89 presne tak,nenahovarat ,povedat ze je to ok pre mna samu,a som spokojna,mozem cestovat bez pripadnej karanteny,kto by mi daval krpca do skolky 🙂

kate211
Autor odpoveď zmazal
hejyou
autor
14. júl 2021

@kate211 sak jasne tak to je....vymysleli hlupost,ale asi to nebude take easy ako sa nam zda,neviem uvidime casom. Ale to je fuk,netreba sa nadtym pozastavovat.jednoducho zaockovat sa treba a hotovo. Aspon my stari,urcite...deti male kym nemusim nedam...

kate211
Autor odpoveď zmazal
hejyou
autor
14. júl 2021

@kate211 sak posli mi ty svoju adresu a datumy ockovania a ja sa uz dopisem,ked teda velmi chces 😀

janka2273
Odpoveď bola odstránená
najk
16. júl 2021

@miriam11 @anja27 @dilino dievcata ja netvrdim, ze vakcina nema neziaduce ucinky. Ma. Aj potvrdene umrtia, zatial 4 v SR. Ale keby naozaj malo tolko ludi tak zavazne neziaduce ucinky ako opisala Miriam, tak su nemocnice zavalene ludmi s infarktami, porazkami, ochrnutiami a neviem cim vsetkym este a KOLABUJU pod naporom tychto pacientov a volaju po zastaveni ockovania. Ved za pol roka tu bolo podanych 4miliony vakcin!!! (1+2 davka). Vzhladom k tomu, ze nic take sa nedeje, nemocnice funguju, ale naopak si tu ludia vymyslaju smrt 13 rocneho chalana, len aby nahnali strach ludom z ockovania, tak proste takymto strasnym historkam, ako ma niekto v okoli tolko zavaznych reakcii, proste neverim.

Strana
z13