Dostali ste už peniaze od štátu za očkovanie?
Ahojte, presvedcili ste uz niekoho nech sa ide zaockovat,a dostali ste od statu aj peniaze zato? Citala som,ze to bude aj financne odmenene ak presvedcime na ockovanie danu osobu. Len neviem kde co zaregistrovat treba,kamosku som presvedcila ;) dakujeem
@ella_price jakee?uz som aj nato zabudla,beham okolo deti to vies,na materskej roboty vyse hlavy...ziadne nemam,ved to nieje este spustene,to som sa pytala len informacne,a pozri ake zeny hlupe naruzive sa ozyvali,ale poradit ti to nevie 😀
@hejyou 🙈
Irónia - je posun významu, pri ktorom kladný výraz či súd má pejoratívny zmysel. Je to výrazový prostriedok, v ktorom sa realizuje komické.
@ella_price vidis to nikdy som nevedela aky je rozdiel medzi ironiou a sarkazmom...vysvetli teda
@kate211 ked to nieje spustene, riesit to nebudem,kamoska je zaockovana ,a ja uz tiez a tiez sa ma nik nepytal...a tu som ;) moze to casom niekto vyuzit nejaka rodinka chudobna a budu presvedceni,ze ockovat sa chcu dat,a vlastne,zachvilku sa budu musiet vsetci povinne zaockovat,ako sa inak zbavime tej pliagy...
@hejyou tak potom podľa teba sedí aj každá druhá sedí doma na zadku ci? Len ty si musím prihodiť nejaké euro. Nechápem ale ôk. Som na RD takže nechápem čo to vôbec riešiš. Ale ôk máš pravdu zbytočná diskusia. Maj sa pekne a dúfam ze ti budu vyplatene peniaze aby to malo nejaky zmysel že si nahovorila kamošku
@sandokanka36 máš pravdu už sa to tu zvrtlo úplne odveci, nemá to cenu
@hejyou však ale ty si mala hlúpu poznámku že ak môj muž zarobí veľa tiež by si sedela na zadku doma 😆ale tu nejde o to ci pomôže ci nie, tuide o princíp nahovárať niekoho na vakcínu napriek tomu ze nemôžeš vedieť aké to bude mať následky na jej zdravotný stav. Toto je vec ktorú si musí každý sám premyslieť, zvážiť + a - lebo každý si je za to sam zodpovedný
@miriam11 @anja27 @dilino dievcata ja netvrdim, ze vakcina nema neziaduce ucinky. Ma. Aj potvrdene umrtia, zatial 4 v SR. Ale keby naozaj malo tolko ludi tak zavazne neziaduce ucinky ako opisala Miriam, tak su nemocnice zavalene ludmi s infarktami, porazkami, ochrnutiami a neviem cim vsetkym este a KOLABUJU pod naporom tychto pacientov a volaju po zastaveni ockovania. Ved za pol roka tu bolo podanych 4miliony vakcin!!! (1+2 davka). Vzhladom k tomu, ze nic take sa nedeje, nemocnice funguju, ale naopak si tu ludia vymyslaju smrt 13 rocneho chalana, len aby nahnali strach ludom z ockovania, tak proste takymto strasnym historkam, ako ma niekto v okoli tolko zavaznych reakcii, proste neverim.

@mmoni89 v pohode to robi kazda druha ;)